2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bence bu bebeleri bizmi büyütüyoruz acaba zamane ler fena diye diye

Bak buna en doğru cevabı sen verebilirsin benim kıyaslayacak örneğim yok 😅

Mesela bakış açın değişti mi? Kızla oğlanda öenmsemediğin ama Ela doğduğunda çok önemli olduğunu düşündüğün için onu da öenmseyeyim dediğin birşey oldu mu?

Mesela bakış açın değişti mi? Kızla oğlanda öenmsemediğin ama Ela doğduğunda çok önemli olduğunu düşündüğün için onu da öenmseyeyim dediğin birşey oldu mu?
Yook ya hic öyle düşünmedim mesela onda beşik vardı diğerlerinde yoktu önemsiz gördüm hatta çünkü beşikte yatmıyor lar gereksiz gördüklerim hala ayni. Gereksiz bende 😅

28 benimde evlat ya cok seviyorum canım dan parçalar sende var o ışık yaparsın sen festicim 2. Bebiş 🥰🥰

Allahım nazarlardan saklasın 🧿
Sen genç annesin ama ilk bebeği hallettikten sonra kolaylaştığını düşünüyorum ben artık ya. Halledicez inşallah hdjdj

Nasip yavrum bakalım zaman ne gösterecek çok kapalı değilim kalabalık aileleri severim

Onemseme evlat yönünde hepsini önemsiyorum ama bu illaki. Bu oluçak edicek huyum yok. Ne varsa onlarla oluyor bak doğdu doğalı kıyafet almadım hiç ablasından hatta ablamim oglan olur belki diyip verdigi oğlan sırtlarıni bile giydirdim nasilsa büyüyorlar diyerek ten

O zaman abartıyor olabiliriz zamane çocuklarını jdjdjd
Bebek ayni bebek bazıları kolik veya doğuştan zorlu bebek olmadıkça evet bizde sanki sevip ettikce anlıyorlar da ona göre davranıyor lar gibi doğuştan nasıl eğitiyorlar hayret ediyorum hani bebeğe ne gösterirsen asilarsan öyle davranır şuan tam evin elcek yalakasi oldu bizim ufaklık bebek sevesk varmis bizim. Evin

Hasta olduklarında kıyamıyorum tek tek olunca ilgim belki bir kat fazladır ama toplu olunca ve zorlu olunca bende iclerinde Kayboluyorum cok çocuk bir çarşı pazarda sahip çıkmadı birde hastalık zamani bakması zor oluyor ya😂

Onemseme evlat yönünde hepsini önemsiyorum ama bu illaki. Bu oluçak edicek huyum yok. Ne varsa onlarla oluyor bak doğdu doğalı kıyafet almadım hiç ablasından hatta ablamim oglan olur belki diyip verdigi oğlan sırtlarıni bile giydirdim nasilsa büyüyorlar diyerek ten

Kız tabii önemseme derken onu kastetmedim yetiştirme kriterlerinden bahsettim. Yoksa hepsi kalbinde bir parça 😌

Ay keşke benimde hiçbirşey almama gerek kalmasaydı eş dost olsaydı alır giydirirdim, oynatırdım mis. Bende 2. çocukta rahat ederim inşallah 😅

Birde kıyafetten daha önemli şeyler var bebekler için. Ben ikinci eli destekliyorum mis ♥️

Bebek ayni bebek bazıları kolik veya doğuştan zorlu bebek olmadıkça evet bizde sanki sevip ettikce anlıyorlar da ona göre davranıyor lar gibi doğuştan nasıl eğitiyorlar hayret ediyorum hani bebeğe ne gösterirsen asilarsan öyle davranır şuan tam evin elcek yalakasi oldu bizim ufaklık bebek sevesk varmis bizim. Evin

Allahım sağlık sıhhat versin evlatlarımıza zorlukları geçicek. Bulut ne yemek yiyor ne uyku uyuyor saldım çayıra mevlam kayıra 😬 kendime dert edinmek istemiyorum. Bu süreçten mutlu olmak en doğal hakkımız.

Yaa tabii, tam bebek sevme zamanları yavruların 😅

Benimki 4. Düşünüyor 😂😂 ikinciyi geçtik ama bekliyorum evet demek için kiz millete 4. Nasıl derim acaba,🤣
Siz ayrı bi seviyesiniz şefikacım ya biz size yetişemeyiz ben 29 yaşındayım 2. Olursa anca o başka çocuk istemem 😂
Hakkınızda hayırlısı.. İsteyebiliyorsanız tabii anne baba olmak çok güzel..
Ama ben çok sinir krizleri geçirdim çok kilolar aldım doğumdan sonra hipotroidim oldu.. Ben ben olmaktan çıktım.. Herşeyle ilgilenmek ten ben bittim.. Oyüzden 1 tane yeter.. Şuan tek hedefim oğlumun yürümesi ve onunla gezebilmek.. Bu olabilirse herşey olur.. Mutfak tezgahım 9 aydır hep dolu kirli sepetim hep dolu. Yazarken bile boğazım düğümleniyor sanki.. Kalsın Oğlumu yetiştireyim yeter..
Ben de merak ettim Nurkeri eşin yardım etmiyor mu sana, hani bulaşığı çamaşırı atmak 5 dklık iş, neden bütün işler sana bakıyor evde 😓

Siz ayrı bi seviyesiniz şefikacım ya biz size yetişemeyiz ben 29 yaşındayım 2. Olursa anca o başka çocuk istemem 😂

Ben de merak ettim Nurkeri eşin yardım etmiyor mu sana, hani bulaşığı çamaşırı atmak 5 dklık iş, neden bütün işler sana bakıyor evde 😓

Vallahi allah nazarlardan saklasın 🧿🧿🧿
Mutfak indiriyordu bide bacımsu maşallah subhanallah 🧿🧿🧿

Bende 5 dk da hiç bitiremiyorum ya ev allaha emanet durumda 😢

Kız tabii önemseme derken onu kastetmedim yetiştirme kriterlerinden bahsettim. Yoksa hepsi kalbinde bir parça 😌

Ay keşke benimde hiçbirşey almama gerek kalmasaydı eş dost olsaydı alır giydirirdim, oynatırdım mis. Bende 2. çocukta rahat ederim inşallah 😅

Birde kıyafetten daha önemli şeyler var bebekler için. Ben ikinci eli destekliyorum mis ♥️
Aynenn öyle besik benim ikinci el sıfır alsamda aynı görev ikinci alsamda aynı görev.Evet aynı yetiştirdim mesela oğlan bir kırıntı seçiyor kendine kiza ufak diyip ikitane al demiyorum onada bir hak var Market'girmemde benim bir huyum. Var tek marketr girmem hepsine gırerım bu hak da sadce bir market için gecerli alacaginiz çünkü evde herşeyi yapıyorum ben onlara ve o sağlıksız şeylerin ve onca para vermenin manası yok gibi artık hani aldıkları da sağlıklı seyler hani

Ben benimkide geçen sarma sardırdim vallaha bu. Cocuklarla tek. Bana kalsa isler bende psikolohi diye birşey kalmazdk buna eminim ama yani

Ben tamamen kendimle ilgili sebeplerden istiyorum 2. çocuğu aslında, aman çocuğumun kardeşi olsun diye bir düşüncem yok hatta imkanlarımızı ikisi arasında paylaştıracak olmamız açısından kardeşi olsun istemiyorum bi yandan, bir de kolik olur zor bir bebek olur diye de korkuyorum. Ama farklı bir hamilelik geçirmek istiyorum, doğum sürecini daha kolay atlatır mıyım diye düşünüyorum, tecrübeli olduğum için çocuğumu aldığım gibi emziririm diye hayal ediyorum ne bileyim ben çok ağlamıştım ilk haftalarda, ikincide daha stabil bir lohusalık geçirir miyim acaba diye düşünüyorum. Tabii bana ilk doğumumu aratacak bir şekilde de gerçekleşebilir garantisi yok 😃 Yine de vücudumun aşırı yıprandığını hissediyorum eski gücüm yok sanki dizlerim tutmuyor resmen belim ağrıyor hala doğumdan beri, saçların dökülmesi o gelen bebek saçları falan ıy, bu açıdan da yeniden hamilelik istemiyorum. Gidip geliyorum yani istemekle istememek arasında 😊

Bende 5 dk da hiç bitiremiyorum ya ev allaha emanet durumda 😢
Benim ev takıntım var ya evim devamlı gündüz dağılır ama bebek her uyumadaa toplayip derleyip olmadı gece yatmadan yine hallederim huyum öyle ilk. Doğduğu anda hele tam hic is yapamadım di baya bi değişik ben olmuştum o elektrikli hep el altimda şimdi apalama ve yeme çağında olduğu için zaten hep elimde

Ben tamamen kendimle ilgili sebeplerden istiyorum 2. çocuğu aslında, aman çocuğumun kardeşi olsun diye bir düşüncem yok hatta imkanlarımızı ikisi arasında paylaştıracak olmamız açısından kardeşi olsun istemiyorum bi yandan, bir de kolik olur zor bir bebek olur diye de korkuyorum. Ama farklı bir hamilelik geçirmek istiyorum, doğum sürecini daha kolay atlatır mıyım diye düşünüyorum, tecrübeli olduğum için çocuğumu aldığım gibi emziririm diye hayal ediyorum ne bileyim ben çok ağlamıştım ilk haftalarda, ikincide daha stabil bir lohusalık geçirir miyim acaba diye düşünüyorum. Tabii bana ilk doğumumu aratacak bir şekilde de gerçekleşebilir garantisi yok 😃 Yine de vücudumun aşırı yıprandığını hissediyorum eski gücüm yok sanki dizlerim tutmuyor resmen belim ağrıyor hala doğumdan beri, saçların dökülmesi 👧👧 gelen bebek saçları falan ıy, bu açıdan da yeniden hamilelik istemiyorum. Gidip geliyorum yani istemekle istememek arasında 😊
Vallaha hepsindd ilk. Emzirmede emmiyor sakiniye böyle diye hep üzülmüştüm yani o yönden şeyim hani ben hepsinde ilk zamanlarda bir zorlanma sanki. Hiç yapmaisim bakmamisim hissi veriyor bize. Geldi şimdi emekleyerek üstüme kedini öptürüyor arka arkaya öp turmeyi cok seviyor ya

Merakla bekliyorum nerede çıkacağını 🤔
Cidde mana da zorlanıyor Nurkeri @nurkeri ama desteksiz ondan mı yoksa destek var ama yine de çok zor bir bebek mi uzay onu anlamam lazım yorum yapabilmek için. Dünyanın en kolay bebeği bile olsa tek başına ilgilenmek inanılmaz zor bir şey.
Benim de kan değerlerim düşmüş, Çocugu taşırken bile zorlanıyorum ya
Bende Bulut bezi bırakıp, derdini anlatabildiği duruma geldiğinde koşulları tekrar gözden geçirip içimdeki sesi dinleyeceğim. Şimdiden istiyorum ve ya istemiyorum diyemiyorum.

Regl olmayanlara imreniyorum.
Diş ne kadar geç o kadar iyi bence.
Ek gıda yok derken?

Ne yapsam yemiyor, bizim normal yediğimiz yemeklerden tadım veriyorum onu da pek istemiyor (biliyorsun ben Suziyi takip ediyorum instagramdaki @obenalkan ın yavrusu, çocuk geçen ciğer yedi, pirzola yiyor benimki daha yogurta surat ekşiyor😵‍💫)

Benim de kan değerlerim düşmüş, Çocugu taşırken bile zorlanıyorum ya

Ne yapsam yemiyor, bizim normal yediğimiz yemeklerden tadım veriyorum onu da pek istemiyor (biliyorsun ben Suziyi takip ediyorum instagramdaki @obenalkan ın yavrusu, çocuk geçen ciğer yedi, pirzola yiyor benimki daha yogurta surat ekşiyor😵‍💫)

Suzi biraz farklı değil mi ya
Havasından suyundan mı bilmem çocuğun herşeyi maşallah önde 😬 sen ondan etkiletme kendini.

X