Esde sikinti varsa tup bebek raporu cikariyo devletDoktor eşimden kaynaklı hiçbir şekilde aşılamayla çocuk olmayacağı için direk tüp bebek raporu çıkartıcaz dedi. Ona istinaden bende öyle yazdım ama aşılama şartı yokmuş. Peki siz tüp bebek mi yaptırdınız?
Çok teşekkür ederim bilgi için kesinlikle araştırıcam. Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder inşallahSelamun aleyküm tüp bebek için 2021 yılında antalyadan istanbula çok sevdiğim doktorum meryem kürek eken için gitmiştim. Kendisinden çok memnun kaldım. Çocuğum olmuyordu, rahim filmime bakıp çift rahimli olduğumu söylediler. Kendisine gittiğimde rahim filmi tekrarı istedi ve rahmimde perde olduğunu gördü. Gerçekleştirdiği ameliyat sonrası bir süre dinlenmem gerektiğini ve kendiliğinden gebe kalma ihtimalim olduğunu söylemişti ve öyle de oldu. Bugün gebeliğimin 3.ayındayım. Kesinlikle kendisini araştırıp gitmenizi tavsiye ederim. Instagram hesabından veya internet üzerinden çalıştığı yeri öğrenip kendisiyle iletişime geçebilirsiniz. Hepinize hayırlı akşamlar dilerim
Eşimden kaynaklı çıkıyor doktorla görüştüm zaten. Fakat nasıl bir yol izleniyor tedavi süreci nasıl ilerliyor fiyat olarak ne kadar ücret tutuyor bunları hiç bilmiyorumEsde sikinti varsa tup bebek raporu cikariyo devlet
Siz hangi doktora gittiniz acaba ? Bilgi için çok teşekkür ederim. Yaşım 24 bu konularda bilgisiz ve tecrübesizim. İnşallah Allah isteyen herkese bebek nasip etsin. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBende antalya tüp bebek merkezinde aynı sebeple tedavi gördüm .fiyat bilmiyorum tam ama raporlu olduğu için indirim oluyodu.ilaçlar transfer hepsi ayrı ayrı ücret.tedavi için önce yumurta gilştirici iğnelerle başlarlar muhtemelen sonra yumurta toplamada ne kadar çok 5.gün sağlıklı embriyo elde ederlerse o kadar iyi.spermle ilgili bişey yapmamıştı bizim doktor olması yeterli dedi.inş güzel ilerler süreciniz
Anladım. İnşallah tutar bebeğinize kavuşursunuz dualarım sizinleEvet yumurta toplamadan sonra 2. Reglide transfer yapiyo dondurulmua embriyo transferi o yuzd3n bekliyorum
AmijnAnladım. İnşallah tutar bebeğinize kavuşursunuz dualarım sizinle
Yeni farkettim mesajınızı .bizde söylenen sadece sperm hız ve sayı .onu da sorun olmaz demişti doktor ama olmadı .normal sağlıklı embriyo bulana kadar denicez dedi sadece.bir ayım kaldı çok kararsızım nerde başlasam diye.ilk tedavide hep stresliydim bu sefer daha rahat olmak istiyorum inş başarabilirimÇok üzüldüm olumsuz olmasına bir sebep söylediler mi neden tutmadığıyla ilgili?şafak hocanın tedavisiyle bir arkadaşım gebe kalmıştı bende öylelikle gitmiş oldum ama çok içime sindi her şeyi detaylı şekilde anlattı ve ilgilendi çok yardımcı oldu. Bende şimdi çıktım Şafak hocanın yanından evrak listesi verdi rapor çıkarmak için reglin 2. Ya da 3. Günü gidicem tekrar. İnşallah senin de 2. Tedavin olumlu sonuçlanır ikimiz için de hayırlısı olsun :) heyecanlı ve endişeliyim aslında biraz da korkularım var ne yalan söyleyeyim. Tekrar düşünüyorsan görüşme için Şafak hocayı kesinlikle öneririm içine sinceğinden eminim :) haberleşelim merak ederim durumunu
Stres yapmayın başarabilirsiniz inanıyorum. Bir şeyi kalpten istersen her zaman zor da olsa olur.Yeni farkettim mesajınızı .bizde söylenen sadece sperm hız ve sayı .onu da sorun olmaz demişti doktor ama olmadı .normal sağlıklı embriyo bulana kadar denicez dedi sadece.bir ayım kaldı çok kararsızım nerde başlasam diye.ilk tedavide hep stresliydim bu sefer daha rahat olmak istiyorum inş başarabilirimheyecanlı güzel olsun ikimiz içinde ya.haberleşelim mutlaka sürecimizde de güzel haberlerimizde de
Bende bi sonraki adette inş bi aksilik olmazsa peşinden başlıcamStres yapmayın başarabilirsiniz inanıyorum. Bir şeyi kalpten istersen her zaman zor da olsa olur.Regl olmayı bekliyorum bakalım çok heyecanlıyım bende