- Konu Sahibi ffestinalente
- #5.301
Ben yaptırdım tost yemiştim valla sabah az bir şey sıkıntı olmadıKizlar Sali günü Torch testi yaptiracagim. Aranizda yaptiraniniz var mi? ac tok gidilmesi farkediyor mu??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırdım tost yemiştim valla sabah az bir şey sıkıntı olmadıKizlar Sali günü Torch testi yaptiracagim. Aranizda yaptiraniniz var mi? ac tok gidilmesi farkediyor mu??
Ben 5+1 de keseyi gördüm. 6+6 da hafif lekelenmem oldu acil gittik kesem kocaman olmuş bebek vardı kalp atışı vardı. Daha erken bence 1-2 haftada inanılmaz değişiyor şaşırdık biz kese 6 mm idi şimdi 3 cm olmuş bebek de var![]()
Vallaha kuzum birşeyden anladıkları yok amin canım aminkizzz cok sevindim hayirli olsunn canim o asistani bi bozmak vardi ya neyse ayyy tadini cikar ohh ikisi birlikte buyucek insallah![]()
İnşallah ikizleriniz olur sizinde canimÇok sevindim sizin adınıza. İnşallah benimki de öyle olur![]()
İnşallah kuzum amin insallahRabbim hayırlısı ile doğumlarıni nasip etsin inşallah güzel gönlüne gore versin rabbim.. bundan sonra bir düşünüyorsan iki düşünceksin kipirdarken is yaparken iki can taşıyorsunsağlıklı hamilelik surecin olur inşallah bir çırpıda geçsin zaman sana
![]()
Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsünler. Umarım o asistan arkadaş bilmediği işe burnunu sokmaması gerektiğini anlamıştırKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk![]()
Kuzum çok teşekkür ederim kalp atışlarını duyduk 6+6
Ayy inşallahİnşallah ikizleriniz olur sizinde canim
Ozele gittim kuzum birşeyden anlamıyorlarÇok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsünler. Umarım o asistan arkadaş bilmediği işe burnunu sokmaması gerektiğini anlamıştır![]()
Dualrim seninle Allah'ım ikiz nasip etsin sanadaAyy inşallah![]()
Yaaa asiri sevindimmmmmmKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk![]()
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok sevindim adınızaDualrim seninle Allah'ım ikiz nasip etsin sanada![]()
Hic oyle dusunme Allah kolayligini verirTesekkur ederim kızlar dusnuyorum nasıl bakacamdiye güzel duygu
Ayy maşallah maşallah ne güzel haberrKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk![]()
Tebrikler canımKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk![]()
Kesinle kuzumTebrikler canım,cok sevindim saglikli gelsinler inşallah
demek ki hepimiz doktorun asistanin'dan iyiyiz,doğru görmüşüz,doğru teşhis koymuşuz
![]()
İnşallah canım benimAyy maşallah maşallah ne güzel haberrikisini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
![]()
İnşallah öyle olurum kuzumHic oyle dusunme Allah kolayligini verirmükemmel bir anne olacaksın
![]()