- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.421
Son 3 4 gündür böyle içimde kuzey kutbu var sankiHep sürekli, hele iki haftadır donuyordum , bu hafta bir tık daha iyiyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 3 4 gündür böyle içimde kuzey kutbu var sankiHep sürekli, hele iki haftadır donuyordum , bu hafta bir tık daha iyiyim.
Benimde ayaklarımm çok üşüyor kat kat giyiyorumKızlar sizde de çok üşüme var mı ya böyle gögsüm üşüyo sanki titriyorum
Benimde ayaklarım çok üşüyor kat kat giyiyorum
Evet hepsi normal ve betan da iyi cnm...Kızlar gecikmemde 3. Gün betahcg 245 çıktı çok hafif kasık ağrılarım var normal mi bunlar acaba
bende başlarda oldu geçti içim üşüyordu herkez 1 kazak giyerken ben kazak yelek yün ceket giyiyordum şimdi iyiyim şükürKızlar sizde de çok üşüme var mı ya böyle gögsüm üşüyo sanki titriyorum
Saol canım takip edeceğimdöllenmeyle alakalı bir şey erken bile olmuş olabilir daha önceden 1,20 çıkmıştı doktor 10 gün sonra dedi o zaman 90 küsürdü ama o kimyasal oldu erken olabilir adet olmazsan gene ver hayırlısı olsun cnm
BENİMDE ÖYLE 2 ÇORAP GİYİYORUM BEN İŞYERİMDE.Son 3 4 gündür böyle içimde kuzey kutbu var sanki
Dikkat et canım bidaha olursa dr git mutlakaKızlar lavaboya giderken kirmizya yakın akıntılı geldi korkuyorum
Sizce gidimmi şimdiDikkat et canım bidaha olursa dr git mutlaka
Yani yerleşme kanaması normal deniyor, bence 1 gün bekle tekrar olursa git, çünkü kötü birşey varsa tekrarlar, ama sen bilirsin tabi, birde miktari ne kadardı?Sizce gidimmi şimdi
7.4mm nerede yazıyor acaba ultrason kagıdındapozitifbiri Selamlar kızlar doktor randevuma gittim .
4+5te kesem gözüktü karından ultrasonda 7.4 mm.
Sat 6 Kasım ilk çocuk, yaş 27 Adana
Ben testen 12 gün sonra bakmak gerekiyor diye biliyorum kesin sonuç için inşallah tutunmusturMerhabalar hanımlar bende tup bebek transferimin 8.gunundeyim testim silik suan aksam kan verirsem bende araniza gelmek isterim
Korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum ama içiniz rahat etmeyecekse gitmekte fayda var bence. İçiniz rahat olur stres yapmazsınız. Ben olsam giderdimSizce gidimmi şimdi
Leke şeklindeyse sorun yok ama devam ederse rengide kirmiziysa doktora gitKızlar lavaboya giderken kirmizya yakın akıntılı geldi korkuyorum