- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.341
Ben de kız istiyorum hayırlısını versin AllahBen de bebegimin sol tarafimda oldugunu dusunuyorum cunku kalp atisini dinlerken sol tarafima tuttu ultrason cihazini doktorözellikle dikkat ettim böyle anlasilir mi bilmiyorum ama kiz isteyince bide sola tutunca heveslenmedim degil hani
Hayırlı olsun kuzum benimm çok sevindimKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk
ilgili olması çok güzel benim de hoşuma gidiyor ama gönlünden erkek geçiyor diye erkek diyebilecek bir kaynak arıyor aslında asıl mesele buAyyyyy harikaaaa aklım sendeydi maşallahhh rabbim sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsinn
Oğlum soldaydı
Bende kız isterim ama bazen tutmuyor bunlar
Çin takvimi oğlumda bilmişti
Bunda da kız diyorama buda solda hissediyorum batmaları vs
Gülmekten yıkıldım yaaa ama ne güzel heyecanı çok hoş eşinizin ilgili
aslinda kizda fena olmaz niyeyse bi kiz evlatta daha baskin ama saglikli olsun yeterki tek duam bu. ilk cocuk heycani isteHadi inşallah oğlandır öyle istiyorsun gibi
Bendeeeeehayatta söylemem bir de kese yorumlamasıyla uğraşamam
Ayyyy maşallah çok sevindim canım hayırlı olsun aklim sende kalmıştı harika bir haberle geldinKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk
Hoş geldin canım çok geçmiş olsun hem biriciklar hem mide zorlamistir bayagi yüzünden gülücükler eksik olmasınKızlarrr nasılsınızz ben geldim aranıza baya konuşmalar olmuş hepsini tek tek okuyamadım umarım sizler iyisinizdir bebişleriniz iyidirrbenim bıcırıklar beni aşırı zorluyor midemden dolayı geçen gün hastanede yattım bir gün serumla beslendim ertesi gün iyiydim yine başa döndüm ama o 1 gün bile o kadar iyi geldi ki eşim gülmeni özlemişim falan diyordu
Teşekkür ederim canım benimAyyyy maşallah çok sevindim canım hayırlı olsun aklim sende kalmıştı harika bir haberle geldin
Kuzum güzel haberim var kalp atışlarını bugün duydun ikizmisKızlarrr nasılsınızz ben geldim aranıza baya konuşmalar olmuş hepsini tek tek okuyamadım umarım sizler iyisinizdir bebişleriniz iyidirrbenim bıcırıklar beni aşırı zorluyor midemden dolayı geçen gün hastanede yattım bir gün serumla beslendim ertesi gün iyiydim yine başa döndüm ama o 1 gün bile o kadar iyi geldi ki eşim gülmeni özlemişim falan diyordu
Allah razı olsunn hepimizin inşallah sizler nasılsınızz alışverişlere başladınız mııHoş geldin canım çok geçmiş olsun hem biriciklar hem mide zorlamistir bayagi yüzünden gülücükler eksik olmasın❤
Kuzum çok teşekkür ederimHayırlı olsun kuzum benimm çok sevindimikiz istiyordun sen zaten
Çoook sevindimmm kaderdaşımmKuzum güzel haberim var kalp atışlarını bugün duydun ikizmis
Evet kuzum başladı birnkac gün önce kaç haftalıksın nasıl geçiyorÇoook sevindimmm kaderdaşımmbizde çok şükür 2 gün önce duyduk kalp atışlarını nasılsın peki bulantıların vs var mı
Kız olacak o zaman bende böyle bir rüya görmüştüm erkek dogurmustun kızım olduaslinda kizda fena olmaz niyeyse bi kiz evlatta daha baskin ama saglikli olsun yeterki tek duam bu. ilk cocuk heycani isteama ben hamile oldugumu ogrenmeden 2 hafta once ruyamda anne evinde hamile karni kocaman kadin gordum gobegine dokundm cinsiyeti ne dedm erkek dedi. uyandmm hamile olayi kafamda yoktu o zamanlar. o yuzden erkek hissediyorum en basindan beri
Yok vala hiçbir şey almadim erken degil mi ya daha alanimiz var mi acabaAllah razı olsunn hepimizin inşallah sizler nasılsınızz alışverişlere başladınız mıı
Kizlar merhaba tüp bebekle hamileyim şuan 9.gun değerim 407 12 gün değerim 1398.35 çıktı normalmi acaba bu 9 yıldır ilkez oldu çok bilgimde yok yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim çok kuzum hangi hastaneye gitsem acabaKelebegimx yaaaa hayırlı olsun demiştik biz artık gitme bence şehir hastanesine canım tabi siz bilirsiniz ama bizim gördüğümüz 2 keseyi göremeyen doktorlara hep muayene olacaksın devam edersen ki ikiz gebelik geçireceksinn daha dikkatli olunmalı. İkiz olmasına çok sevindimm sağlıkla kucağına al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?