- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #62.101
Bu arada kerem sonunda yürümeye basladıdüşe kalkada olsa sizin bebişler nasıl? Uykudan bahsetmişsiniz. Kerem hocayla bir kalkıyo ne yapsam yatmıyor geri
Merhaba cnm sorma birde artık gözümüzün içine bakarak balkon aşağı ne bulursa atıyor sonra eliyle gösteriyor yaramazliklar arttiAy dün akşam artık kocama dedim noluyo acaba atak varda haberim mi yok dedim birden huyu değişti herşeye ağlıyo atakalrıda aylardır hiç bakmıyodum nasılsa geçiyor diye ama bu sefer baktım gerçekten de 65. Hafta mı ne atağı varmış hfjfjfk özgürlük geliyormuş
2 kere zorla kestirdim yazın sıcakta babası artık yaza kadar kesmek yok dediBenimki de çekiyormuş çok uzun süredir, saçı döküldü diye söyledim cildiyeci çekiyordur dedi sonradan yakaladım çektiğini. Kestik artık.
Telefon olayına sinir oluyorum yanında ellemiyoruz sadece telefon çalınca bakıyoruz mesaj atıyoruz arada telefon istiyor vermeyince bagriyor apartman inletiyorŞimdinin modası bu sanırım ablası telefonumdan oyun oynuyormuş benim benn Mutfatayim yapma diyo soz tutmuyor kafa vuruyor vermemiş ablası ona telefonu diye kos bak kendine napıyo bu nolcak. Böyle diye
Bizim ki de teke düşürdü bir buçuk saatlik uyursa uyuyor ama 5 ten sonra hiç durmuyor aşırı mızmız oluyor 8 e kadar zor oyalıyorum iki uyku yapması lazım daha belli bir saatten sonra çıldırıyor ama uyumuyordaİyi aksamlar kızlar bizim uyku düzenimiz 1 e düştü önceden 2 kere bir sabah bir öğleden sonra uyuyordu şimdi 11 gibi yatıyor 12 12.30 gibi kalkıyor akşam 7.3= 8 =8.30 daha değişir sizde durumlar nasıl
bizimkide 5 ten sonra yatmaya calısıyor dün zorla uyuyan 11 uyudu 12,3 kalktı akdem anneannesinin kucağında 19:30 mama içerken uyudu sabah 5 te kalktık gecede uyandıBizim ki de teke düşürdü bir buçuk saatlik uyursa uyuyor ama 5 ten sonra hiç durmuyor aşırı mızmız oluyor 8 e kadar zor oyalıyorum iki uyku yapması lazım daha belli bir saatten sonra çıldırıyor ama uyumuyorda
kesemedim ben vallahi gece uyanıyor mama diye onu hazırlayana kadar krizlerde aglamalarda akşam iyi yemek yerse geceye gerek yok diyorlar bizimki yemiyorGece beslenmesini kesenler nasıl kestiniz?
Ben emziriyorum, mama daha zor tabi. Artık sürekli uyanmak beni zorluyor, bağışıklığım düştü dinlenememekten sık hastalanıyorum. Şimdi yine hastayım berbat bir geceydi, ek olarak sohbet edesi, oyun oynayası tuttu küçük beyinkesemedim ben vallahi gece uyanıyor mama diye onu hazırlayana kadar krizlerde aglamalarda
oy minnoş emzirmeyi bilemiyorum cnm en son 3 aylıkken emzirdim ama akşam yemeğini güzel yedirsen faydası olurmu emizik kullanıyormuBen emziriyorum, mama daha zor tabi. Artık sürekli uyanmak beni zorluyor, bağışıklığım düştü dinlenememekten sık hastalanıyorum. Şimdi yine hastayım berbat bir geceydi, ek olarak sohbet edesi, oyun oynayası tuttu küçük beyin
Kullanıyor emzik de, yemek güzel yese bile 01.30-2 gibi başlıyor tekrar tekrar uyanmaya.. pek de iştahlı bi çocuk değil zaten, keşke yeseoy minnoş emzirmeyi bilemiyorum cnm en son 3 aylıkken emzirdim ama akşam yemeğini güzel yedirsen faydası olurmu emizik kullanıyormu
yer inşllah cnm alışkanlıkta olabilirmi bilemedimKullanıyor emzik de, yemek güzel yese bile 01.30-2 gibi başlıyor tekrar tekrar uyanmaya.. pek de iştahlı bi çocuk değil zaten, keşke yese
Olabilir rutini oldu sanırımyer inşllah cnm alışkanlıkta olabilirmi bilemedim
Gece beslenmesini kesenler nasıl kestiniz?
Ocak gibi işe başlayacağım o zaman daha zor olacak böyle devam ederseBende emziriyorum o nedenle en az 5 defa uyanıyor, gözü açılmadan emziriyorum gerekirse sallıyorum uyumaya devam ediyor
Emziren annelerin en büyük sorunu bu sanırım, akşam güzel yemek yese bile benimki uyanıyor
Bende merak ediyorumGece beslenmesini kesenler nasıl kestiniz?
İsteyince çok güzel uyuyorlar da genelde zoru seviyorlarbizimkide 5 ten sonra yatmaya calısıyor dün zorla uyuyan 11 uyudu 12,3 kalktı akdem anneannesinin kucağında 19:30 mama içerken uyudu sabah 5 te kalktık gecede uyandı
Aynen artık saymıyorumBende merak ediyorumbiberonla su vermeyi deniyorum yok kaç kez kalktığımı aklımda tutamıyorum artık uykusuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?