- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.580
- Konu Sahibi ffestinalente
- #61.341
Malesef şuanki yaşam bambaska hal aldı neler duyuyor göruyoruz bu nedenle ben bile diyorum ki ssuanki halımle bıle üniversiteyi baska sehirde okuyamazdım tek basıma sanırım ben bile böyle dusunuyorken dıyorum kızımı nasıl okula gönderecegım . Bu cok kötü bı durum aslında sureklı endıse halinde dediğin gibi biz zamanında öyle değildiiki şimdi bi göruyoruzki aile ıcınde bıle neler oluyor ekstra kız annasj babası olunca bızde artı bı evham olıyor sımdıden . Benmı abartıyorum bilmiyorum tabi de Derini kimseye tek bırakamıyorum yanında illa olacagım ne olur ne olmaz modundan cıkamıyorum bu haberler falan psikolojimızı bozdu galiba tv de asla ızlemıyorum ama inst dolu zaten
Kız sana kaynanalıkk modu yüklenmiş bile haahahhaha
Oyy ben bulutuda tüm bebişleride görmek cok ısterdım dee iştee kıyamıyoruz ki
Çok hak veriyorum sana bende işe dönünce napıcaz onun derdindeyim. Kimseye güvenmek istemiyorum. Allahım tüm evlatları iyi insanlarla karşılaştırsın. Kötüler birbirini bulsun ya. Bu masum yavrularımızı korusun rabbim ona emanet ediyorum. Çok zor arkadaşım ya. Bazen bende düşünüyorum. Şuan dönem çok korkutucu. Bize düşen her koşulda haklarını savunabilen, pısıp kalmayan, bize güvenen evlatlar yetiştirmek ve dua etmek. Düşünmek bile istemiyorum allahım tüm evlatları korusun.
Ben hamileliğimden beri haber maber takip etmiyorum. Ne internetten ne tvden. Bana iyi gelmiyor. Çok büyük birşey olursa çevreden duyuyordum işyerindeyken. Şimdi onuda duymuyorum. Kocamda zaten etkilendiğim için anlatmaz. Aşırı izoleyim o konuda. Etkileniyorum çünkü. Negatif şeylere hiç tahammülüm yok. Her durumda bebekler ve yaşlanan ama hala çalışmak zorunda kalan insanlar zayıf noktam.
Ben erkek olacağını öğrendiğim gün yüklendi bacımsu o yeni bir mevzu değil haha