Herkese merhaba.. yaşım 32 dış merkezde 2 negatif denemem var. Kalan tek embriyomu Uludağ üniversitesine taşıttım. Transfer yapıldı fakat yine negatif. Martta tedaviye başlamak için koşarak gittim fakat tadilata girdiklerini Haziran'da acilacaklarini söylediler. Neyse kısa zaman çabuk geçer dedim. Haziran'da tekrardan gittim şimdide Eylül'de açılacak dediler. Artık korkar oldum eylülden sonrada Aralık'ta diyecekler diye. Uludağ üniversitesinde benim gibi tüp bebek yaptırmayı bekleyenler var mı. Sanırım biraz desteğe ihtiyacım var
Evet yeni farkettim. Teşekkür ederim. Aramıştım buna benzer bir başlık bulamamıştım. İyi olmuş açmışlar. Oraya da yazdımTüp Bebek Merkezleri - Uludağ Üniversitesi Raporlu Tüp Bebek Bekleyenler (2022)
Uludağ üniversitesinde tüp bebek tedavisi yaptıranlar ve yaptırmak için sırada olanlar buradan tecrübelerimizi paylaşalım. Rapor alma aşamasında olanlar sorularınızı elimden geldiğince cevaplayabilirim:KK200: Uludağ...www.kadinlarkulubu.com
Başlık açmışlar senin gibi
Ben de bekliyorum.Herkese merhaba.. yaşım 32 dış merkezde 2 negatif denemem var. Kalan tek embriyomu Uludağ üniversitesine taşıttım. Transfer yapıldı fakat yine negatif. Martta tedaviye başlamak için koşarak gittim fakat tadilata girdiklerini Haziran'da acilacaklarini söylediler. Neyse kısa zaman çabuk geçer dedim. Haziran'da tekrardan gittim şimdide Eylül'de açılacak dediler. Artık korkar oldum eylülden sonrada Aralık'ta diyecekler diye. Uludağ üniversitesinde benim gibi tüp bebek yaptırmayı bekleyenler var mı. Sanırım biraz desteğe ihtiyacım var
Erkek infertelitesi sebebiyle tedavi olup olumlu sonuç alan var m
Bugün aradım. Eylül 20 sinden sonra açılacak dediler. Ama kesin değil Bi arayın dediler.Bu arada üniversitenin tüp bebek bölümü acildimi bilgisi olan yazabilir mi
Maalesef daha açılmamış. 20 eylülden sonra dediler bugünBilgi sahibi olan varsa ben de bekliyorum inşallah açılmıştir
Teşekkür ederim açılsın artık hayırlısıyla inşallahMaalesef daha açılmamış. 20 eylülden sonra dediler bugün
Aynen şubattan beri bekliyorum. Ekimde başarısız oldu. Aralıkta gittim 2 ay biesteron kullan gel dediler. Ama geldiğimde de tadilata girmişti.Teşekkür ederim açılsın artık hayırlısıyla inşallah
Ben de Mart'ta teslim ettim belgeleri Mart'tan beri bekliyorum artık açılsın da başlasin tedavi süreciAynen şubattan beri bekliyorum. Ekimde başarısız oldu. Aralıkta gittim 2 ay biesteron kullan gel dediler. Ama geldiğimde de tadilata girmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?