- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #61.381
Gidiyor seninki salin beni diyoBugun cok yorucuuydu yıne ben onu duzene sokmaya calıstıkca Derinin hiçç o taraklarda bezi yok bakalım kım kımı maglup edecek
Kızlarrrr Bizi senelerdir kandırdılar mıkız anaları hanii şanslıydı hani biz ağaydık paşaydık
Bende bakındım çarşı'daki marketlere yoktu kilot bez adi var kendisi yok demekki herkes'in bebesi sırtı yer görmüyorAy hiç hatırlamıyorum ben de. Bir arkadaşımın bebişi bizimkilerden daha küçük ve hareketli de değil o külot bezi daha zor bulduğunu söyledi.
Tırnak makasını alinca anlıyor kesicemi usluca durup tek tek izliyor simdi parmakla işaret ediyor artık nereye diyorum balkon diyor mutfagi gösterince mama diyor bozuldu diyorum televizyonu gösteriyor şimdide tırnakları ni gösteriyorBana kestirmiyor asla tırnaklarını, babası keserken bazen müsade ediyor bazen o da boğuşa boğuşa ne kadar hallederse. Benimki ağlıyor, kaçıyor, kaçtığı yere işiyor bazen, pişik kremini kapıyor yoruyor gerçekten her seferinde ve kıyafet değişimi konusunda da öyle bacağından zar zor geçiriyorum direnirken çıkarıveriyor sonra başa sarıyoruz
MaşallahTırnak makasını alinca anlıyor kesicemi usluca durup tek tek izliyor simdi parmakla işaret ediyor artık nereye diyorum balkon diyor mutfagi gösterince mama diyor bozuldu diyorum televizyonu gösteriyor şimdide tırnakları ni gösteriyor
Dün çok sıcaktı balkon yıkıyordu babası Emekleyerek gitti anam banyodan korkan bebe soğuk suda çırpındı resmen bir çığlık bir sevinç hic üşüme yok korkma yok ablası abiside geldi verdik eline hortumu hepsink sırayla elden geçirdi babası kendiside dahil banyoys kattım ilik suda ağladı anam az önce soğuk suda ıslanırken aglamazdjn bir yaptığı bir yaptığına uymuyor bunların.. Deniz sezonunu acacazda bakalım orda napcak toprak yer artık dun betonu öpmeye çalışıyordu
Bende bakındım çarşı'daki marketlere yoktu kilot bez adi var kendisi yok demekki herkes'in bebesi sırtı yer görmüyor
Tırnak makasını alinca anlıyor kesicemi usluca durup tek tek izliyor simdi parmakla işaret ediyor artık nereye diyorum balkon diyor mutfagi gösterince mama diyor bozuldu diyorum televizyonu gösteriyor şimdide tırnakları ni gösteriyor
Ahahahhabu nasıl bir an gülmekten gözümden yaş geldi
Vallahı özgürlüğüne cok duskunn sımdıdenGidiyor seninki salin beni diyouslu lardır normaldd yaramazlik konusunda seninki çağ atlamış yada erkek olcaktı vazgeçti
maşallah şefikacım sencerin gelişim özellikleri çok geri geliyor bana. geliştirmek için özel bir şey yapıyor musun? gerçi abi abla avantajı var onları göre göre daha çabuk öğreniyordurTırnak makasını alinca anlıyor kesicemi usluca durup tek tek izliyor simdi parmakla işaret ediyor artık nereye diyorum balkon diyor mutfagi gösterince mama diyor bozuldu diyorum televizyonu gösteriyor şimdide tırnakları ni gösteriyor
Su da vardı biran öyle tepki verdi hayır hayır dedim bıraktı demirleri dislemeye çalışıyorduOy maşallah
Betonu mu öpmeye çalışıyordu? Daha erken değil mi ya hahah balkon demirlerine dil atacakları zamanlara mı geliyoruz yoksahazır değilim hahah
Biz ne yiyorsak onuMaşallah subhanallah kız Şefika ne yedirdin ne içirdin maşallah
Aynen abi abla sağolsun da vallaha devamlı oynayarak yapışık evet ama kucaktan her şeyi yapıyoruz balkondayken parmak siklattim kılma motorunu gösterim gan gan dedim aklında kaldı gan gan desem balkonun kapısını Gosterir sonra pervane için gecerli dun denizde tekneye giiinnn diyor Han'ı aklina bir terim yerleşince unutmuyor tv ye bozuldu diyorum dönüp bakıyor videoları durdurunca sonra acıyorum birden seviniyor hani onun bilce şeyleri konuşuyoruz aklina yerleşiyor gıdelım gel dıyınce dis kapıya geliyormaşallah şefikacım sencerin gelişim özellikleri çok geri geliyor bana. geliştirmek için özel bir şey yapıyor musun? gerçi abi abla avantajı var onları göre göre daha çabuk öğreniyordur
Dön düğüne şükür. Erkek. Olsa hiç tutamazdin demek ki şimdi kiz hâli böyleyse anam bir oğlan olursa ilerde bu cibi dende hareketli enerjik oluyormuş derimVallahı özgürlüğüne cok duskunn sımdıdeninan tipini görsen erkek güzeli erkek olcakmıs diyor herkes biz nasıl ıcten kız ıstedıysek döndü herhal
Ben yapamıyorum onu illaki duz oturcak bizimki de yattik yerden zor ama alıyorum napıp edip götünde bez takmaya kosamam kaçıyor hemen acar açmaz dun bezini çıkarmış öyle geziyor evdeKendimi çok geliştirdim ayakta cırtlı bez değiştiriyoruz Şefika yatıramazsın imkansızzz
Bebek ten bebeğe gelisim farkı olur canım suan geriden gelir dersin ama bir kac zaman sonra hepsini pes peşe yapar şaşırır kalırsınmaşallah şefikacım sencerin gelişim özellikleri çok geri geliyor bana. geliştirmek için özel bir şey yapıyor musun? gerçi abi abla avantajı var onları göre göre daha çabuk öğreniyordur
maşallah şefikacım sencerin gelişim özellikleri çok geri geliyor bana. geliştirmek için özel bir şey yapıyor musun? gerçi abi abla avantajı var onları göre göre daha çabuk öğreniyordur
Ben yapamıyorum onu illaki duz oturcak bizimki de yattik yerden zor ama alıyorum napıp edip götünde bez takmaya kosamam kaçıyor hemen acar açmaz dun bezini çıkarmış öyle geziyor evde
Biz ne yiyorsak onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?