- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
- #3.741
folat ve iyot miktarimiz ayniymis canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
folat ve iyot miktarimiz ayniymis canim
boyle olan var mıben 4+1 im on karın bolgemde ağrı var regl agrısı gıbı degıl ama karıncalanma gıbı sızde de oluyor mu hamıle kaldıgımdan berı karın bolgemde degısık yerlerde agrı oluyor
Canim ilk haftalar karinda adet agrisi gibi agri bel agrisi normal hatta adet olacagini sanabilirsin akintin filanda gelir korkma dayanilmayacak seviyede olmadigi surece normal bebek rahime tutunmaya calisiyor agri yapiyorboyle olan var mı
dayanılmayacak gıbı degıl bazen sıddetı artsa da ınsan korkuyor bazenCanim ilk haftalar karinda adet agrisi gibi agri bel agrisi normal hatta adet olacagini sanabilirsin akintin filanda gelir korkma dayanilmayacak seviyede olmadigi surece normal bebek rahime tutunmaya calisiyor agri yapiyor
Normal canim hatta kasıklarina yumurtaliklarina batmalar yasayabilirsin 6. Haftaya kadar devam ediyor yani sonra baska seyler basliyor bir süreçdayanılmayacak gıbı degıl bazen sıddetı artsa da ınsan korkuyor bazen
Tabi o 10 sene önceydi o zaman çalışmıyordum eşim garsonluk yapıyordu 12-13 saat çalışıyordu birbirimizi doğru düzgün görmüyorduk uyuyordum ben genelde. Şimdi çok farklı ne ev işlerinde ne normal hayatımda hiçbir şekilde yardımcı olmuyor oysa ki nasıl çocuk istiyordu başımın etini yiyordu çocuk diye. Ufacık ah desem miğdem bulaniyor desem adam sinirleniyorZaten en zoru ve en dikkat edilmesi ilk 3 ay hiç mi duymamış? Çok sinirleniyorum böyle eşlere. İlk çocukta nasıldı eşiniz?
Amiin canım teşekkür ederim hepimizin yardımcısı olsun Allah'ım. Yoruluyormus bütün yük ondaymis stresliymis vs vsAllah yardımcınız olsun, süreciniz kolaylıkla şifayla neşeyle ve huzurla donatılsın inşallah. Eşinizle konuştunuz mu neden böyle düşünüyor ve neden sizi anlamak yerine yargılamayı tercih ediyor? Herkesinin sürecinin bambaşka olduğunu bilmesi için neye ihtiyacı var acaba. Normal bir tutum değil çünkü mutlaka sizin bu halinizden tetikleniyor belli ki.
canim 4 ve 5. haftalarda bende yasadim. vajinada ignelenme hissi felan yasadim bende regl olcakmis gibi agri vs 3 4 gun araliksiz surdugunu bilirim. telas yapma. minigin tutunmaya calisiyorboyle olan var mı
Bende 4+ 2 yim canım aynı şeyler var, her gün ayrı biryerde ağrı oluyo. Bugün il dışına gidiyoruz pazar gününe kadar, tedirginim birazben 4+1 im on karın bolgemde ağrı var regl agrısı gıbı degıl ama karıncalanma gıbı sızde de oluyor mu hamıle kaldıgımdan berı karın bolgemde degısık yerlerde agrı oluyor
Evet buna benziyor ama bu kadar yuvarlak değildi de oval gibiydi5+ da ultrasona giren arkadaslarim buna benziyor muydu keseniz?
Kuru kayısıyı ılık suya akşamdan ıslatıp sabah suyunu sonra kayısılarını yemeyi önermişlerdi geçen haftaArkadaşlar Aranızda kabızlık yaşayan var mı
Hoşgeldin hayırli olsunnnSanırım ben de burdayım artıkkk
Kuzum geldim 5+5 dedi herşey yolunda dedi kalbi oluşuyor dedi 1 ay sonra gel dedi banaHayırlı haberlerle gel inşallah, senle günlerimiz yakın diye hatırlıyorum geçmişimiz de benziyor, inşallah güzel cümleler ile buraya bize bilgiler verirsiniz
bende 5+4 keseyi gördüm benimkide böyle5+ da ultrasona giren arkadaslarim buna benziyor muydu keseniz?
hayirli olsun canimKızlar 5+5 bugün keseyi karından gördük