2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Doğduğundan beri yanında cnm ben alıştırmayın uykusu geldiğinde yanında zaten alıyor gunduzse bazen kulakları ile gözleri kapatıyor ya da annem uyutacaginda kollarının arasına veriyor ben memnunum

Ben çok küçükken başladım. Uykusu geldiği anlarda mayııştığında onu görebileceği yerlere koyuyordum sonra koluna sıkıştırmaya başladım. Bi ara hatta muhteşem uyudu emzik+uyku arkadaşı pat gidiyordu. Geceleri geri elinden alıyordum uyuduğunda. 4. Ay uyku gerilemesi bunu bozdu. Şimdi bazen istiyor bazen istemiyor. Gündüz uykusu da azaldı zaten. Yine de bazı rutinlere göre uygulaması daha kolay. Denenebilir.
Teşekkür ederim kızlar 😘😘

kızlar bizim kafa ateşi var vücut göre sıcak dişten olabilir mi diş belirtiside sadece salya başka bir şey yok neden olabilir

Ooo kimler gelmiş kimler, bizde temiz havanın son demlerini değerlendiriyoruz dün bir daha çıkardım valla, bu ayda bu havalar hayal valla 😍 size de geçmiş olsun canım yaa, hastalık demişsin benim okula giden büyük var o nedenle her hafta birşeyler atlatıyoruz ne yazikki 🤕

Bu konuda belirgin kız bebek ile erkek bebek farkediyor bence, benimki birkaç gündür babababa, abaaba gibi heceleri tekrarlıyor babamız baba diyor diye seviniyor ablamız aba diyor diye 😂
Ayy çok istiyorum hecelediğini falan duymak
Manyak gibi anne dediğini hayal edip ağlıyorum agdjkfk😂😂

Ayy çok istiyorum hecelediğini falan duymak
Manyak gibi anne dediğini hayal edip ağlıyorum agdjkfk😂😂

Annelik delilik diye boşuna demedik , erkekler biliyorsun her konuda bizden ayrılıyorlar bu konuda da ilk duydu sevindi, ben her hecelediğinde eşime sesleniyorum o da diyorki bilinçli baba demiyor ki 🤦

Ben işitme testinin şekerle tiroidle bağlantılı olduğunu bilmiyordum ama bulut kuvöze girdiği için 6. ayında işitme testini geçse bile bera testi önermişler onu yaptırcaz. Senin kasteddiğin test bera mı?

Anne ve bebeğin kendi tercihi canım olmalı veya olmamalı denilmesi doğru değil.
Bera testi hakkında bilgim yok. Gebelikte şeker yada tiroid varsa işitme testini tekrar yaptırmanız gerekir denmişti.. Bizde üni hastanesi'nden gün aldık 27 şubat bakalım.

kızlar bizim kafa ateşi var vücut göre sıcak dişten olabilir mi diş belirtiside sadece salya başka bir şey yok neden olabilir
Diş olabilir. Atesı kafaya vuruyor ama yakın zmanda soguk algınlıgı gecırdı mı? Kulak ıltıhabu da kafa atesı yapıyor. Iyı gozlemlemek lazım salgın zamanı. Bebek ve cıcuklarda suara yaygın kulakta ıltıhao

Ben de diyetisyene gidiyorum 2. haftam bitiyor canım bi de spora başladım, şu an 8 kilo fazlam var doğum öncesine göre. Arada kaçamaklar yapmama rağmen 1,5 kilo vermişim 2 haftada. Canım inanılmaz şekilde tatlı çekiyor, onu bi türlü sıfırlayamadım, Nutella kalp ben 🫠
Az önce yediğimi görsen gülersin bana Nutella bitmiş kare 🍫 çikolatayı ekmeğe koyup yedim ya 😂😂😂

Kızlar hava güzel olunca Miray kuş ile yine dışarı attık kendimizi😍 ablamızı okula bıraktık, yeğenimiz ile karşılaştık biraz o bebişi sevdi gezdirdi şimdi de eve geçtik uyuttum bakalım ne kadar uyuyacak 🤕

Eklentiler

• Screenshot_20240213_144449_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20240213_144449_com.whatsapp.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar cuma bime termos geliyor inşallah alabilirim .normal çelik termos var gerçekten kurtarıcı oluyor sıcak su için .çorba vs de koyarız buna geralde
Eki Görüntüle 3386751
Bende kendim için almıştım kiwi derece göstergesi olan termosu şimdi elim ayağım oldu yemekleri bile koyuyorum içine dışarda rahatız 🤗🤗

X