- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.221
Doktorunuz kim acaba bende Kütahya dayımŞehir: Kütahya
6+1 gebeliğimi öğrendim ama kesede bebeği göremedi dr ultrasondan kaynaklı olabilir dedi baska bi ultrasona yönlendirdi ama evde ustalar olduğu icin gidemedim randevum geçti Ocak 4 de diğer randevum Bebek görünmedi deyince korktum ne yalan söylüyim iki ci hamilelik de kalp durmasi sonu sonlandırıldı ucuncu hamilelikte düşük tehlikesi icin ilac ve kan sulandırıcı igne olmuştum bu gebelikte sanki acemiyim gibi geliyo tedirginim gorunmeyip de sonradan görünen varmi yada bos gebelik yaşayanBiraz pozitif olalım hamişlerEnerjiiiii tadını çıkarmaya odaklıyım ben şu an.Allah’a emanet ettim öğrendiğim gün
Merhaba canım eklersinTablodaki bilgileri beni etiketleyerek paylaşırsanız ben ekliyorum :)
-son adet tarihi
-beklenen dogum tarihi
-kesenin görüldüğü tarih
-kalbin duyuldugu tarih
-yaşanan şehir
-gidilen doktor
Hangi bilgileriniz varsa paylaşabilirsiniz
Ahaha ne güzel maşallah belkim bende 2024 de olurum hayırlısı tabiiAllah bağışlasın bende 2021 Ağustos annesiyim nasipse tekrar 2023 ağustos annesi olacagim
Evet bende bundan çekiniyorum evde kalırsam eşime sarabilirim, bunalabilirimEn önemlisi çalışmaya alışkın biri olduğum için ben depresyona girmiştim evde olmak çok zor gelmişti tabi bebeğine bakmak çok güzel kendim istememe rağmen çok fazla üzülmüştüm işten ayrıldığıma. Dışardan gelenleri boşverama yine olsa yine yaparım o ayrı herşeyiyle ilgilenip şahit olmak inanılmaz güzel bir duygu
Nefret ediyorum o ilaçtan fitil de olsa geri geliyor habire fitili yap yat sinirlerim bozulduKızlar progestanı fitil olarak kullanmaya geçmiştim öyle devam ettikçe gaz problemi ve bulantı epey azaldı. Tam bitmedi ama azaldı. Progestan kullanıp belirtilerden bitkin düşenler belki fitil olarak deneyebilirsiniz.
-26Tablodaki bilgileri beni etiketleyerek paylaşırsanız ben ekliyorum :)
-son adet tarihi
-beklenen dogum tarihi
-kesenin görüldüğü tarih
-kalbin duyuldugu tarih
-yaşanan şehir
-gidilen doktor
Hangi bilgileriniz varsa paylaşabilirsiniz
Böyle olupta ilerleyen hf larda bebeği görülen oldumu6+1 gebeliğimi öğrendim ama kesede bebeği göremedi dr ultrasondan kaynaklı olabilir dedi baska bi ultrasona yönlendirdi ama evde ustalar olduğu icin gidemedim randevum geçti Ocak 4 de diğer randevum Bebek görünmedi deyince korktum ne yalan söylüyim iki ci hamilelik de kalp durmasi sonu sonlandırıldı ucuncu hamilelikte düşük tehlikesi icin ilac ve kan sulandırıcı igne olmuştum bu gebelikte sanki acemiyim gibi geliyo tedirginim gorunmeyip de sonradan görünen varmi yada bos gebelik yaşayan
Ay hiç sormayın ben günde 1 kere kullanıyorum yemin ederim bıktım ondan bile. Kalkmıyorum asla yaptıktan sonra bir miktar rahat ediyorum ama yok yani zor fitil kullanımı.Nefret ediyorum o ilaçtan fitil de olsa geri geliyor habire fitili yap yat sinirlerim bozuldudaha 12 günüm var bitmesine
Böyle olupta ilerleyen hf larda bebeği görülen oldumu
-26
-3. Hayırlısı inşallah
-25 ekim bat. Sat 31 ekim
-15 Aralık gibi "netten baktım"
-20.12.2022 salı günü "kse var bebek gornmedi
-ANTALYA_SERİK
-Ünzile Korkmaz Mert
Eklersen sevinirim
-
Ayy inşallah dunde gidemedim bir diğer ultrasondan bakitmaya kuskuluyum gec dollenme olmus. Bende test yaptım günüm geçince negatifi görünce düşünmemiştim.kistmi var diyerek randevu almıştım ki testen bir hf sonra iki gun kahveli lekeler geldi dedin var galiba son günlerde bulantı olunca şüphelendim dedim kesin varNormal canım bence daha ufak olabilir. Kafana takma rahat ol annesi :)
ya da sayısını düşürebilir siz sabah akşamdı yanılmıyorsam sadece akşam da bir miktar çekilebilir
Dr da başka sorun arıyordu birsuru sorular sordu falan tam döndürdü cihazı keseyi öyle gördü ama bebegi burdaki cihazda göremedim ama vardir canım merak etme dedide işte korkuyorum. Oncede atlattım kürtaj olayını korkuyorum onun icin ameliyathanedenAyy inşallah dunde gidemedim bir diğer ultrasondan bakitmaya kuskuluyum gec dollenme olmus. Bende test yaptım günüm geçince negatifi görünce düşünmemiştim.kistmi var diyerek randevu almıştım ki testen bir hf sonra iki gun kahveli lekeler geldi dedin var galiba son günlerde bulantı olunca şüphelendim dedim kesin var
Gec döllenme benimki si dr da dedi kese 6+1 di bu sali günü öğrendimCanım kese kac haftada göründü tam?
Tahmini doğum tarihini de yanlış baktın sanırım. :)
Dr da başka sorun arıyordu birsuru sorular sordu falan tam döndürdü cihazı keseyi öyle gördü ama bebegi burdaki cihazda göremedim ama vardir canım merak etme dedide işte korkuyorum. Oncede atlattım kürtaj olayını korkuyorum onun icin ameliyathaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?