- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #62.181
Fenalar istedikleri olmayıncada sinirlenip bagriyor çoğunlukla babası müzik izletiyor ille istediği sarki olacak ve şu aralar en çok sevdiği şarkı gangnam style yabancı sarkilar seviyor
Bızds de abı taklidi var. Dan dan meshur. Bırdr dan dıyıp atlıyor polıscılık oynuyolar.. O parmak yetıyor ya herseyi istiyoruz bızde ama yemek konusu yok. Nerde yenmıcek sey var onu ıstıyorŞu aralar birşey isteme evreleri sanki, sürekli o ufacık parmakları ile birşeyler gösteriyor bu mu diyorum o mu diyorum anlamadığım için çok sinir oluyor
Bizimki tamamen ablasını taklit etme evresinde sanki ablası ders çalışıyor onun da küçük masa sandalyesi var oraya oturup kitap okur gibi yapıyor, ablasının elinde hangi eşya varsa onu istiyor yemek masasında Bile ablasının oturduğu yerde oturmak istiyor ben dahil herşeye Ba ba diyebiliyor
Bızde full klıp izliyoruz favorımiz canbay wolker, reymen, mabel matız, edisFenalar istedikleri olmayıncada sinirlenip bagriyor çoğunlukla babası müzik izletiyor ille istediği sarki olacak ve şu aralar en çok sevdiği şarkı gangnam style yabancı sarkilar seviyor
Slow takılıyor demkki. Biz rap, popcuyuzBizimkinin favorileri mert demir ateşe düştüm, Zeynep bastik lan şarkısı modundaki tam sallamalık şarkılar
Merhaba canım eskiden kalma ranzamız vardı odada beşik olarakta ikeanın beşiği vardı yan tarafını açtık ranzayla birleştirdim uyanınca inip geliyor emerekte uyuduğu için bende yanında yatabiliyorum rahat oluyor bundan önce bizde yerde yatıyordukHanımlar merhabalarumarım bebişler ve sizler de iyisinizdir
Size şey sorucam bebeklerinizle nasıl uyuyorsunuz, beşiği çoktan kaldırdım çünkü sessiz sedasız uyanıp ayağa kalkıyor beşikte. Yatakta benimle beraber uyuyordu onun yattığı tarafa koruyucu koydum yine sessizce uyanıp ayak ucumdan geçip düşüyordu az kalsın. Şimdi biz ikimiz yer yatağında uyuyoruz yazdan beri ama malumunuz havalar soğuk artık burnu tıkanıyorşuan bile ayağımda sallıyorum dana kadar oldu çok zorluyor artık fikir verir misiniz
Hanımlar merhabalarumarım bebişler ve sizler de iyisinizdir
Size şey sorucam bebeklerinizle nasıl uyuyorsunuz, beşiği çoktan kaldırdım çünkü sessiz sedasız uyanıp ayağa kalkıyor beşikte. Yatakta benimle beraber uyuyordu onun yattığı tarafa koruyucu koydum yine sessizce uyanıp ayak ucumdan geçip düşüyordu az kalsın. Şimdi biz ikimiz yer yatağında uyuyoruz yazdan beri ama malumunuz havalar soğuk artık burnu tıkanıyorşuan bile ayağımda sallıyorum dana kadar oldu çok zorluyor artık fikir verir misiniz
Merhaba canım bizde yatakta yatıyoruz beraber . Ben yanlara koruyucu taktım birde ayak tarafına da L koltuğun minderlerini koyuyorum yatakta dönse kalksa bile minderler büyük olduğu için onlara takılıyor benimde uykum hafif uyanıyorum hemenHanımlar merhabalarumarım bebişler ve sizler de iyisinizdir
Hanımlar merhabalarumarım bebişler ve sizler de iyisinizdir
Bizimde odasında bazada yatıyor yere de çift kişilik yaylı yatağı koyduk düşerse onun üstüne düşsün diye normalde de hoplayıp zıplıyor yerdeki yatak üstünde
Canım 9. Ayından itibaren odasını ayırdık gece gündüz orda yatırıyorum ama gece 4den sonra ağlarsa yanında yatıyorum orda ben uyuyakalıyorumOdasına nasıl alıştırdınız canım
Canım 9. Ayından itibaren odasını ayırdık gece gündüz orda yatırıyorum ama gece 4den sonra ağlarsa yanında yatıyorum orda ben uyuyakalıyorumzaten telsiz yanımızda ağladığı an yanındayım
Ahhh en zoru da o gece kalkıp kalkıp gitmek ama bende az kaldı diyorumMaşallah ya darısı başıma inşallahyani aslında bizde odayı ayırdık sayılır ama kocam ile yani şöyle ki ayrı oda denedik gitgel açıkcası bana da çok zorlu oldu, o nedenle kızları uyutuyorum sonra yatak odasına gidiyorum ilk uyanma erken oldu ise belli oluyor ki bu gece yine şenlik var o nedenle ben çocukların odasında uyumuş oluyorum ki bu durum çok sık oluyor (benim Miray kuş gece 2 de ağlayarak sağa sola çarpmadan yatak odasına gelmeyi de çözdü, o nedenle kaçarım yok o nedenle eşim yatak odasında kalıyor ben çocuk odasında sabahladığım çok oluyor) az kaldı 1.5 yaş sonrası diye kendimi motive ediyorum
ffestinalente Allah yardımcıları olsun valla, inanır mısın gündüz bazen tuvalette bile tuvalet işığına kapıya dayanabiliyor benimki şimdi bile hamile kalsam seneye doğurmayı gözüm yemiyor ya hepsi kendini ilerde rahat edeceğiz diye motive ediyor da o zaman gelinceye kadar (ilk kızıma soruyorlar başka kardeş ister misin diye kesin dille yok diyor )
Ay bugün ne var biz de 5 gibi kalktık.Ahhh en zoru da o gece kalkıp kalkıp gitmek ama bende az kaldı diyorum
Mesela bugun 5 te uyandı asla uyumadı
Ahhh en zoru da o gece kalkıp kalkıp gitmek ama bende az kaldı diyorum
Mesela bugun 5 te uyandı asla uyumadı
Zaten eşime diyorum odayı parttime kullanıyorum diyeSende mi dolaylı olarak bu durumda koca ile odayı ayıranlardansın o zamanbirde analık güdüsü diye cidden birşey var, normalde ben uykuya düşkünüm eşim hassas uykuludur, uyanınca uyumakta zorlanır mesela ama diyelim çocuk ağlamaya başladı an ben uyanıyorum, eşim uyanmıyor bunu bilim adamları yada eşim açıklayamıyor mesela
Merhabalar hanımlar nasılsınız görüşmeyeli bebişler ne durumda bizimkisi yaramazlıkta üst sınıriştah desen yok azı dişleri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?