- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.561
Bu ay da çıksın bı Dr a gitcem gelmezseŞefika bende olmadım, olanların da düzensiz olması çok normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay da çıksın bı Dr a gitcem gelmezseŞefika bende olmadım, olanların da düzensiz olması çok normal
Sekiz dokuz gibi yatıyoruz sabah 7 de ayaktayız mutlaka ev içi oda uyanıyor sesimize ben varsam 8 e kadar rahat yatar sabahGündüz uykularınızın arası kaç saat kızlar? Bu arada akşam uykusunu 19:30a çektim 2 gecedir, sabahları 6da kalkıyor, 5 gibi bi huzursuzlanıyor yine. Bi değişiklik olmadı sanki
Senin günün ne zamandi canımŞefika bende olmadım, olanların da düzensiz olması çok normal
Senin günün ne zamandi canım
Otizm olmasın o dediginiz
Gündüz kaç saatte bir uyuyor canım?Sekiz dokuz gibi yatıyoruz sabah 7 de ayaktayız mutlaka ev içi oda uyanıyor sesimize ben varsam 8 e kadar rahat yatar sabah
Saatı yokkı bzıımkının ses olmıycak, ısık olmıycak, bı yerı agrımıycak kı uyusun. En fazla 15 dakka uyuyozGündüz uykularınızın arası kaç saat kızlar? Bu arada akşam uykusunu 19:30a çektim 2 gecedir, sabahları 6da kalkıyor, 5 gibi bi huzursuzlanıyor yine. Bi değişiklik olmadı sanki
İki saat aralığı vardır belki hiç hesaplamadim ama sabah 9 da kesin yatıyor sonra öğlen yemeğinden aorna yine yatıyor ikindin gibi birdaha yatıyor akşam tam uykusuna yatıyor artık akşam erken yattimi tekrar uyutmuyorum bizle bir uyusun zor etmesin diyeGündüz kaç saatte bir uyuyor canım?
İnşallah benden gelmezKuzu günümü bile hatırlamıyorum, ben dogum dan 5 ay sonra idi sanırım birkaç gün leke şeklinde gördüm bir daha da gelmedi, 3 tane test yapmışsın negatif ise negatiftir içini ferah tut
Bu arada temmuz annelerinde gebe sayısı 3e çıktı sanki bakalım bizde ilk bombayı kim patlatacak
Merhabalar hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin ben kendi sürecimi anlatayım çünkü dopum kilosuna bağlı bu kıyafet olayı. oğlum temmuz 23 te doğdu. İlk hafta yenidoğan takımlarını giydi 3 adet almıştım yeni doğanlar uzun kollu. Dğerleri 0-3 aydı sıfır kolluydu. yenidoğan çok giymedi dediğim ginibir hafta 10 gün anca gidiyor 3 takım yetti. 0-3 ten de 5 tane tulumu vardı 5 de takım . Bize yetti fazla bile geldi çünkü eyyamı bahur dedikleri sıcak yaşandı o yıl ve tek atletle durdu Sencer evimiz hamam gibiydi tek atletle ter aktı çocuktanMerhaba güzel anneler. Ben 2024 ağustos annelerinden geliyorum, ilk gebeliğim haliyle tecrübesizim sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Yavaş yavaş bebek için kıyafet alışverişine başlayacağım ama hem mevsimsel olarak hem de yaş/beden olarak neyden ne kadar almalıyım bir türlü karar veremiyorum. Özellikle zıbınlarda hangi beden ne kadar tercih etmeliyim kısa kol mu uzun kol mu gibi konularda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum yavrularınızı sağlıkla büyütmeniz dileğimle
Öncelikle hayırlı olsun..Merhaba güzel anneler. Ben 2024 ağustos annelerinden geliyorum, ilk gebeliğim haliyle tecrübesizim sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Yavaş yavaş bebek için kıyafet alışverişine başlayacağım ama hem mevsimsel olarak hem de yaş/beden olarak neyden ne kadar almalıyım bir türlü karar veremiyorum. Özellikle zıbınlarda hangi beden ne kadar tercih etmeliyim kısa kol mu uzun kol mu gibi konularda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum yavrularınızı sağlıkla büyütmeniz dileğimle
Ben 1 agustosta dogum yaptım ve sıcaga baglı su kaybı yasadık. 2.gun yogun bakıma kaldırılıcaktı o dereceye geldı. Hıc uzun gıydırmedım. Yenıdogan takımları kaldı hep. Onden cıtcıtlı uzun, kısa kol ve tek alt alın bence daha kullanıslı olur. Bol bol cıtcıtlı gıydık bız. Yazlıl gıydık hep.Merhaba güzel anneler. Ben 2024 ağustos annelerinden geliyorum, ilk gebeliğim haliyle tecrübesizim sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Yavaş yavaş bebek için kıyafet alışverişine başlayacağım ama hem mevsimsel olarak hem de yaş/beden olarak neyden ne kadar almalıyım bir türlü karar veremiyorum. Özellikle zıbınlarda hangi beden ne kadar tercih etmeliyim kısa kol mu uzun kol mu gibi konularda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum yavrularınızı sağlıkla büyütmeniz dileğimle
selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım bizde hala emekleme yok yattığında etrafında 360 fönüyor sabah ayağıyla yüzüme vurmasıyla uyandım ellerinde tutıp yüritelim dedik bizim bildiğiniz yürümüyorhızlı hızlı gidiyor sonrasında zıplıyor
Bu emekleme işi bir gün aniden oluyorselam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım bizde hala emekleme yok yattığında etrafında 360 fönüyor sabah ayağıyla yüzüme vurmasıyla uyandım ellerinde tutıp yüritelim dedik bizim bildiğiniz yürümüyorhızlı hızlı gidiyor sonrasında zıplıyor
Dün Dr kontrolüne gittik. Dr emeklemeye başladı mı diye sordu hayır dedim .. yattığı yerde yana bile dönmüyor dedim.selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım bizde hala emekleme yok yattığında etrafında 360 fönüyor sabah ayağıyla yüzüme vurmasıyla uyandım ellerinde tutıp yüritelim dedik bizim bildiğiniz yürümüyorhızlı hızlı gidiyor sonrasında zıplıyor
Merhabalar hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin ben kendi sürecimi anlatayım çünkü dopum kilosuna bağlı bu kıyafet olayı. oğlum temmuz 23 te doğdu. İlk hafta yenidoğan takımlarını giydi 3 adet almıştım yeni doğanlar uzun kollu. Dğerleri 0-3 aydı sıfır kolluydu. yenidoğan çok giymedi dediğim ginibir hafta 10 gün anca gidiyor 3 takım yetti. 0-3 ten de 5 tane tulumu vardı 5 de takım . Bize yetti fazla bile geldi çünkü eyyamı bahur dedikleri sıcak yaşandı o yıl ve tek atletle durdu Sencer evimiz hamam gibiydi tek atletle ter aktı çocuktan
Öncelikle hayırlı olsun..
Benim deneyim ve düşünceme göre .. 5adet çıtçıtlı body. 3adet hastane çıkışı 3-4 adet tulum. Ve 5-6 çorap.
Ben temmuz 28 doğum yaptım . Hiç kısa kollu giydirmedim . İlk 3 ay çocuk doktorum da dahil bebeklerin anne karnı sıcağına alışkın olduğunu söyledikleri için hiç kısakollu giydirmedim. Aksine sarıp sarmaladım. İlk 1-2 ay bunlar yeterli oluyor . Sonrasında hep ihtiyaç ve gelişimi dahilinde aldım . 3 aylık pek bişey almaya gerek duymadım çünkü o dönem hızla büyüyor. Hastane çıkışlarından sonra direkt 3-6 aylığa geçiş yaptım.
Ve sana en büyük tavsiyem özellikle önden çıtçıtlı üstleri olan takımlar alman . Bebekler minnacık olduğundan diğer türlü kafadan geçirmek zor oluyor. Ve esnek olmalılar
Tamamdır çook teşekkür ederim çok sağolunBen 1 agustosta dogum yaptım ve sıcaga baglı su kaybı yasadık. 2.gun yogun bakıma kaldırılıcaktı o dereceye geldı. Hıc uzun gıydırmedım. Yenıdogan takımları kaldı hep. Onden cıtcıtlı uzun, kısa kol ve tek alt alın bence daha kullanıslı olur. Bol bol cıtcıtlı gıydık bız. Yazlıl gıydık hep.
Uzun gıydırınce asırı sıcaktan kuveze girecek tık. Doktorlarda kızdı. Askılı tek badı gıydırın dıye o sekıl ılerledı. Hastane cıkısı yerıne cıtcıtlı badılerle ve 3,6 aylık takımlarla ılerleyebılırısnz. Oldugu gıbı kalıyor cunku
Gece kaç kez kalkıyor? Kamera mı kurdun naptın beni de ayırma perişeri yokluyor şu aralarDün Dr kontrolüne gittik. Dr emeklemeye başladı mı diye sordu hayır dedim .. yattığı yerde yana bile dönmüyor dedim.
Önemli değil direkt yürümeyede geçebilir. Siz yinede emekleme egzersizleri yaptırın Oturabiliyorsa problem yok dedi ..
Oturmak dışında hiçbirşey yapmıyor. Yatırdığım gibi kalıyor. Yüzüstü hiç sevmiyor bakalım napıcaz zamanla
Diğer detaylar ise ek gıda ile aramız yok dedim. normall. çeşitlilik sağlayın pütürlü verin yeter zamanla kendi çoğaltacak miktarını dedi .
Kilo boy olarak gelişimi iyi çünkü dedi .
Ben odasını ayırdım. Bunu söyledim. Gelişimine olumsuz etkisi var mı diye. Hiçbir zararı yok dedi..
10. Ayına doğru kan tahlilleri yapılacak. Demir ve D vitamini devam .