- 22 Mayıs 2012
- 10.857
- 29.907
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #62.261
Bu sıra ayrı bir çok uyanıyoruz. İşe de döneceğim nasıl olacak gözüm korkuyor.
Bu ayın sonu veya martın ilk günleri başlayacağım inşallah.Kolay olduğunu söyleyemem arkadaşım ama oluyor. Gündüz zaten ememiyor bari gece emsin diye diye 5 oldu haha sende de öyle olur muhtemelen. İnsan kıyamıyor. Ne zaman başlıyorsun?
Nasıl bırakcaz bacımsu bende bazen istiyorum sonra vicdan yapıyorum gece 53627 kez uyanıyoruz sonra ben işe gidiyorum ama olsun ne kadar kaldı ki hepi topu 6-7 ay diyip dayanıyorum. Bende hazır değilim bıraksa kalbim burulur şuan.
biz hastalıklarla boğuşmaktan henüz yaptıramadık bilemiyorum etkileriniArkadaşlar 18 ay aşısını yaptırdım pazartesi mesai sonuna yakın bir saatte. Oğlum iştahsız ve ishal gibi. Emmeye de düştüğü için neredeyse yenidoğan kakasına döndü. Aşıdan sonra böyle olan var mı? Ateşi yok, keyfi yerinde, enfeksiyon değil gibi düşümüyorum o yüzden ama bilemedim tabi.
geçmiş olsun ne yaptınız?Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Geçmiş olsun canım. Bu sıra bir çok kişi hastabiz hastalıklarla boğuşmaktan henüz yaptıramadık bilemiyorum etkilerini
sağ ol canım geçti mi ishali?Geçmiş olsun canım. Bu sıra bir çok kişi hasta
Geçti şükür.sağ ol canım geçti mi ishali?
Teşekkür ederim anekoikgeçmiş olsun ne yaptınız?
Kist hangi tür kist? bnm yeğenlerimde vardı araknoid adı eğer oysa herhangi bir sıkıntı olmaz
onu bilmiyorum ama internette zararsız ve tedavi gerektirmez yazıyorTeşekkür ederim anekoik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?