Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddimisinnnn 2. Kez mi çok tebriklerMerhaba nereden nereye 2018 ikiz annelerideyken sanırım şimdide 2022 ikiz annelerine yazıcam sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
Evet ama maddi manevi çok zorlayacak malesef oyüzden çok tepkisizimCiddimisinnnn 2. Kez mi çok tebrikler
Rızklarıyla gelirler inşallah canım merak etme her zorlukta bir kolaylık vardırEvet ama maddi manevi çok zorlayacak malesef oyüzden çok tepkisizim
Gerçekten mi Allah size kolaylık versin ama bu defa başınıza gelecekler konusunda deneyimli olursunuz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba nereden nereye 2018 ikiz annelerideyken sanırım şimdide 2022 ikiz annelerine yazıcam sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
Süper cinsiyeti öğrendin mi?:))) hayırlı olsun sağlıkla gelsinlerMerhaba, ben de 14+3 ikiz bebek bekliyorum Bu başlık iyi olmuş diğer başlıkta çoğunlukla doğum yapılmış ve bebek konuları konuşuluyor
10 gün önce perinatolojide ense kalınlığı için bakıldığında doktor biri %100 erkek dedi diğeri kıza benziyor %70 kız. Ama bi sonraki kontrolde netleşir dedi İnşallah değişmez bir kız bir erkektirSüper cinsiyeti öğrendin mi?:))) hayırlı olsun sağlıkla gelsinler
Inşallahhhh benimde gönlümden o geçiyor bir tane kızım var :))10 gün önce perinatolojide ense kalınlığı için bakıldığında doktor biri %100 erkek dedi diğeri kıza benziyor %70 kız. Ama bi sonraki kontrolde netleşir dedi İnşallah değişmez bir kız bir erkektir
Benim de bir tane oğlum varInşallahhhh benimde gönlümden o geçiyor bir tane kızım var :))
MerhabaMerhaba kızlar önceki 2022 ikiz gebeleri çoktan doğurdu, bu konuyu daha doğurmamış biz ikiz anneleri için açtım, doğumum aralık gibi gözüküyor inşallah 8+5 haftalığım. Sizde durumlar nasıl?
Allah bağışlasın canımBenim de bir tane oğlum var
Aynen öyle öteki topikte herkes doğum yapmış burayı ondan açtım zaten:))Merhaba
Bu topik iyi olmuş umarım sayımız artar.Diğer grupta doğuma az kalmış veya doğurmuş hanımlar var. Sorunlarımız havada kalıyor çoğunlukla.
Burda deneyimlerimizi burda paylaşır fikir alışverişinde bulunuruz.
Merhaba
Bu topik iyi olmuş umarım sayımız artar.Diğer grupta doğuma az kalmış veya doğurmuş hanımlar var. Sorunlarımız havada kalıyor çoğunlukla.
Burda deneyimlerimizi burda paylaşır fikir alışverişinde bulunuruz.
Tam yazarken senin gelmenMerhabalar, bende 13+1im gün itibariyle, ilk hamileliğim. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım çocuklarımıza
Kalp kalbe, yorum yorumaTam yazarken senin gelmen
Hoşgeldin canım:))Merhabalar, bende 13+1im gün itibariyle, ilk hamileliğim. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım çocuklarımıza