- 16 Mart 2021
- 75
- 46
- 8
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
- #5.661
İyi akşamlar herkese uzun aradan sonra kaderde tekrar kadınlar kulübünde gebelik takibi yapmak varmış. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8+1 oldum bende canimm. insallah iyi bir dr denk gelirsin canimKaç Haftalıksın canim ben 7+1 oldum
hayirli olsun canim@pozitifbiri bugün 6+3 ve vaj ile kalp atışını duydumm güncellermisin tabloda canım çok güzeldiii çok garip bi his
hosgeldinizz tesekkutler sizinde hayirli olsunİyi akşamlar herkese uzun aradan sonra kaderde tekrar kadınlar kulübünde gebelik takibi yapmak varmış. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
İnşallah kuzum aranızda pek birşey yok8+1 oldum bende canimm. insallah iyi bir dr denk gelirsin canim
İyi akşamlar hiç sormayın 2017 ekim annelerindeydim tövbe ettim çocuğa zor büyüttüm ama kendime yenildimhayırlı olsunİyi akşamlar herkese uzun aradan sonra kaderde tekrar kadınlar kulübünde gebelik takibi yapmak varmış. Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
aynen canim temmuz sonu anneside olabiliriz agustos basida. muallak bizimkilerİnşallah kuzum aranızda pek birşey yok
Hoşbuldum çok teşekkürler hepimiz için hayırlı olsun inşallahhosgeldinizz tesekkutler sizinde hayirli olsun
Ben ictigim zaman 15 dk sürmüyor uykuya dalmambende az once ictim cnm cok direndm butun gun ama artik ictim napim biter insallah canim. enerji dusuklugu cok kotu.
oyy canim ilk 3 ay annenin depolarndan beslenir dedi doktorum kendini zorlama cok yiyemiyorum diye dedi hatta sagolsn halden anladi direkt
kiz bende uykuda yapmiyo anlamadm 1 saat oldu iceli gerci
Evet canım baklim hangimiz önce dogurcakaynen canim temmuz sonu anneside olabiliriz agustos basida. muallak bizimkiler
kiz bende sorun o zaman herkes uyku yaptgni yaziyor zaten ben ahanda 2 saat oldu sifir uyku suan anlamadm oglende uyumadm uzandm oylece demek her bunyede farkliBen ictigim zaman 15 dk sürmüyor uykuya dalmam
Neyin fiyatı artmadı ki bu sürede.. ben 1,5 senedir türkiyeye gelemedim, geldiğim zaman büyük şok yaşıycam kesinTeşekkür ederim dr la görüşmem gerekiyor devletteki doğru düzgün cevap vermeyecek büyük ihtimal kendi kadın doğumcum için de Ocak ortasını bekliyorum sigorta için muayene 700 olmuş ya oğlumda 100 TL veriyordum 5 yılda 7 kat artmış
ay bakalim canim Hayirlisiyla sanki cok var daha ama ocaktan sonra su gibi geccek bence insallahEvet canım baklim hangimiz önce dogurcak
Kesinlikle! Fiyatlar inanılmaz hele ki şimdi asgariye zam geldi herşeye zam yine kapıdaNeyin fiyatı artmadı ki bu sürede.. ben 1,5 senedir türkiyeye gelemedim, geldiğim zaman büyük şok yaşıycam kesin
bati cok fena desenize. Allah yardimcisi olsun herkesin.biz ozel hastanede muane ucreti 360 tl oduyoruzKesinlikle! Fiyatlar inanılmaz hele ki şimdi asgariye zam geldi herşeye zam yine kapıda
Özel Hastane bünyesinde ne kadar bilmiyorum benim dr umun kliniği var oraya gitmiştim ilkinde, hastaneye göre değişiyor özelde muayene ücretleri, önemli olan işinde iyi ve anlayışlı bilgilendiren bir dr olması, iyilere denk gelin inşallahbati cok fena desenize. ben ozel hastanede muane ucreti 360 tl oduyoruz
Evet canım baklim hangimiz önce dogurcakaynen canim temmuz sonu anneside olabiliriz agustos basida. muallak bizimkiler
İnşallah canım inşallahay bakalim canim Hayirlisiyla sanki cok var daha ama ocaktan sonra su gibi geccek bence insallah
Benim gittiğim muayene 800 TL artık gitniyecegim çok zorluyorÖzel Hastane bünyesinde ne kadar bilmiyorum benim dr umun kliniği var oraya gitmiştim ilkinde, hastaneye göre değişiyor özelde muayene ücretleri, önemli olan işinde iyi ve anlayışlı bilgilendiren bir dr olması, iyilere denk gelin inşallah