- 23 Ekim 2022
- 140
- 340
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.941
Bende bu hafta yaşadım onu öleceğim sandım asla ağzıma lokma koyamadım mahvoldum en sonunda bugün bulantı hapı yazdı doktor onunla düzeldim Allah yardımcınız olsun çok zormuşKızlar bulantı bugün beni mahfetti resmen çok kötü
HoşgeldinizMerhaba kızlar. İki günlük gecikme ile sabah idrar testi yaptım. Hiç ihtimal vermediğim halde çift çizgiyi gördüm. Kanda da 840 çıktı. Aranıza hoşbuldum galiba
Aminn şimdi ilaç etkisiyle iyiyim doktor biraz kuvvetli yazıyorum dedi bakalım sabah nasıl olacağım şuan çok iyiyimBu hafta herkeste mide bulantısı başlamış galiba inşallah çok zorlamaz
Sizin adınıza sevindimAminn şimdi ilaç etkisiyle iyiyim doktor biraz kuvvetli yazıyorum dedi bakalım sabah nasıl olacağım şuan çok iyiyim
Hemde nasıl sabah bulantiyla uyanıyorumBende bu hafta yaşadım onu öleceğim sandım asla ağzıma lokma koyamadım mahvoldum en sonunda bugün bulantı hapı yazdı doktor onunla düzeldim Allah yardımcınız olsun çok zormuş
Canim kalp atışını duydunmuCok cok geçmis olsun bende boş gebelikten kürtaj olmuştum daha önce Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kuzum 1 hafdadir çok kötüyümBugün ilk defa bende bulantı yaşadım,kusmadım ama bir kac kere yokladı,öyle kötüydü başıma arılar girdi
Kaşıntı gibi değil de canım sızlıyor benimkiler. Giyinirken falan dokunamıyorumTatlış anneler göğüsleri kaşınan var mı?Benim çok tatlı bi kaşıntım var.Geçmiyor öğrendiğimden beri böyle
Evet canım oluyorum artikBen de şu an servisteyim az kaldı valla. Bulantı fena.
Hiç sorma ya. İs yerinde son saatler wcye giremiyorum. Her yer kokuyor ne yapıyor bu insanlar diyorum. Koridordan yürürken terli erkek kokusu alıyorumBulantı bende de arada oluyor ama cooook az kayda değer değil gibi. Kokulara hassasiyetim çok arttı ya WC beni zorluyor sanki her yer sidik kokuyor daha girmeden tüm wc kokuyor sanki. Bir de uyku isteğim...
BennnnTatlış anneler göğüsleri kaşınan var mı?Benim çok tatlı bi kaşıntım var.Geçmiyor öğrendiğimden beri böyle
Kızlar selam dün progesteron başlamıştım lekelenmem kesildi ama az önce yine gelmiş. Yarın işe gidicem inanılmaz endişeliyim. Ara ara gelmesi normal midir rengi hep aynı
Evet çok büyük bir surpriz oldu gerçekten. Üçüncü çocuk ve ne yapacağımı bilmiyorum bütün duygular karıştıHoşgeldinizne güzel bir sürpriz olmuş size
Valla kafam allak bullak oldu tüm gün bir şey yoktu akşam oldu yine geldi rengi filan aynı hep bir de fitilden de akıntım oluyor sanırımCanım doktorunun numarası yok mu sorsan bı ?
Benimde sürekli lekem var . Miktarı artmıyorsa ve kahverengiyse kırmızı ve aktif kanama değilse çok korkma benceValla kafam allak bullak oldu tüm gün bir şey yoktu akşam oldu yine geldi rengi filan aynı hep bir de fitilden de akıntım oluyor sanırımyarın da iş var gerçekten bunalımdayım
Doktoruna sor tabi. Benim kanama alanı falan yok dedi mesela. Bu lekelenme olayı çok kişide oluyorBenimde sürekli lekem var . Miktarı artmıyorsa ve kahverengiyse kırmızı ve aktif kanama değilse çok korkma bence
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet çok büyük bir surpriz oldu gerçekten. Üçüncü çocuk ve ne yapacağımı bilmiyorum bütün duygular karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?