- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.381
Bugün de cuma ben de sağlık ocağına gitmeyi düşündüm ama sonuç anca pazartesi çıkar benimAİLE hekimliğinde verdim mübarek işyerime yakın diye daha çıkmadı genelde akşam çıkıyor sonuçlar cıkınca yazarım cnm
yok pazartesiyi bulmaz bizim şehrin internet sitesi var barkod ile öğreniyorum hemen hemen her şehrin var 1 gün sonra e nabız düşüyor pazartesi sabah doktor cağırdı bakalımBugün de cuma ben de sağlık ocağına gitmeyi düşündüm ama sonuç anca pazartesi çıkar benim
Sabah kan alma muhabbeti var bi de
hayırlısı bakalım bizi haberder etKızlar bende dayanamıcam kan vermeye gidiyorum şimdi neyse çıksın artık, regle 5 gün var ama çok merak ediyorum değerimi
Güzel haberlerle gel inşallah canımm ama erken daha düşük değer gözükürKızlar bende dayanamıcam kan vermeye gidiyorum şimdi neyse çıksın artık, regle 5 gün var ama çok merak ediyorum değerimi
İnşallah canım aklımda sürekli düşüneceğime vereyim gitsinGüzel haberlerle gel inşallah canımm ama erken daha düşük değer gözükür
Evet iskenderundayim is çıkışı kan alınıyorsa vereyim madem ben deyok pazartesiyi bulmaz bizim şehrin internet sitesi var barkod ile öğreniyorum hemen hemen her şehrin var 1 gün sonra e nabız düşüyor pazartesi sabah doktor cağırdı bakalım
iskenderun tahlil sonuçları asm yönlendirir yalnış bilmiyorsan iskenderun daydın
Ayy güzel haberlerini bekliyoruz yaz bize mutlakaİnşallah canım aklımda sürekli düşüneceğime vereyim gitsin
İnşallah canım haber veririmAyy güzel haberlerini bekliyoruz yaz bize mutlaka
İnşallah güzel sonuçlar alırsın
aile hekimliği sadece sabah 10 kadar kan alıyor biliyorum aile hekiminin no su varsa sor her ilin işleyişi farklı olabilir bende eşim benden meraklı her yarım saate bir soruyor cıktımı diyeEvet iskenderundayim is çıkışı kan alınıyorsa vereyim madem ben de
Senin sonucunu da merakla bekliyorum
Şimdiden tebrik ederizz güzel haberlerle gelin inşallahMerhaba, öncelikle hepinize hayırlı olsun. Neşeyle mutlulukla sağlıkla huzurla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olsunBende pazartesi tekrar bir beta testi yaptırıp herşey yolundaysa grubunuza keyifle katılacağım
TeşekkürlerrrCanım benim hayırlı olsuuun
Betada çıktığı gün saniyesinde ailelere bile söyledikMerhaba güzel annişler hepinize güzel bir hamilelik dönemi ve kolay bir doğum diliyoruum. ben de ağustos anne adayı olduğumu 5+2'de doktor muayenesinde keseyi görüp öğrendim heyecanımı tarif edemem :) doktorum 10. haftaya kadar annem dahil kimseyle bu haberi paylaşmamı tavsiye etti ama gerçekten çok zor bunu kimseyle paylaşmamak :) sizde durumlar nasıl hamilelik haberini paylaştınız mı herkesle? :)
Yaaaa okurken ben bile saftirik saftirik güldüm o size süpriz yapmış resmennya ben testi esim eczaneden aksam getirince yapmistim. duz zemine koyun diyor ya testi duz zemine koydum.iste dedm ben beklemicem gittm iceri esim gitti bakti geldi yuzu nasil asık dedi malesef tek cizgi bende dedm zaten hemen olmaz cocuk isleri daha deneriz yasimiz genc dedimoda aynen sen skma.canini dedi ama oyle inandiriciydiki asla aksi olusunu sezmedim gideyim cope atayim bari dedm bi gittm iki tane koyu cizgi:))) ciglik attim sevincten esimde diyor nasil inandin ama sonrasi aglamali.gulmeli sevincler iste o gecede Yarim saat icinde hazirlanip konsere gitmemiz gerekiyodu o sevincle dogru duzgun hazirlanamadan gitmistik konserde ama saftirik gibi birbiriize bakip bakip.guluyoduk anisi cok guzel oldu o gunun Rabbim.herkese bu mutlu ani yasatsin
Benim regl haftam boyunca sürmüştü bel ağrısı 1 hafta sonra geçti ama çok geçmiş olsunKızlar bu sancılar ne zaman biter.Acaba bi anormallik mi var diyorum bazen,acayip ağrıyor
kasık agrısı benim 3 gün önceye kadar vardı geçti şükür sonuç iyi 2 güne bir ver istersen hayırlı olsunKızlar gecikmemde 3. Gün betahcg 245 çıktı çok hafif kasık ağrılarım var normal mi bunlar acaba
hemen haber et cnm ben normalde 3 aralıkta öğrendim 26 kasım kan verdiğimde değerim 0 adet geçikmesinden 3 gün sonra cıktıİnşallah canım aklımda sürekli düşüneceğime vereyim gitsin
11.9 ile başladı 57.7 ye çıktı bugün 245 hep 2 gün ara ile verdim daha da vermem sanırım 2 hafta sonra doktor kontrolüm varkasık agrısı benim 3 gün önceye kadar vardı geçti şükür sonuç iyi 2 güne bir ver istersen hayırlı olsun
iyi o zaman 2 kat artmış gitmeden 1-2 kere verin genede isterseniz11.9 ile başladı 57.7 ye çıktı bugün 245 hep 2 gün ara ile verdim daha da vermem sanırım 2 hafta sonra doktor kontrolüm var
Teşekkür ederim öyle yapayım o zamaniyi o zaman 2 kat artmış gitmeden 1-2 kere verin genede isterseniz
Aa çok ilginçmiş canım ya inşallah öyle olmaz 0 olursa üzülürümhemen haber et cnm ben normalde 3 aralıkta öğrendim 26 kasım kan verdiğimde değerim 0 adet geçikmesinden 3 gün sonra cıktı