- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.651
- 158
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #61.781
1 yasta da mı guncelleme yok.. Bız zaten hep huysuzduk... Normal degıl bu 2023 yaz bebeklerıGünaydınlar güzel anneler 1 yas girdiğinden beri oğlum diye demiyorum huysuz oldu her şey ağlıyor
Haha bir umut bekliyoruz şimdi 2 yaşı mı bekleyeceğiz1 yasta da mı guncelleme yok.. Bız zaten hep huysuzduk... Normal degıl bu 2023 yaz bebeklerı
ben alışık değilim cnm yengeç olunca belki durmuyor ordan oraya emekliyor huysuzluk tavan birde yemek yeme yok mama istiyor sürekli mama mama diğe bağırıyor1 yasta da mı guncelleme yok.. Bız zaten hep huysuzduk... Normal degıl bu 2023 yaz bebeklerı
2 yaş daha beter diyorlar hayırlısı cnmHaha bir umut bekliyoruz şimdi 2 yaşı mı bekleyeceğiz
3 yaşından sonra düzzelme olumuyormuş bakalımHaha bir umut bekliyoruz şimdi 2 yaşı mı bekleyeceğiz
Öyledir Buryaa zaten hiç yağmaz iki uc seneye bir cilendi nasıl mutlu olduk sevindik anlatamam ama o karlı havanin soğuğu da çok çok başkaymış gördüm yâniBızde kar bıle yagmadı bır kere daglar cektı. 1 hafta dısında eldıven bıle gıyemedı cocuklar. Bolge bolge degısıyır
İki senemiz var desene3 yaşından sonra düzzelme olumuyormuş bakalım
Bekle bekle bıtmez bunların nazıHaha bir umut bekliyoruz şimdi 2 yaşı mı bekleyeceğiz
4 cocuk var ama o ınsta bılmem nelerı gercek degıl. Gostermelık. Arkasını donunce at bakıcıya anaya babaya tamm.Bizim ki de bugün ayrı bir huysuz kucakta olsa hep ondan iyisi yok iki çocuğu olup bir de insta momlık yapanlar nasıl yapıyor anlamış değilim
Orası öyle arka yüzünü bilmiyoruzBekle bekle bıtmez bunların nazı
4 cocuk var ama o ınsta bılmem nelerı gercek degıl. Gostermelık. Arkasını donunce at bakıcıya anaya babaya tamm.
Üç tüp nedir ya ne kadar kanları var zaten. Hareketten kilo almaları yavaşlıyor artık gayet iyi bence de maşallah1 yas kontrol gittik 3 tüp kan alacaklardı hemsire dayanamadi 2 tüp aldı obur tüp aktaracak 4 ayda 300 gr almışız doktor iyi dedi dogum kilosu 2950 şimdi 9 kilo iyi dedi
Elıne emegıne saglık. Nıce yasları olsun. Bn ugrasamuycem. Bnmkı kalabalık sevmıyo zaten. Eee 3 abısı var baba bn deyınce bı oda ınsnaız. Aıle buyuklerı de yok buyuyunce arkadaş kutlaması yaparız.Günaydın kızlar bizde hafta sonu yaptık doğum günümüzü herşeyi ben hazırladım maket pastasına kadar bakalım beğenecekmisiniz?Eki Görüntüle 3458342
Bizim ilk bebiş olunca heyecanlıydıkElıne emegıne saglık. Nıce yasları olsun. Bn ugrasamuycem. Bnmkı kalabalık sevmıyo zaten. Eee 3 abısı var baba bn deyınce bı oda ınsnaız. Aıle buyuklerı de yok buyuyunce arkadaş kutlaması yaparız.
Vala bnmkını gorsenız ilkte olsa yaomazsınız. Bı kere vakıt ayırdın duznledın aldın ugrastın dıyelım orayı dagıtamadım dıye basar cıglıgı.Bizim ilk bebiş olunca heyecanlıydıkoyyy maşallah 3 abisi varmış allahım nice nice yıllar birlikte kutlamayı nasip etsin
Yeme konusu butun bebekelrdr gerıleme var ya. Orada yapam ımkanı yok hazır yeıdrdrn bısey olmaz bnce bız daha yurumuyoruz. Pasama zor gelıyoSelam arkadaşlar nasılsınız, uzun zamandır giremiyorum buraya bebekler büyüdükçe daha da zorlaşıyor bence ya hayatya da benim kızım küçükken çok uslu bir bebekti bilemiyorum şu an bana daha zor her şey sürekli peşinden koşturuyorum. Dün 1 yaş aşılarımızı olduk bizden kan almadılar 18. ayda alalım dediler 9. Ayda vermiştik. Onun dışında yürüyor, 8 dişimiz var şu an.
Hafta sonu tatile gideceğiz bu bebekler artık bir yaşını geçti ya yoğurt falan hazır yoğurt yedireebilir miyim acaba orada en azından? Siz beslenmesini nasıl yapıyorsunuz? Bizimki çok sorunlu bu konuda her şeyi seçiyor ve o kadar zor yediriyorum ki aç geziyor diyebilirim
Ellerine sağlık güzel olmuş cnm mutlu yaşları olsunGünaydın kızlar bizde hafta sonu yaptık doğum günümüzü herşeyi ben hazırladım maket pastasına kadar bakalım beğenecekmisiniz?Eki Görüntüle 3458342
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?