- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
Ben 2021 senesinde rapor aldım, ve raporla ilaçlarımı aldım. Sanırım 7-8bin civarı tuttu raporlu fiyat 2500 gibi birşey ödedim. İşlemlerin ne kadar tutacağını hemiz bilmiyorum, ama bildiğim özel merkrzlerde 3000 tl falan indirim oluyor sabit fiyatlarından. Miyom ve ğolip ameliyatı olmam gerekti aralık ayında o yüzden 6 ay beklememiz gerekiyor toplama ve transfer için. Bakalım hayırlısı, beklemedeyimEşimden kaynaklı çıkıyor doktorla görüştüm zaten. Fakat nasıl bir yol izleniyor tedavi süreci nasıl ilerliyor fiyat olarak ne kadar ücret tutuyor bunları hiç bilmiyorum
Merhaba. Antalya Akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezinde Şafak olgan ile tedavi sürecini başlattık. 3 yıllık evliyiz Eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor. 4 kere sperm testi verdi. Hepsinde az sperm sayısı ve hareketlilik düşük olunca Şafak bey direk aşılamayla vakit kaybetmeyip tüp bebek yaptırmamızı önerdi. Eşimin test sonucundan kaynaklı rapor çıkarabiliyoruz. Raporlu olarak tüp bebek yaptıranlar ortalama bir fiyat ve yapılan işlemlerle ilgili bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim
Doktor Şafak Olgana nerden randevu alabilirim? Yardımcı olun lütfenMerhaba. Antalya Akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezinde Şafak olgan ile tedavi sürecini başlattık. 3 yıllık evliyiz Eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor. 4 kere sperm testi verdi. Hepsinde az sperm sayısı ve hareketlilik düşük olunca Şafak bey direk aşılamayla vakit kaybetmeyip tüp bebek yaptırmamızı önerdi. Eşimin test sonucundan kaynaklı rapor çıkarabiliyoruz. Raporlu olarak tüp bebek yaptıranlar ortalama bir fiyat ve yapılan işlemlerle ilgili bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim
Akdeniz üniversitesi hastanesinin telefon numarasından özel öğretim üyesi olarak randevu alabilirsiniz. Ama çok yoğun olduğu için biraz geç zamana veriyorlarDoktor Şafak Olgana nerden randevu alabilirim? Yardımcı olun lütfen
Evet kuzum bn bu konuyu görmemişim yoksa cevap yazardım kesinlikle zaten bnm hastane devlet kiralamalı özelmiş o yüzden yüksek fiyatı ama gerçekten memnunum bn fiyatı felan normal geldi bana gerçi biz asgari ücretten yüksek kazanıyoruz eşimle çocukta olmayınca belki o yüzden bütçemize uymuştur asgari ücretli çalışanlar İçin çok daha zor tabi bn şuan toplam 11-12 arası dondurma ücreti ilaçlar dahil ödeyeceğim devlet ücretleri bi tık altı olablrM mavili_yeshll canım senin doktorun da bu bey sanırım bak fiyat listesi var burda, bu tedavi uygulaması biraz farklı devletten ama senin dediğin gibi fiyatlar bak
Devlet ücretleri farklı kuzu bu özel üni hastanesi benim anladığım genelde bunların fiyatları böyle, benim yaşadığım ilde olsaydı tercih ederdim açıkçasıEvet kuzum bn bu konuyu görmemişim yoksa cevap yazardım kesinlikle zaten bnm hastane devlet kiralamalı özelmiş o yüzden yüksek fiyatı ama gerçekten memnunum bn fiyatı felan normal geldi bana gerçi biz asgari ücretten yüksek kazanıyoruz eşimle çocukta olmayınca belki o yüzden bütçemize uymuştur asgari ücretli çalışanlar İçin çok daha zor tabi bn şuan toplam 11-12 arası dondurma ücreti ilaçlar dahil ödeyeceğim devlet ücretleri bi tık altı olablr
Çok saol cnm benim inşallah hepimiz kavuşalım bebişlereDevlet ücretleri farklı kuzu bu özel üni hastanesi benim anladığım genelde bunların fiyatları böyle, benim yaşadığım ilde olsaydı tercih ederdim açıkçası
Hadi bakalım güzel haberlerin olsun inşallah bol bebişliiii
Hayırlı akşamlar. Tüp bebek yaptırdınız mı? Ben de Akdeniz unverstesi tüp bebek merkezine başvurmak istiyorum. Eşimde sorun var. Teşekkür ederimÇok üzüldüm olumsuz olmasına bir sebep söylediler mi neden tutmadığıyla ilgili?şafak hocanın tedavisiyle bir arkadaşım gebe kalmıştı bende öylelikle gitmiş oldum ama çok içime sindi her şeyi detaylı şekilde anlattı ve ilgilendi çok yardımcı oldu. Bende şimdi çıktım Şafak hocanın yanından evrak listesi verdi rapor çıkarmak için reglin 2. Ya da 3. Günü gidicem tekrar. İnşallah senin de 2. Tedavin olumlu sonuçlanır ikimiz için de hayırlısı olsun :) heyecanlı ve endişeliyim aslında biraz da korkularım var ne yalan söyleyeyim. Tekrar düşünüyorsan görüşme için Şafak hocayı kesinlikle öneririm içine sinceğinden eminim :) haberleşelim merak ederim durumunu
Bnde Akdeniz üniversitesinde tüp bebek tedavisi oldum nasipse önümüzdeki ay transferim var bilgi almak isterseniz seve seve yardımcı olurumHayırlı akşamlar. Tüp bebek yaptırdınız mı? Ben de Akdeniz unverstesi tüp bebek merkezine başvurmak istiyorum. Eşimde sorun var. Teşekkür ederim
Merhaba evet başladım. Şafak hocayla devam ediyorum pazartesi günü yumurta toplama işlemi olduHayırlı akşamlar. Tüp bebek yaptırdınız mı? Ben de Akdeniz unverstesi tüp bebek merkezine başvurmak istiyorum. Eşimde sorun var. Teşekkür ederim
Ağrınız oldu mu acaba yumurta toplamadaMerhaba evet başladım. Şafak hocayla devam ediyorum pazartesi günü yumurta toplama işlemi oldu
Bu rapor ilaçlar için mi tup bebek icin miBende gecen ay gorusmeye gittim canım raporlu 8.500 cıvarı dedı rAporsuz 12.800 cıvarı dedı
Bu rapor ilaçlar için mi tup bebek icin mi
Tesekkur ederimHem ilaç hem tüp bebek desteklıyor canım benım opu 1800 ilaçlar 1000 tl transfer zamanı zam geldı tüp bebege o sebeple ona da 4890 tl dondurma 250 verdık
Merhaba. Nasıl ulaşabilirim size . Özelden mesaj atabiliyor muyuzBnde Akdeniz üniversitesinde tüp bebek tedavisi oldum nasipse önümüzdeki ay transferim var bilgi almak isterseniz seve seve yardımcı olurum