- 27 Ağustos 2022
- 146
- 203
- 23
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.841
Valla açıkçası bende düşünüyorum nasıl durumu diye ama aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorumYaaa bende aksine azaldı neredeyse kalamadı mide bulantısı bile yok halbuki 3 gün önce çok kötüydüm korkuyorum belirti olmayınca
Aaa ne kadar değişikmis sizindkiSu bulantiyi da hic yasamayan ben varim heralde kitliktan cikmiscasina yeme istegi anormalhic midem bulanmiyo habire yiyorum.. kizimda da öyle olmustu. Hamilelik boyunca kusmadigimi dogum esnasinda sancidan kustum o ayri
Benim anal fissür (makat çatlağı) da eşlik ediyor maalesef, sizde de var mı?Ben ben ben!!! Ne yapacağız ya. En başından beri var hem de geçmiyor kendiliğinden
Amin inşallah cnmValla açıkçası bende düşünüyorum nasıl durumu diye ama aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorumbende bundan önce ve kızımdan önce kayıp yaşadım Rabbim yüzümüzü güldürsün sağlıkla alalım kucaklarimiza
Iste o sayede de 23 kg falan almistim baya degisik bi deneyim olmustuAaa ne kadar değişikmis sizindki
Valla bendede var öldüm geçen haftalar kefir su yürüyüş iyi geldi ama bana birde ekmeği kestimBenim anal fissür (makat çatlağı) da eşlik ediyor maalesef, sizde de var mı?Lifli besleniyorum, bol su içiyorum, baharat tüketmiyorum ama niyeyse haftada 1 kez yok anam yok, ben onu ittiriyorum o beni ittiriyor
VaaaowewIste o sayede de 23 kg falan almistim baya degisik bi deneyim olmustu
Gebelik öncesinde var mıydı sizdeValla bendede var öldüm geçen haftalar kefir su yürüyüş iyi geldi ama bana birde ekmeği kestim
Gogus hassasiyetin devam ediyor canim degilmi benim hassaiyetim bazen gidiyor bazen geliyor artik paranoya oldum varsa bile yok gibi geliyor banabence sukredin. bulanti bitsin diye dualar ediyorum ben. ama bi yerde okumustum. bu bulanti kimisinde bir iki haftada bicak gibi kesilirmis kimisinde 3
ayinda bitermis kimisi doguma.kdr devam edermis. insallah benim bulantilarda gecerde rahatca yemek yerim
Hep vardı çocukken bile vardıGebelik öncesinde var mıydı sizde
Valla tek değipmisimGogus hassasiyetin devam ediyor canim degilmi benim hassaiyetim bazen gidiyor bazen geliyor artik paranoya oldum varsa bile yok gibi geliyor bana
Çatlak yok ben de çok su içiyorum kuru erik kayısı vs yiyorum her gün tuvalete çıkıyorum ama zor biraz. Ikinmak istemiyorum daha kolay olurdu normaldeBenim anal fissür (makat çatlağı) da eşlik ediyor maalesef, sizde de var mı?Lifli besleniyorum, bol su içiyorum, baharat tüketmiyorum ama niyeyse haftada 1 kez yok anam yok, ben onu ittiriyorum o beni ittiriyor
Canım ya ben bu etiketleme işini beceremedim.Arkadaşlar yeni katılan arkadaşlar rica etsem bilgileri eksiksiz verip beni etiketler misiniz yaş, son adet tarihi, beklenen doğum tarihi, kaçıncı bebek, gorulduyse kere görülme haftası, şehir
Yaa kıyamam ben size, keşke sizi anlamasam ama anlıyorumHep vardı çocukken bile vardı
O zaman bana nazaran daha iyisinizÇatlak yok ben de çok su içiyorum kuru erik kayısı vs yiyorum her gün tuvalete çıkıyorum ama zor biraz. Ikinmak istemiyorum daha kolay olurdu normalde
23 yaşArkadaşlar yeni katılan arkadaşlar rica etsem bilgileri eksiksiz verip beni etiketler misiniz yaş, son adet tarihi, beklenen doğum tarihi, kaçıncı bebek, gorulduyse kere görülme haftası, şehir
Bir gidiyor bir geliyor tamamen geçmiyor bendeYaa kıyamam ben size, keşke sizi anlamasam ama anlıyorumyaklaşık 1.5 aydır bi fiil uğraşıyorum gebelikten bir kaç hafta önce başladı. Tam geçti diyorum tekrarlıyor, ruhen çökmüş durumdayım, geçecek mi acaba
Verdim verdim fazladisiyla ama hic kolay olmadiVaaaowewbende 22 almıştım verdin mi o kilolaru senn
İyi düşünelim iyi olsunKizlar gogus hassayitetim gecti benim bir belirti o vardi oda gitti mide bulantisi zaten hic olmadi korkuyorum kotu bisey olmasindan sata gore bugun 4+6 oldum doktora gitmeye bile korkuyorum
Benimde 5 + 4 te 729 cikti. Ama tam 6 gun sonra 6 +3 te gene ayni yerde test yaptirdim. 10.700 geldi. Yani katlamasi iyi diye dusunuyorum yuzde yuzden fazla hatta ama benimde hafta olarak geride. Ben bunu gec dollenmedir diye yorumladim sanirim katlamasi daha onemli 3 5 gunluk gec dollenmis olmasi zaten gec yukselmeye baslamasina sebep olmus oluyor oda makul olabilen bi durum. Cuma gunu doktora gidecegim 6 + 6 da yani aksi birsey solerse gene yazarim gruba ama gonlunuzu bence ferah tutun katlanis hizina bakin.
Yok öyle kallakaldi bendede gitmedii valaVerdim verdim fazladisiyla ama hic kolay olmadisen verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?