- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.261
Ben de bugün ilk muayeneye geldim ultrasonla baktı karından kese göründü çok şükür, kan ve idrar da aldı bence doktor değiştirmelisinKızlar ilk muayene için doktora gittiğiniz de ne yaptı kan tahlili falan istedi mi sizlerden vitaminlerinize falan baktılar mı bugün gittim devlet hastanesine de elinde olsa hemşire muayene edecekti tiroid yüksek biraz levotiron 50 mg verdi
oğlumda 6-12 hafta arası aşırı mide bulantım kusmam oluyordu o günler geri gelecek diye çok korkuyorum.şimdi bi de ilgilenmem gereken oğlum var o zaman kimse yoktu yatıyordum tüm gün. 5. Haftanın içindeyim henüz bişey yok şuan bende. Kaç haftalık oldunuzMide bulantısı gün içinde bir iyi bir kötü olan var mı ? Oğluma hamileyken yatak döşek yatıyordum bulantıdan bu sefer gün içinde bir bulanıyor bir iyi oluyor anlamadım
Benimde günde 1 dilim peynir yemem gerekiyor. Hellimden yana kullandım şansımı ama diyetisyenim açıkta satılan peynirler hariç ne yemek istiyorsan yiyebilirsin dedi. Bu cevaba istinaden yenilmesinde sakınca yok gibi düşünüyorum.kizlar hamileyken olgunlastirilmis inek tulum peyniri tuketilir mi sizce
Herkesin tedavisi farklı olur doktorunuz size vermişse vardır bı bildiği. Başkasında oldu diye sizde olacak diye bişey yok tedirgin olmayın hiç. 6+1 de yani 7. Haftada oldu. Doktorum oksapara geçeceğimi söyledi bekliyorum şuanAmin inşallahcoraaspirin lekelenme mi yaptı yüzden mi değiştirdi?
Bende öğrendiğimden beri kullanıyorum tedirgin oldum bir miktar. Lekelenme yaptıysa kaçıncı haftada yaptı?
canim pastorize degil ya bende o yuzden ikilemdeyim. ustunde olgunlastirilmis yaziyor ama iste bende bilemedim cokta sverim erzincanliyim zaten tulum peyniri vazgecilmezimdi:))Benimde günde 1 dilim peynir yemem gerekiyor. Hellimden yana kullandım şansımı ama diyetisyenim açıkta satılan peynirler hariç ne yemek istiyorsan yiyebilirsin dedi. Bu cevaba istinaden yenilmesinde sakınca yok gibi düşünüyorum.
Doktorunuza durumu söyleyin coraspini hatırlatıngünaydın kızlar bende geçti ama ara ara sıvımsı kırmızı geliyor arada corasprinden olabilmi kullanmasamki bende doktor hiç bir şeye bakmadı 7 aya kadar kullanacaz corasprin dedi pazartesiye kadar kullanmasam ki bende sorsam
Bugün gittim başka doktora sağolsun baktı muayene istedi tahlilleri mi istedi keseyi gördük minnakta olsa 6 haftalıkmışız öğrendikBen de bugün ilk muayeneye geldim ultrasonla baktı karından kese göründü çok şükür, kan ve idrar da aldı bence doktor değiştirmelisin
Dün kü hiçbir şey istemedi hasta bakası yoktu herhalde bugün doktor her şeye baktı tahlilleri istedi kesemize gördük küçükte olsa haftaya kalp atışı için gel dedi bakalım hayırlısıyla inşallahBenden istemişti beta değeri ve tam kan sayımı
Canım benim de dularımdasın, isteyen herkese allahım nasip etsin en kısa zamanda kucağınıza alın inşallahDİNLEDİM CANIM BİLİYORUM OKUDUM HERGÜN NAMAZ DA KILDIM. ALLAH RAZI OLSUN OKURSAN SEVİNİRİM KİMİN DUASI KABUL OLACAK BİLİNMEZ. EŞİME ÜZÜLDÜM EN ÇOK BU SONDA ÇOK SEVİNMİŞTİ OLACAĞINA İNANMIŞTIK ALLAHIM EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH NASİP ETSİN BİZE YİNE.
Evet ben baktım erkekÇin takvimi Rus takvimi bakan var mı
Canım pastörize edilmiş sütten yapılan oeynirler tüketilebiliyor diye biliyorumkizlar hamileyken olgunlastirilmis inek tulum peyniri tuketilir mi sizce
Canım bence pastorize değilse riske atmasan mıcanim pastorize degil ya bende o yuzden ikilemdeyim. ustunde olgunlastirilmis yaziyor ama iste bende bilemedim cokta sverim erzincanliyim zaten tulum peyniri vazgecilmezimdi:))
Bende de bir geliyor bir gidiyor gün içinde iyiyi. Sabah ve gece yatma saatlerin çok kötüyüm kusuyorum midem bulanıyor ıyyyyyAyy ben de devlete doktora gittim bugun sag olsun ne haftami siyledi ne birsey iyi kese guzel sorun yok dedi bebek gozukiyor mu dedim kucuk daha dedi ve 3 hafta sonra cagirdi ki 6+1 im hatta ondeyim 6+3 filan yani ve ultroson kagidi filanda vermedi
Buarasa ben dünden beri kusuyorum cok kotuyum ne yesem ama suyu bile tutmuyor midem ne yapacagim bilmiyorum bu hafta raporluydum onumuzdeki hafta iş var ağlamak istiyorum
Her sitede farklı çıkıyor ya link bırakabilir misinEvet ben baktım erkek
Çin takvimi şaşmıyor genelde
Bende her sitede erkek çıktıHer sitede farklı çıkıyor ya link bırakabilir misinkız çıkıyor genelde ama bi tane sitede erkek çıktı
Doktordan doktora değişiyor benim de dün yüzüme bile bakmadı sormam gereken şeyleri de unuttum hep kapıdan çıktıktan sonra aklıma geldiAyy ben de devlete doktora gittim bugun sag olsun ne haftami siyledi ne birsey iyi kese guzel sorun yok dedi bebek gozukiyor mu dedim kucuk daha dedi ve 3 hafta sonra cagirdi ki 6+1 im hatta ondeyim 6+3 filan yani ve ultroson kagidi filanda vermedi
Buarasa ben dünden beri kusuyorum cok kotuyum ne yesem ama suyu bile tutmuyor midem ne yapacagim bilmiyorum bu hafta raporluydum onumuzdeki hafta iş var ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?