- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 83
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.021
Yaptım canım ama olmadı benceOlabilir canım dene bi bakalım merak ettim olsa keşke
Evet olmamışYaptım canım ama olmadı bence
Aynen çok iyi olurdu, şimdi diğer anne gruplarına da baktım onlarda da yok kimsede..Kaldırdılar mı acaba keşke olsaydı hep soruyoruz bir birimize direj görürdük kim kaç haftalık diye
O zaman ya kaldırdılar yada sorun var bilemedimAynen çok iyi olurdu, şimdi diğer anne gruplarına da baktım onlarda da yok kimsede..
GEBELİĞİMİ ÖĞRENDİĞİM GÜNDEN 4 GÜN SONRA TAM ADET GÜNÜ OKSAPARA BAŞLADIM AMA YİNE TUTMADI. SEN NE ZAMAN BAŞLADINKİ ?Canım öncesinde kan sulandırıcı habını kullanmaya başlamış mıydın sormamın sebebi bende de var kan pıhtılaşması öncesinde haba başlamam lazım yoksa kimyasal oluyor
Canım ben gebelik düşünmeye başladığımda kan sulandırıcı hap kullanmaya başlıyorum ve öğrenir öğrenmez iğneye başlıyorum veya bir iki gün sonra hemen en kısa zamanda ilk hamileliğimde öğrendim doktor iki gün sonra yine kan vermemi istedi artışı iki kat olunca hemen başladım o gün şimdi bu hamileliğimde de cmt öğrensim pazartesi doktora gittim salı günü hemen başladım iğneye adet tarihim daha gelmedi bile 8gün önce öğrendim erken başladım test yapmaya erken öğrenmek içinGEBELİĞİMİ ÖĞRENDİĞİM GÜNDEN 4 GÜN SONRA TAM ADET GÜNÜ OKSAPARA BAŞLADIM AMA YİNE TUTMADI. SEN NE ZAMAN BAŞLADINKİ ?
Bende oluyor canım arada tansiyonumuz düşüyor ondan dikkat etArkadaşlar uzanıp kalktıktan sonra göz karaması yaşayan var mı ? Ben çok yaşıyorum anlık da değil öyle sürüyor bi 5-6 saniye
Tiroid için ne yapacaksiniz degeriniz kac çıktı doktorunuz bir sey dedi miSağlık ocağında sağolsun hemşire hepsini baktı belki bakamadıkları varsa devlette isterler yaparlar vitaminlere falan bakarlar diye düşündüm ilk olduğu için ne yapacağımı da çok bilmiyorum bilgi verirler falan diye bekliyorum tiroid yüksek sadece bakalım başka doktora
kizlar yapmissiniz ama baskasininkini goremiyorsunuz. profilinize tiklayin orda forum seceneklerine girin resimde gordgnz baskasinin imzasini gormek istiyorumu tikleyin. onaylayn. gorceksnz:) ben sizinkileri goruyorumYaptım canım ama olmadı bence
Hahaha sağol canimkizlar yapmissiniz ama baskasininkini goremiyorsunuz. profilinize tiklayin orda forum seceneklerine girin resimde gordgnz baskasinin imzasini gormek istiyorumu tikleyin. onaylayn. gorceksnz:) ben sizinkileri goruyorum
CORASPİN BENDE 1 AY ÖNCESİNDEN BAŞLADIM. ÖĞRENİNCEDE OKSAPARA BAŞLADIM. AMA 1 HAFTA SONRA LEKELENME BAŞLADI VE DÜŞMEYE BAŞLADI. BENİMDE ARTIŞ İYİYDİ İLK HAFTA. DAHA NASIL YAPABİLİRİMKİ ? BENDE KAN CORASPİN OKSAPARMI KANI SULANDIRDIĞI İÇİN LEKELENMEMİ YAPTI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.Canım ben gebelik düşünmeye başladığımda kan sulandırıcı hap kullanmaya başlıyorum ve öğrenir öğrenmez iğneye başlıyorum veya bir iki gün sonra hemen en kısa zamanda ilk hamileliğimde öğrendim doktor iki gün sonra yine kan vermemi istedi artışı iki kat olunca hemen başladım o gün şimdi bu hamileliğimde de cmt öğrensim pazartesi doktora gittim salı günü hemen başladım iğneye adet tarihim daha gelmedi bile 8gün önce öğrendim erken başladım test yapmaya erken öğrenmek için
Tamam canım aynen yavaş kalkıyorum zaten.. salıdan itibaren çalışmaya başlıcam beni o korkutuyo.. sürekli ayakta ve yoğun tempolu bi işte çalışıyorum yapabilcek miyim çok endişeliyim. İş yerime söylemem gerekçek hamile olduğumu gakat elimde daha resmi bir kağıt da yok, işten çıkartma durumları olabilir ama hiç takmıyorum.. yaklaşık 10 gündür raporluyum bitiyor artık. Bakalım nasıl olcak..Bende oluyor canım arada tansiyonumuz düşüyor ondan dikkat et
Aaa hadi yaa biz de saf saf diyoruz yok olmuyor galiba diye hahahakizlar yapmissiniz ama baskasininkini goremiyorsunuz. profilinize tiklayin orda forum seceneklerine girin resimde gordgnz baskasinin imzasini gormek istiyorumu tikleyin. onaylayn. gorceksnz:) ben sizinkileri goruyorum
Aaa ne güzell seninkini de görüyorummkizlar yapmissiniz ama baskasininkini goremiyorsunuz. profilinize tiklayin orda forum seceneklerine girin resimde gordgnz baskasinin imzasini gormek istiyorumu tikleyin. onaylayn. gorceksnz:) ben sizinkileri goruyorum
bende goremiyorum diye uzuluyordum sagolsun gene banada bi arkadasimiz yardimci olmustuAaa hadi yaa biz de saf saf diyoruz yok olmuyor galiba diye hahahateşekkürler canım sevindim çok hadi hepimiz yapalımm
İkisini aynı anda kullanmaya devam ettin mi canım yoksa corasprin bıraktın mıCORASPİN BENDE 1 AY ÖNCESİNDEN BAŞLADIM. ÖĞRENİNCEDE OKSAPARA BAŞLADIM. AMA 1 HAFTA SONRA LEKELENME BAŞLADI VE DÜŞMEYE BAŞLADI. BENİMDE ARTIŞ İYİYDİ İLK HAFTA. DAHA NASIL YAPABİLİRİMKİ ? BENDE KAN CORASPİN OKSAPARMI KANI SULANDIRDIĞI İÇİN LEKELENMEMİ YAPTI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
DEVAM ETTİM LEKELENME OLUNCA CORASPİNİ BIRAKTIM.İkisini aynı anda kullanmaya devam ettin mi canım yoksa corasprin bıraktın mı
Ay dikkat et canım aynen olmadı söyle birşey olmaz inşallah Allahın izni ile kızım yüzüne bende hep ayaktayım Allaha emanet miniklerimiz çok yoğuruluca sancılanınca otur dinlen hepnTamam canım aynen yavaş kalkıyorum zaten.. salıdan itibaren çalışmaya başlıcam beni o korkutuyo.. sürekli ayakta ve yoğun tempolu bi işte çalışıyorum yapabilcek miyim çok endişeliyim. İş yerime söylemem gerekçek hamile olduğumu gakat elimde daha resmi bir kağıt da yok, işten çıkartma durumları olabilir ama hiç takmıyorum.. yaklaşık 10 gündür raporluyum bitiyor artık. Bakalım nasıl olcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?