- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.641
Canım sizleri okudukça bana çok garip geliyorHerkese merhaba. Bulantı, baş dönmesi ve halsizlik nedeniyle telefona bile bakamaz hale geldim. Canım birşey istiyor 1-2 kaşık sonra bütün enerjim çekiliyor gidip uzanıyorum. Buna da şükür. Bir tek şey var portakalsoğuk soğuk portakal için herşeyi yaparım. Bir tek o iyi geliyor. Canım portakal 7+5 den sevgiler.
Bende 3 haftalıkken öğrendim 2 hafta bekledim daha fazla duramıycam
Canım sizleri okudukça bana çok garip geliyorbenim 3. Gebeliğim bu, bulantının b sini yaşamadım, kendimden şüphe ediyorum bir sorun mu var acaba diye ama ne tüp bebekte ne de doğal gebeliğimde olmadı heralde bünyem böyle ama doğum esnasında kusmadığımı kusmuştum ağrıdan acıdan, ishal kusmak saatlerce hepsini aynı anda yaşamıştım
Sari normal değil canım enfeksiyon beirtisi kizimda aynisini yaşadım şuanda enfeksiyonum var ve sumuksu sarı akıntım varCanım sarı beyaz şeffaf akıntılar normal. Yeşil veya çürük gibi kokulu olursa kork derler Geneldeay benim de cuma kontrolüm var çok heyecanlıyım kalp duyacağız nasipse 7+3 olacagiz
Yasakmi yoo degil cnmisim vermek yasak diye biliyorum ben canim ama
Haha aynen ben herhalde 100 tane resimli ilac koymusumdurDiğer ilaç isimlerini hep veriyoruz bir sıkıntı olduğunu görmedim hiç ama bilmiyorum artık
Mrb bende aranıza yeni katıldım sarı rebk kusmalarim var normalmi bilmiyorum 9 hafta oldu yarın kontrolumuz var ikiz gebelikhepimiz sağlıklı şekilde alalım kucağımıza ins
Benim de ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu çok rahat geçti. Bu sarstı beni. Geçecek bunlar da sağlıkla gelsinler napalımCanım sizleri okudukça bana çok garip geliyorbenim 3. Gebeliğim bu, bulantının b sini yaşamadım, kendimden şüphe ediyorum bir sorun mu var acaba diye ama ne tüp bebekte ne de doğal gebeliğimde olmadı heralde bünyem böyle ama doğum esnasında kusmadığımı kusmuştum ağrıdan acıdan, ishal kusmak saatlerce hepsini aynı anda yaşamıştım
MFk ürünlerini önceden kullanmıştım etkisini görmeyince bıraktım ama folikasidi güzel.Canım ben Mfk bin Fodega sini kullaniyorum biraz multivitamin gibi de. D3k2 var OMEGA var içinde. O yüzden onunla devam edeceğim.
sağol canım. Folicus plus kullanıyorum da doktora soruyorum başka marka kullanmama gerek var mı diye yok diyorlar daha çok vitamin olanı mı kullansam diye düşünüyorum bazen o yüzden sordum.hee anladim cnm Diofol benim kullandigim folikasit.
Canım geçmiş olsun inşallah tekrar olmaz lekelenmen ama doktorun yoğunlaşan kılcal damarlar dediği dikkatimi çekti ne demek istedi acaba?Doktor normal de demiyor garipte demiyor. Beni geri aradi saolsun naptin dedi fitili kullandin mi dedi. Evet dedim. 12.30 da hastaneye doguma gecicem gel bakalim sana da dedi. Gittim kese duruyordu. Sebebini sordum biraz. Bunlari bilmek sana bi fayda saglamicak ama otur konusalim dedi. Kanama 2 sebeple olabilir suan yogunlasan kilcal damar sebebiyle yada olacak olan bi dusugun habercisi olarak dedi. Kalbini sikma yat dinlen biraz 2 hafta sonra gel. Gene kanaman olursa haber verirsin dedi. Yani umarim bisi olmaz. Bu arada baska bir makale de de okumustum progestan dusugu onlemez , dusuk oldugu icin bi sonuc olarak progestan dusermis. Doktorumda benzer seyi soledi. Ilaci vermemiz icimiz rahatlasin diye yoksa bu sekilde kanamalarin herhangi bir tedavisi yok dedi. Bence aydinlaticiydi sakin dusunebildigim anlarda hakli akisina birakmam gerek diyebiliyorum... hakkimizda hayirlisi..
Sabah aç karnına ise sarı kusmuk çok normal mide sıvısı ooMrb bende aranıza yeni katıldım sarı rebk kusmalarim var normalmi bilmiyorum 9 hafta oldu yarın kontrolumuz var ikiz gebelikhepimiz sağlıklı şekilde alalım kucağımıza ins
Amin.. bebegi beslemek ve gelismesi amacli rahim kalinlastigi icin yani kalinlasma da doku cogalmasi demek sonuc olarak. Nihayetinde damarlarin cogalmasi demek.Canım geçmiş olsun inşallah tekrar olmaz lekelenmen ama doktorun yoğunlaşan kılcal damarlar dediği dikkatimi çekti ne demek istedi acaba?
Canım sizleri okudukça bana çok garip geliyorbenim 3. Gebeliğim bu, bulantının b sini yaşamadım, kendimden şüphe ediyorum bir sorun mu var acaba diye ama ne tüp bebekte ne de doğal gebeliğimde olmadı heralde bünyem böyle ama doğum esnasında kusmadığımı kusmuştum ağrıdan acıdan, ishal kusmak saatlerce hepsini aynı anda yaşamıştım
Bende onu kullanıyorum kuzumhee anladim cnm Diofol benim kullandigim folikasit.
60lisini kullaniyorum bende cnm. sabah bazen 11.30da iciyorum.bazen unutup 12 deBende onu kullanıyorum kuzum
Bende dikkat etmiyorum canım ama ya çok unutuyorum saatlerini ne zamana kadar içmek gerekiyor60lisini kullaniyorum bende cnm. sabah bazen 11.30da iciyorum.bazen unutup 12 desaatine dikkat etmek onemlide iste
Gebeliğin hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınHerkese tekrardan selamlar benim ilk gebeliğim bu daha çok küçük 5+1 görünüyor keseyi gördük daha kalp atışını duymadık ama benim merak ettiğim bir şey var. Benimde tüp bebek ve ben bulantıdan çok korkuyorum panik atak geçiriyorum yani bazen kusunca öyle anlayın. Doktorum senin midenin bulanmayacak bence dedi neden diyince gerekçelerim var dedi güldü canım hocam. Acaba bu tüp bebek ilaçları zaten hormonları dışardan önceden almaya başladık ya onu almaya başladığımızda bulantı olmayınca mı öyle düşündü bilmiyorum umarım sizin gibi olurumtabi öncelikle bebeğim sağlıklı olsunda o ayrı
ben ilk 3 ay yeterli diye biliyorum. fazla folatta iyi.degilmis.sanirim 9 ay kullananlarda var gerci. doktoruma.sormadm bidaki kontrolde sorcam mecburen cnmBende dikkat etmiyorum canım ama ya çok unutuyorum saatlerini ne zamana kadar içmek gerekiyor
Kızlar folat değerinize baktırdınız mı ? Kaç çıkmıştı sizde bende 4.75 çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?