2022’nin yeni ikiz gebeleri

Kızlar ben biraz fazla yemek yiyip su içince nefes alacak yerim kalmıyor ve daha 17.haftadayim sizce bu kadar sismek için daha erken değilmi ya .

Kızlar ben biraz fazla yemek yiyip su içince nefes alacak yerim kalmıyor ve daha 17.haftadayim sizce bu kadar sismek için daha erken değilmi ya .
Ben 8.haftadan göbeğim taş gibi geliyor bebek göbeği de değil halbuki bu arada göbeğinde uzun aşağıya doğru çizgi oluştu mu ne zaman oluşuyor bilen var mı

Böyle evde biri varmış gibi oluyor muydu peki

Valla ikinci çocuğun da hiç evhamlı olmam diye söz verdim herkese 9 haftada burunlarından getirdim
Olabiliyor benim eşim pilot olduğu için paso yalnızım evde tabi alıştım artık fazla olmuyor ama kötü rüya hep görüyorum dün de gördüm uyandım birden kalbim çok hızlı atıyodu

bebişleri hissediyor musunuz kızlar?

ben henüz tam hissediyorum diyemiyorum. Birde nefes alıp verirken zorlanmaya başladım. Normal mi ?

Ben 8.haftadan göbeğim taş gibi geliyor bebek göbeği de değil halbuki bu arada göbeğinde uzun aşağıya doğru çizgi oluştu mu ne zaman oluşuyor bilen var mı
Hayır oluşmadı canım o ne çizgisi ki benim ilk gebeligimde de olmamıştı öyle bisy

bebişleri hissediyor musunuz kızlar?

ben henüz tam hissediyorum diyemiyorum. Birde nefes alıp verirken zorlanmaya başladım. Normal mi ?
Ben henüz hissetmedim . Aa nefeste bazen zorlanma bende de oluyor bende onu merak ediyordum neden acaba diye şey gibi mi oluyor sanki solunum yetmezliği olmuş gibi çok çok almaya çalışıyosun. Hareket halinde oluyo çoğu zaman

Herkeste olusmayabiliyor o
Bazılarında erken haftalarda oluşurken bazılarında çok daha ileri haftalarda da olunabiliyor
Benim 20li haftaların sonunda oluşmuştu öyle hatırlıyorum
İkiz olmasına rağmen karnım da hiç büyümedi bırak ikizi hamile olduğuma bile kimseyi inandıramiyordum

siz sanırım yurt dısındaydınız.
Türkiyede devletten randevu almak çok zor. Özellerde de çocuk basına 1500 TL para istiyorlar.
Ben önceki gebeliğimde türkiyede bir perinatoloji doktorunda yaptırmıştım. Şimdi ki doktorum da perinatoloji doktoru. Devlette yaptırmamıştım ben türkiyede de. 2018de 450 tl gibi bi fiyat ödemiştim.

Gölge gibi çizgi oluşmuş da dikkat çekmiyor çok detaylı bakmazsan demekki ilerleyen günlerde oluşcak. Hadi ya ne güzel karnının büyümemesi darısı başıma

Ben 23.haftada gittim detaylı için. İkiz bebek için toplam 1500 lira ödedim. İstanbuldaysanız önerebilirim. Özel klinik
Siz de maşallah son haftalara gelmişsiniz. Nasıl gidiyor bu zamanlar doğumun nasıl olaçağını planladıniz mi. Bu arada bebelerin cinsiyeti ne . Ayh çok soru sordum dimi

Gölge gibi çizgi oluşmuş da dikkat çekmiyor çok detaylı bakmazsan demekki ilerleyen günlerde oluşcak. Hadi ya ne güzel karnının büyümemesi darısı başıma
Karnım büyümediği için catlagim da olmadı sarkmam da
Hatta doğum sonrası kontrolde doktorum karnın hiç ikiz doğurmuş gibu değil demişti
Ama o çizgi doğumdan sonra keseleyince ilk duşta dökülmeye başlıyor çok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…