- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.161
Karından mı vajinal mi canımKızlar tüm mesajları okudum öyle yazayım dedim
Kesemizi gördük çok şükür teyzoşlar 5+2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından mı vajinal mi canımKızlar tüm mesajları okudum öyle yazayım dedim
Canım benimki senin kadar değil ama özellikle bugün birçok şeyin kokusuna hassasiyet başladı ofiste bir oraya bir buraya bayılıyorum hemen bisürü tuzlu çubuk kraker sipariş ettim biraz olsun bastırdı insanın hayatını çok etkiliyor gerçektencevaplariniz icin sagolun kizlar benim galiba baya erken baslamis sizlere gore. cumt doktorla konusuncada buraya yazarim belki ilerde birinizde yasarsiniz belli olmaz aman yasamayin insallah valla gun icinde insani cok etkiliyor cidden. bu arada hamilelik cidden tuhaf 3 gun once cok iyidim sonraki gunler hasta gibiyim yani gunu gunune tutmayan bir surec olarak devam ediyor benimki. insallah 2. uc aylik donemimizde musmutlu hamilelikler yasariz
YA ÇOK SEVİNDİM GÜZELLİĞYLE BEREKETİYLE GELSİN İNŞ. BEN 5+5 GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM GÖRÜNÜR KESE BENİMDE O ZAMAN ?Kızlar tüm mesajları okudum öyle yazayım dedim
aynen markete gitmek istemiyorum bende kokuyor sanki hersey:) ya sacma gelcek ama vallahi dogru diyorum. bugun yumusaticimin kokusu bile beni irite etti daha kullanmicam degistircem. halbuki sverek kullaniyodumCanım benimki senin kadar değil ama özellikle bugün birçok şeyin kokusuna hassasiyet başladı ofiste bir oraya bir buraya bayılıyorum hemen bisürü tuzlu çubuk kraker sipariş ettim biraz olsun bastırdı insanın hayatını çok etkiliyor gerçekten
Benim tam 15.00 civarında fena halde uykum geliyor. Yürürken bacaklarım salınıyor o derece kötü bir uyku hali. Dün evden çalıştım uyudum bugün resmen zor geçti sarhoş gibiyimmKızlar benim kasık ağrılarım şükür geçti ama, şu kemiğin arkası hala ateş değiyor gibi yanıyor içten içten... Böyle hisseden oluyor mu??
Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah geçer elbet bugünlerdeAyni beni tarif etmissin son iki gundur iyice kotu oldum uyku halsizlik yemek yedikten sonra minicik bulanti falan
Allah razı olsun Hayırla görünecektir inşaallah içini ferah tut canımSağlıkla gelsin ,huzur getirsin mutluluk getirsin benim şimdi 6500lerde ama ben gidip 13 aralığa almışım randevuyu.İçim içimi yiyor bende bi görseydim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabb'imKızlar bugün tekrar gittim çok şükür keseyi gördük
Tabi ya herşeye atlamayacam ben sepete eklerim AVM'de de bakarım en uygun hangisi olursa artıkO da mantıklıymış ama birkaç arkadaşım kullanıyor o anakucağını baya memnunlar müzik falan çalıyormuş kendi kendini sallıyormuş
Aaa o da mantıklı elimden gelse Ocak sonrasına hiçbişey bırakmak istemiyorum zamlardan ama işte
Tebrik ederimmm darısı kalp atışlarına inşallah
Maşallah, sağlıkla güzellikle kucağınıza da alın inşallahKızlar bugün tekrar gittim çok şükür keseyi gördük
Benim doktorum vajinal baktı tüp bebek olduğu için ve dış gebelik geçmişim olduğu içinKarından mı vajinal mi canım
Sen bilirsin canım yani ilk öğrendiğinden itibaren bir hafta beklersen yeterli olur benceYA ÇOK SEVİNDİM GÜZELLİĞYLE BEREKETİYLE GELSİN İNŞ. BEN 5+5 GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM GÖRÜNÜR KESE BENİMDE O ZAMAN ?
Yumuşatıcı konusunda beni uyarmışlardı en çok o oluyormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor gerçekten evde olmayı o kadar isterdim ki işyeri gebeliğimi de bilmiyor sürekli neyin var diyorlaraynen markete gitmek istemiyorum bende kokuyor sanki hersey:) ya sacma gelcek ama vallahi dogru diyorum. bugun yumusaticimin kokusu bile beni irite etti daha kullanmicam degistircem. halbuki sverek kullaniyodum
Ayyy az kaldı az hepimiz akşam yatışBenim tam 15.00 civarında fena halde uykum geliyor. Yürürken bacaklarım salınıyor o derece kötü bir uyku hali. Dün evden çalıştım uyudum bugün resmen zor geçti sarhoş gibiyimm
Tebriklerrr darısı kalp atışına olsun inşallahhKızlar bugün tekrar gittim çok şükür keseyi gördük
1 HAFTA 2 GÜN OLUYOR TAM GİT GEL YAPMAK İSTEMİYORUM İŞTEN İZİN ALMA FİLAN. KESİN GÖRÜNÜCEĞİ TARİHTE GİDEYİM SIPANIN :)Sen bilirsin canım yani ilk öğrendiğinden itibaren bir hafta beklersen yeterli olur bence
İnşallah canım benim aminYumuşatıcı konusunda beni uyarmışlardı en çok o oluyormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor gerçekten evde olmayı o kadar isterdim ki işyeri gebeliğimi de bilmiyor sürekli neyin var diyorlar
Ayyy az kaldı az hepimiz akşam yatış
Tebriklerrr darısı kalp atışına olsun inşallahh
Ben senin yerinde olsam yarın giderdim kesin görünürSağlıkla gelsin ,huzur getirsin mutluluk getirsin benim şimdi 6500lerde ama ben gidip 13 aralığa almışım randevuyu.İçim içimi yiyor bende bi görseydim
Ay sorma kızların altını aldım bugün bez sanki bütün evi kokutmusaynen markete gitmek istemiyorum bende kokuyor sanki hersey:) ya sacma gelcek ama vallahi dogru diyorum. bugun yumusaticimin kokusu bile beni irite etti daha kullanmicam degistircem. halbuki sverek kullaniyodum
Tebrikler canim darisi basimiza ben bu ilk randevuyu cok geçe almisim yaa 6+2 iken randevuya gidecem insallah sizin gibi guzel haberler alirizKızlar bugün tekrar gittim çok şükür keseyi gördük
Kızlar bugün tekrar gittim çok şükür keseyi gördük