- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.181
sabah oglen iyyim. aksam basliyor benim bulanti. yemekten sonra baslayip gece yatana kdr devam ediyor. bide afedersiniz gegirme olayindan midem bulanirdi hep esim olsa bile onun yaninda gegirmezdm cokKızlar bulantiniz nasıl sürekli ara aramı oluyor
Kuzum bende geğirme yok ama çok kötü bukantim oluyor süreklisabah oglen iyyim. aksam basliyor benim bulanti. yemekten sonra baslayip gece yatana kdr devam ediyor. bide afedersiniz gegirme olayindan midem bulanirdi hep esim olsa bile onun yaninda gegirmezdm cokama benim midemi gegirmek acayip rahatlatiyor sizinde oylemi ya
Tamam canım yarın tekrar gidicem baklm nediyecekYa bende iki kese iki bebek gördüm ama tabii doktorlar daha iyi bilir başka bir doktora daha görünmen iyi olurrr bize de haber ver tabii
Bende bunu kullanıyorum
Çoğunlukla var ama özellikle birşey yedikten sonra ve akşam daha yoğun
Ahh insaallah öyledir canım baya tedirgin olmuştumNormaldir,benimde olmustu ve hala var arada,dr sordum bugün rahim büyüyor
Benim bugün oldu sadece canım. Normal galiba. Bebislerimiz sımsıkı tutunsun insaallah bizeBenim iki haftadır adet olacakmışım gibi ağrı giriyor geçiyor sonra ara ara
Gaz problemi feci canım ya. Is yerinde resmen kramp giriyor tuvalete bile gidemiyorum cunku baya sesli oluyorKızlar gaz sorununuz devam ediyor mu etkili cozum bulabilen var mi ? Afedersiniz cikartinca gazimi resmen o an muthis rahatliyorum karnimin agrisi o an sönüveriyor ama 10 sn sonra gene doluyorum. Nasil is bu anlamadim ben. Çatlayacağım
Benim sürekli var canım ilaç atmadığım gün hiç duramıyorumKızlar bulantiniz nasıl sürekli ara aramı oluyor
6+1 im hala 0 bulantım var . Sürekli birşeyler yiyesim var fena iştahım açık.Kızlar bulantiniz nasıl sürekli ara aramı oluyor
Canım gözünaydin. Ne güzel büyüyor masalalah kuzuya :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımızaKızlar bugün ikinci kontrolümüz vardi gecen çarşamba 6+1dik kese gördük ve kalbi duyduk çok şükür,bugün biraz daha büyüdük 7+1,1cm boyumuz oldu,ve 1,5gr ağırlığı inşallah sağlıklı kucagimiza aliriz Rabbim tüm isteyenlere ,bekleyenlere nasip etsin bu arada oksapar doğuma kadar kullanacağım icin bugün dr rapor çıkardı ve sağlık ocağına kayıtlı olduk
7 yillik evliyim esimin yaninda kactiysa 1dir 2 dir bunca yildir. Ama koyvermeme az kaldi dayanamiyorum. Surekli bir karin agrisi cikana kadar kivrandiriyor. Napicaz ya bak gene dolasiyor karnimdaGaz problemi feci canım ya. Is yerinde resmen kramp giriyor tuvalete bile gidemiyorum cunku baya sesli oluyorayaklarımı falan sicak tutmaya çalışıyorum kefir tüketiyorum bir de
Kuzum ben de 6+4 um bugün ama bulantı sadece 2 akşamdır var6+1 im hala 0 bulantım var . Sürekli birşeyler yiyesim var fena iştahım açık.
Yiyebiliyorkenn yiyin gitsin6+1 im hala 0 bulantım var . Sürekli birşeyler yiyesim var fena iştahım açık.
Al benden de o kadar. Ben de 3 yıldır evliyim. Daha hiç olmamistir. Şimdi dayanamıyorum. O değil adam soğuyacak benden7 yillik evliyim esimin yaninda kactiysa 1dir 2 dir bunca yildir. Ama koyvermeme az kaldi dayanamiyorum. Surekli bir karin agrisi cikana kadar kivrandiriyor. Napicaz ya bak gene dolasiyor karnimdahatta elimi koyunca bebek tekmesi gibi katur kutur sesler ve haraketler hissediyorum
Ay deme demeKuzum ben de 6+4 um bugün ama bulantı sadece 2 akşamdır vargeliyor gelmekte olan hazırlan
Ben de hava atıyordum kendi kendime. Ohh ne güzel hamilelik. Bulantı yok. Baş dönmesi yok. Adet ağrısı yok. Leke yok. Pedler yok diyeAy deme demedoktora sordum hani normal mi falan diye herkeste olacak diye bişey yok dedi. Umarım olmaz valla
Ayy inşallah vallaBen de hava atıyordum kendi kendime. Ohh ne güzel hamilelik. Bulantı yok. Baş dönmesi yok. Adet ağrısı yok. Leke yok. Pedler yok diyeama iki gündür bulantı sarstı yemek yiyebiliyorum ama şükür. Insaallah sen de hiiiiccc olmaz kuzum
Ben eşimin yanında yapıyorum dayanamıyorum oda benim yanımda yapmicaksinda kimin yanında yapacan diyor bu durum ekstra hamilesin ne yapacan saliyom vallahi zaten zor geliyor7 yillik evliyim esimin yaninda kactiysa 1dir 2 dir bunca yildir. Ama koyvermeme az kaldi dayanamiyorum. Surekli bir karin agrisi cikana kadar kivrandiriyor. Napicaz ya bak gene dolasiyor karnimdahatta elimi koyunca bebek tekmesi gibi katur kutur sesler ve haraketler hissediyorum
Canım ben yurtdışında yaşıyorum burda 32. Haftadan itibaren Mutterschutz diye bişey var tam türkçesi anne koruma ona çıkıyorsun, yani işe gitmiyorsun artık ve ne kadar işe gitmeyeceğine de kendin karar veriyorsun. 1 yıl 2 yıl ve 2,5 yıl olmak üzere 3 seçenek var. O sürede aldığın maaşın bir kısmını almaya devam ediyorsun. Ne kadar uzun süre evde kalırsan o kadar daha az para alıyorsun aylık ama sonuç olarak yasal bir şekilde devlet bu hakkı veriyor çok güzel birşeyYa bi limit getirilebilir en azindan. 10 tane cocuga kadar degil belki ama 2 tane 3 tane cocuga kadar 1 senelik ucreti devlet vermeli. Ki anne cocuk ayrilmasin.. istismar edilmeden yoksa herkes devamli cocuk yapip maas alir ama onune gecilcek bazi sartlar getirilebilir.
Benim miyom rahmin dış çeperine dogru diye tarif etmişti doktorum, 2017 yılında hamile idim o zaman 3 idi, şimdi doktor 5li birşey ölçtü her ultrasonda onu da özellikle ölçüyorduYaa gercekten miiibana umut oldunuz peki kac cm ve tam olarak hangi bölgede bilgi verebilir misiniz bide önceki dogumunuz normal mi oldu sezeryan mi? Doğumda miyomunuzu da almadilar mi?
Ben kızımda en ufak belirti yaşamamıştım, hatta bulantım aşerme gibi durumların olmadığı için herkes erkek olacak diyordu kızım olduAy deme demedoktora sordum hani normal mi falan diye herkeste olacak diye bişey yok dedi. Umarım olmaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?