- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.521
Benim de adı öyleymiş.aklımda happy mom kalmışBenım doktorumdaaa aynı şekilde program indirdii hello mom olarakk her randevudaki görüntüleri o uygulamaya yükleyecekmiş
YaaaaHappy mom + diye bi program indirdim.Doktorum da kendi sistemiyle eşledi benim üyeliğimi.artık programa her girdiğimde günlük kısmından videoları,ultrasonları görebiliyorum
Evet ,inşallah.çünkü hem dinleyip hem video çekmek bi garip oluyor.ben şimdi hep açıp dinleyebiliyorumYaaaacok güzel bende sorucam doktoruma,insallah vardir onlardada
Hiç telaş etme canım Allahın izniyle hiçbir şey olmamıştır nolacak herkeste ayni belirti olacak diye bir sey yokBende 5+2 hafta gebeyim benim hic belirti yok gogus hassaiyetim biraz vardi o da gitti bende korkuyorum biseymi diye oldu diye
Anlardı canim bence söyledim ozellikle ikiz dedi doktorum kanamam oldu dusuk mu yaptım diye hayir dedi ayrica benim kan degerlerim yüksek degildi ikizlerde biliyorsun kan degerleri daha yüksek oluyorİlk doktorun ikiz dediyse bence dogru olabilir 5 gun arayla gitmissin kanaman olmus belki biri dusuk oldu canim
Insallah canim hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz insallahHiç telaş etme canım Allahın izniyle hiçbir şey olmamıştır nolacak herkeste ayni belirti olacak diye bir sey yok
Anlardı canim bence söyledim ozellikle ikiz dedi doktorum kanamam oldu dusuk mu yaptım diye hayir dedi ayrica benim kan degerlerim yüksek degildi ikizlerde biliyorsun kan degerleri daha yüksek oluyor
aynen canim.degisiyor cok cidden. alisiyoruz yavas yavas insallahDün aglaniyordum sana daha bulantidan uykudan halsizlikten öluyorum diye bigun kalktim hamilelik öncesi halime dönmusum resmen bi enerji canimin istedigini yeme icme biyandan da icim icimi yiyor acaba kotu bisey mi oldu da ondan yol oldu belirtiler diye resmen delilik bizim bu hallerimiz
Merhaba :) 6+2Merhabaaa hoş geldinizzz
Kaç haftalıkk
Bana önce ağızdan al dedi doktor sersemletiyor diye fitil olarak kullan o zaman dedi böyle dediğine göre bir sorun olmaz ama yine de diğer arkadaşlardan da fikir almakta fayda varKızlar ya hiç kullanan oldu mu bilmem de
, Ağızdan alınca çok sersemletiyor dediler diye doktor fitil olarak progestan almamı söylemişti sabah akşam. Misal müsait değilim misafir falan var akşamları ağızdan alsam olur mu acaba bilen var mı ??
Yaa ben hiç kontrol ettirmedimaçlık kan şekerim yüksek çıktı 1hafta takipte kaldım dünde son bir testim yapıldı bugün sabah doktorum aradı değerimin biri yüksek çıkmış bir ilaç yazdı bu ilaçla bugün 5te yanıma gel dedi internetten baktım insülin miş sanırım bende şeker çıktı bugün öğrenicem gittiğimde bu arada 5+4 günlüğüz
Ayyyy çok tatlıııı yaa maşallahhhhBugün net bir şekilde kalp atışını duydum.Aklıma geldikçe ağlamak istiyorum.Çok güzel bir histi .
Bende happy mom vardı hello yu da indirim şimdi inşallah benim gittiğim doktorda da vardır ya çok güzelHappy mom + diye bi program indirdim.Doktorum da kendi sistemiyle eşledi benim üyeliğimi.artık programa her girdiğimde günlük kısmından videoları,ultrasonları görebiliyorum
Canim ben 200 mg agızdan aliyorum. Aldiktan bir 3 saat sonra hafif kafamin ici bir garip oluyor sallaniyor gibi ama geciyor sonra dikkat ettim genelde 3 saat sonra bunu yapiyor ama aksam aldigim icin beni zorlamiyor tok karnina icmelisin birdeKızlar ya hiç kullanan oldu mu bilmem de
, Ağızdan alınca çok sersemletiyor dediler diye doktor fitil olarak progestan almamı söylemişti sabah akşam. Misal müsait değilim misafir falan var akşamları ağızdan alsam olur mu acaba bilen var mı ??
Canım senle doktorumuz aynıydı. Bende yan etkilerden rahatsız olduğumu söyleyince fitil olarak da kullanabilirsin dedi. Ben fark edeceğini sanmıyorum Bi gün fitil Bi gün ağızdan aldığım olduKızlar ya hiç kullanan oldu mu bilmem de
Sabah agizdan alabilirsin ama akşam yatinca altan kulan ben agizdan kulanimini cok sevmiyordum sarhos gibi oluyordumKızlar ya hiç kullanan oldu mu bilmem de
Canım senle doktorumuz aynıydı. Bende yan etkilerden rahatsız olduğumu söyleyince fitil olarak da kullanabilirsin dedi. Ben fark edeceğini sanmıyorum Bi gün fitil Bi gün ağızdan aldığım oldu
Bende de hiç belirti yok cnm 6+2 şuan sürekli wc gidiyom bir şey varmi diye pazartesi kontrol var nedicekBende 5+2 hafta gebeyim benim hic belirti yok gogus hassaiyetim biraz vardi o da gitti bende korkuyorum biseymi diye oldu diye
Benim de 1411 den 2 gün sonra 2997 çıkmıştıKızlar bugün doktora gittim betam 2900 çıktı 1450den 2900 e çıkmış iki günde nasıl sizce acildoktoru güzel yükseliyor dedi
Canim icini ferah tut cok saglikli goruncek bebegin insallahBende de hiç belirti yok cnm 6+2 şuan sürekli wc gidiyom bir şey varmi diye pazartesi kontrol var nedicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?