- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
- #3.761
Yaaa ne güzellll keseyi görenler çift çizgi görenlerr maşallahhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Birtanem Allah'ım razı olsun 1 ay sonra gel dedi bana bulantılarım başladıhayirli olsun canim
Maşallah kuzumBende dün test vermiştim 4+1 de beta hcg 394 çıkmış
Birde açlık kan şekeri yüksek dahiliye ye yönlendirdi
Yaşayan var mı bu durumu
günlerimiz yakınn ben şuan 5+2 yim bulantım öyle aman aman yok ama aşırı iştahsızlık başladı üç gündür ki ben yemek yemeyi seven bi insanım zorla yemek yiyorum, uzun süre aç kalmak da bulantı yapıyormuş saat başı bişeyler atıyorum zorla meyve falanTeşekkür ederim Birtanem Allah'ım razı olsun 1 ay sonra gel dedi bana bulantılarım başladı
Benim 4+4 te tahlilim yapıldı 21 çıktı d vitaminim doğum doktorum d vitamini almamı önerdi sprey verdi bana tahlil sonucuna göre doktorum vermesi daha doğru olur benceKızlar D vitamini kullanan var mı? Yani bende d vitamini eksikliği vardı, 1.5 ay civarı kullandım, kullanırken hamile olduğumu öğrendim, bırakmam gerekir mi? Hamilelere 12. Haftadan sonra d vitamini başlanıyor diye biliyorum şuan 4+5'im devam etsem bir zararı olur mu acaba
Kuzum agrimda var sende ağrı varmigünlerimiz yakınn ben şuan 5+2 yim bulantım öyle aman aman yok ama aşırı iştahsızlık başladı üç gündür ki ben yemek yemeyi seven bi insanım zorla yemek yiyorum, uzun süre aç kalmak da bulantı yapıyormuş saat başı bişeyler atıyorum zorla meyve falan
evet ağrım en başından beri vardı zaten ama bu son hafta biraz azaldı gibi farklı farklı yerler ağrıyor ben de anlamadım valla ama çoğu kişide varmış herhalde , yarın kadın doğum randevum var bakalım ilk kez gidicem daha keseyi görürsün demişti dahiliye doktorum hayırlısı artık :)Kuzum agrimda var sende ağrı varmi
Fodega ben de kullanıyorum devam et dedi. İçeriğini beğendi benim doktorum.Merhaba netleştirdiğinizde burdan paylaşabilir misiniz? Bende de fodega var ama kullanamıyorum şuan doktor randevuma birwz daha var
Merhaba bende katılmak istiyorum ama ne yapmam lazım :)
Benim kanda netleşsin yazacağımArkadaşlar yeni katılan arkadaşlar rica etsem bilgileri eksiksiz verip beni etiketler misiniz yaş, son adet tarihi, beklenen doğum tarihi, kaçıncı bebek, gorulduyse kere görülme haftası, şehir
Cok güzel görünüyor canim masallahbende 5+4 keseyi gördüm benimkide böyle
Deger bayas yüksek csnim cok güzel acaba ikiz mi yaKızlar bugün doktora gittim beta 3330 olmuş ama kese görünmedi 4+4günmdeyim cuma tekrar çağırdı değer normal değilmi
Ay bilemedim ki hayırlısı olur inşallah canım birde keseyi görsem bebeğide çok şükür diycem artık rabbim.nerde varsa bu mutluluğu tattrısın inşallahDeger bayas yüksek csnim cok güzel acaba ikiz mi ya
Günde kaç tane kullanıyorsunuz? Kutuda 1 yazıyor ancak Mehmet beye sorduğumda sabah akşam 1 dedi ki sitesinde de günde 2 yazıyro.Fodega ben de kullanıyorum devam et dedi. İçeriğini beğendi benim doktorum.