- 15 Mart 2019
- 397
- 540
- 34
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.141
Evet yaaa bende sepete ekledim indirimi bekliyorumay onlari bende aldim.indirimini bekliyorum pahali birazcik 300 400
Amin inşallah hepimizeGüle güle giyinmek nasip olur inşallah
Doğduktan hemen sonra vücudunun sıcaklığına alışmış olacağı için vücut sıcaklığından altındaki her yerde üşürAnkaradayım ben .Burası da sıcak olur ama geceleri yine bi üşütür heralde.Ay yeni doğan çocuk kaç derecede üşür ben bilmiyorum ki helpkendime yeni bir araştırma konusu buldum
banyo seti park beşik reflu yatagi simdilik bunlar ilk almayi dusundgm seylerEvet yaaa bende sepete ekledim indirimi bekliyorum
Hayırlı olsun darısı kalp atışlaraaaaKızlar tüm mesajları okudum öyle yazayım dedim
Kesemizi gördük çok şükür teyzoşlar 5+2
Hayırlı olsun canım darısı kalp atışını başına inşallahKızlar tüm mesajları okudum öyle yazayım dedim
Gözün aydıııııınnnnnKızlar tüm mesajları okudum öyle yazayım dedim
Amiiin inşaallah iki hafta sonraya gün verdi doktorHayırlı olsun darısı kalp atışlaraaaa
Teşekkür ederimDoğduktan hemen sonra vücudunun sıcaklığına alışmış olacağı için vücut sıcaklığından altındaki her yerde üşür
Ama Adana'da 50 dereceye doguyorsa kat kat giydirince de isilik olur
Ortalama 24-26 derece bir odada iç zıbın, uzun kollu body, çorap ve pijamayla üşümez kanımca
Canım çooook teşekkür ederim benim tüp bebektiGözün aydıııııınnnnnayyy sağlıkla geçsin her anı inşallah betanız kaçtı acaba böyle sorunca da garip oluyor ama
Ay amin inşallah darısı bekleyen herkesin başına güzel haberlerle dolduralım burayı inşaallahhhhhhhhHayırlı olsun canım darısı kalp atışını başına inşallah
Aminnnn inşaallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun darısı kalp atışlaraaaa
tebrik ederim canimmKızlar tüm mesajları okudum öyle yazayım dedim
Benımde henuz baslamadı ama diyetisyenim bulantılar baslarsa leblebi bulundurursun yanında dedi uyanınca aç karnına çubuk kraker iyi olacak demişti. Yemek yapmaları için destek al ailelerden mutfaga girmek zor oluyor. Bende başımı kaldıramıyorum mesela öyle bi yorgunluk var berbatcevaplariniz icin sagolun kizlar benim galiba baya erken baslamis sizlere gore. cumt doktorla konusuncada buraya yazarim belki ilerde birinizde yasarsiniz belli olmaz aman yasamayin insallah valla gun icinde insani cok etkiliyor cidden. bu arada hamilelik cidden tuhaf 3 gun once cok iyidim sonraki gunler hasta gibiyim yani gunu gunune tutmayan bir surec olarak devam ediyor benimki. insallah 2. uc aylik donemimizde musmutlu hamilelikler yasariz
Sağlıkla gelsin ,huzur getirsin mutluluk getirsinCanım çooook teşekkür ederim benim tüp bebektinormal gebelikle aynı olmuyor. Ben geçen hafta perşembe kan testi vermiştim 1700 küsurlerdeydi yani 4 haftalıkken sanırım
O da mantıklıymış ama birkaç arkadaşım kullanıyor o anakucağını baya memnunlar müzik falan çalıyormuş kendi kendini sallıyormuşTam benim kafadasın sendebende o anakucağını mı alsam yoksa evde tavandan makrome salıncak türü mü yaptırsam bilemedim.Salıncağı benim kediyle ortak kullanırlar diye düşündüm ama
Aaa o da mantıklı elimden gelse Ocak sonrasına hiçbişey bırakmak istemiyorum zamlardan ama işteBende Trendyoldan banyo seti sepetime attım
Tebrik ederimmm darısı kalp atışlarına inşallahKızlar tüm mesajları okudum öyle yazayım dedim
canim ben iki taraftanda uzaktayim;( kucuk bir dogu ilindeyiz simdilik. annem keske olsada yemeklerinden yesem diyorum bazen...annelerine yakin oturanlar cok sansliBenımde henuz baslamadı ama diyetisyenim bulantılar baslarsa leblebi bulundurursun yanında dedi uyanınca aç karnına çubuk kraker iyi olacak demişti. Yemek yapmaları için destek al ailelerden mutfaga girmek zor oluyor. Bende başımı kaldıramıyorum mesela öyle bi yorgunluk var berbat
Bizede verdi 10 gün kaldı ama sanki günler gecmiyoooAmiiin inşaallah iki hafta sonraya gün verdi doktor