- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.580
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.821
fiyonas canım 1 yıl regl görmeyen arkadaşlarım var o yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İçin rahat etmezse tabii bir görün ama zannetmem. 40 kontrolüne gitmiş miydin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok çok teşekkürler seninkini de hepimizinkini de Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah o kadar zor alıştık ki ama şimdi okudukça sütü azalan kadınları ben de endişe ettim acaba benim de azalır mı diye şimdiden önlem almak istedim yanlış bir şey yapıyorsam doğrusunu yapmak istiyorum. Sarılık riski hiç olmadı şimdi de 33 günlük sanırım artık olmaz inşallah. Geceleri 6 saate kadar uyuyor ona rağmen uyandırmayayım mı? En fazla 6 saat uyudu bu güne kadar. Uyuya kaldığımda.
Ben kalkınca hissediyor ağlıyor bazen ama gece derin uykuya geçtiğinde kalkarsam uyanmıyorBen kesmedim. Bencedd o koku hissi ilr alakalı ya yanından kalkıyorum sabah veya gece wc ye o zamanlar yokluğumu alıp ağlıyor Benimkide yediye kadar tek. Meme somurma modunda
Acıktığını düşünmüyorum gece ya o yüzden kesmek istiyorum hem de memeyle uyumayı unutsun artık. İlk zamanlar daha iyi uyuyorduk beraber şimdi daha çok alan istiyor, uyurken dört dönüyor yatakta beni itiyor bi de sıcaklıyor çok, yalnız başına çok daha güzel uyudu dün. Havalar da ısınıyor yayıla yayıla yatsın kendi kendine. İşe başladığında kim bakacak Bulutcuğa? Bence çabuk alışır ya, annem burada şimdi benim hiç yapmadığım şekillerde uyutuyor biz sallıyoruz ve emerek uyuyor annemin kucağında yarı yatar pozisyonda saçını okşayarak uyudu mesela ben hiç öyle sakince uyutamıyorum sallamadan.Bende kesmedim şuan kesme planım yok ama işe başlamama 2 ay kala memeyi uyuma yöntemi olmaktan çıkarayım diyorum. Bakalım zaman ne gösterecek. Sanırım bunalıyor bebeklerimiz koku vs okey ama sıcaklık, dönme etkisi vs derken uykuları kaçıyor. Bizde de aynısı var. Biz ayrı yatmıyoruz gerçi ama ayrı yatsak daha iyi uyuyabileceğine inanıyorum gerçekten.
Her gün ver dediği bi şey olmadı ama et tavuk haftada 2-3 balık haftada 2-3 dedi. Ben et konusunda çekimserim hala, çok fazla vermiyorum. Yumurtayı da çok bayılarak yemiyor çırpılmış şekilde daha güzel yiyor haşlanmış şekilde pek sevmiyor. Tuz verebileceğimi söyledi az az, çilek verebilirmişim kontrollü şekilde, yumurtanın beyazını da hemen yedir dedi. Fıstık ver dedi. Alerjen şeyleri kontrollü olarak erkenden vermemi söyledi, ileride alerji oluşmaması için.Haftada 1 mi? Ay bu bilgi beni çok rahatlatır asla yumurta yemiyor kokusunu aldığı gibi kapatıyor ağzını açabilene aşk olsun. Tadım döneminde hala o yüzden pek üzülmedim yememesine ama ilerde de yemezse yerine ne koyacağım diye endişelerim vardı. Hergün önerdikleri bir şey var mı?
Kalır da bir yere kadar uykuya zor dalma ya başladı Sabah'tan olcak bakalım artık nasıl geçecek normal de Sosyal biriyiz bizimki a sosyal kendine Sosyal insan gördümü keneye dönüyor babasının da isi ciktiy gelemeyecek kene gibiyiz artık ozamanElayla mis gibi de gidilir maşallah sosyal bir bebek hatta çevreyi izlerken muhtemelen daha sakin bile olabilir
O derin se bizde gun içinde cok uykusuz kalırsa oluyor oda bir yere git gelde geri zaman uykuların Masllaahi var yatirsan yatacakBen kalkınca hissediyor ağlıyor bazen ama gece derin uykuya geçtiğinde kalkarsam uyanmıyor
Acıktığını düşünmüyorum gece ya o yüzden kesmek istiyorum hem de memeyle uyumayı unutsun artık. İlk zamanlar daha iyi uyuyorduk beraber şimdi daha çok alan istiyor, uyurken dört dönüyor yatakta beni itiyor bi de sıcaklıyor çok, yalnız başına çok daha güzel uyudu dün. Havalar da ısınıyor yayıla yayıla yatsın kendi kendine. İşe başladığında kim bakacak Bulutcuğa? Bence çabuk alışır ya, annem burada şimdi benim hiç yapmadığım şekillerde uyutuyor biz sallıyoruz ve emerek uyuyor annemin kucağında yarı yatar pozisyonda saçını okşayarak uyudu mesela ben hiç öyle sakince uyutamıyorum sallamadan.
Ah çok da tatlı ismi varmış bulut Bey'in Allah bağışlasın analı babali büyütsün inşallah inşallah Haklısınız ilk çocuk olunca biraz endişeyle yaklaşıyorum her şeye galiba daha rahat olmaya çalışacağım ben de gazini çıkartırken birkaç sefer kustu fazla vurdum galiba sırtına şimdi kibar kibar yapıyorum hatta emzirme yastığından kaldırmaya bile kıyamıyorum çocuğumu ama o zaman da aman gazi çıkmazsa karnına iner karın sancısı çeker diye düşünüyorum doğru mu değil mi bilmiyorum etrafımda da soracak kimsem yok annem hatırlamıyorum diyor ne sorsamHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün
Bence bu dönemlerde kendimiz için yapabileceğimiz en iyi şey negatif tecrübelere, insanlara kulakları kapatmak. Hangi koşullar altında azaldı mesela? Tek bir şeye bağlanması mümkün değil. Arkadaşlarım söylemiş sütü arttıran üçlü su,uyku,huzur. Gerisi fasa fiso gerçekten. Geçici artışlar sadece. Emzirme konusunda bende sizin zamanlardayken endişeliydim doğru mu yapıyorum diye ama inanın doğrusunu anneler biliyor. Ben her seferinde tek meme verdim. Sırayla bile vermedim bu arada hangisiyse beni rahatsız eden dokunup sızı olan hangisiyse onu verdim. İçimin sesini dinledim. Çok şükür bir sorunla da karşılaşmadım. O dönemlerde Bulut çok kusuyordu aşırı. Mesela ona çok takılmıştım. Kucağıma bile almaktan tedirgin oluyodum allah korusun boğulur birşey olur diye. Şimdi ki aklım olursa asla sallamam. Sanırım 2. Çocuk daha kolay deme sebepleri bu. Görüyosun öğrenip tecrübeleniyosun haliyle kolaylaşıyor. Bir öksürsün koşa koşa yanına gidiyoduk hdjdj şimdi sadece izliyorum. Diyeceğim o ki çok güzel zamanlardasınız ve zaman hızlı geçiyor her anın olabildiğince keyfini çıkartın. Bebeğin yeri annesinin koynu. Keyif alıyorsanız hiç indirmeyin. Alışır eder asla öyle birşey yok. Bulutu koynumdan çıkartmadım ona rağmen şuan hareket dönemleri alınca itiyo neymiş beyefendi kendisi hareket edicekmiş birde edebilse
Hiç takılmam normalde gelişim farklıdır derim ama hemşire öyle deyince şaşırdım. Bilgileri yoksa ölçüp bıraksalar yorum yapmasalar keşkeBiz daha gitmedik ama zannetmiyorum 75 olduğunu birden zaten genel bilgiler üzerinden çocuklar hakkında yorum yapan kimseyi sallamamak gerektiğini düşünüyorum. Kaç cm doğdu? Kaç haftalıkken doğdu? Genetiği nasıl? Vs vs. Bir sürü kriter var bunları bilmeden yorum yapanlar kendini geliştirmemiş insanlar benim gözümde. Sıkma canını. Düşüncesizce işini yapan birisi belli ki.
Uzay'ı yaklaşık 1 aydır odasında karyolasında yatırıyorum.. Bizde değişen birşey olmadı. Yine gecede 6 defa kalktığıda oluyor. 2 defa kalktığıda.. Herşey bebeğe göre değişiyor ☺
Yanında yada yatağında uyuyacağı varsa uyuyo bence
oldum canım 12 gün gecikme sonunda.. 40 kontrolüne de gitmiştim sıkıntı yoktufiyonas canım 1 yıl regl görmeyen arkadaşlarım var o yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İçin rahat etmezse tabii bir görün ama zannetmem. 40 kontrolüne gitmiş miydin?
Kuzum yağda hafif suda kızarmış yemiyor mu denesenHaftada 1 mi? Ay bu bilgi beni çok rahatlatır asla yumurta yemiyor kokusunu aldığı gibi kapatıyor ağzını açabilene aşk olsun. Tadım döneminde hala o yüzden pek üzülmedim yememesine ama ilerde de yemezse yerine ne koyacağım diye endişelerim vardı. Hergün önerdikleri bir şey var mı?
Ben de daha olmadım regl bebeklerden gidemiyorum da acil gitmem ve bir korunma yöntemine başvurmam gerek , doktorum deri altı birşey diyor ama ben onunla yaşayamam kolum felçli gibi hissederimfiyonas canım 1 yıl regl görmeyen arkadaşlarım var o yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İçin rahat etmezse tabii bir görün ama zannetmem. 40 kontrolüne gitmiş miydin?
Düşünebilen tebrik ederim. Benden bı kadarİkinci çocuğu düşünenler var mı kızlar? Aralarını ne kadar tutmayı düşünüyorsunuz?
Ben gidip geliyorum ya, eşim ilk başlarda kesinlikle hayır demişti şimdilerde o da olabilir aslında demeye başladı benim de ruh halime göre değişiyor düşüncelerimDüşünebilen tebrik ederim. Benden bı kadar
Ben de daha olmadım regl bebeklerden gidemiyorum da acil gitmem ve bir korunma yöntemine başvurmam gerek , doktorum deri altı birşey diyor ama ben onunla yaşayamam kolum felçli gibi hissederim
Düşünebilen tebrik ederim. Benden bı kadar
Kuzum yağda hafif suda kızarmış yemiyor mu denesen
Ben artık Mete ye özel birşey yapmıyorum yaptıklarım hep çöpe gidiyor yemiyor biz ne yersek o özellikle ablası ne yerse başına gidiyor hemen tok olsa bile abla ne yerse o da yemek istiyor
oldum canım 12 gün gecikme sonunda.. 40 kontrolüne de gitmiştim sıkıntı yoktu