- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
Vericem canım birazdancukulatam sen bugün tekrar kan verecek misin
Yaptım ama bembeyaz bir sayfa kızlar çıkmadı bişey olurum o zaman 2-3 güne belki
Hayırlısı kuzum sen dene yine de şansın yüksek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vericem canım birazdancukulatam sen bugün tekrar kan verecek misin
Yaptım ama bembeyaz bir sayfa kızlar çıkmadı bişey olurum o zaman 2-3 güne belki
Kız hiç kimse yoktu 8.52 de gittik iğne 9 daydı sallana sallana yaptırdık 9 u bulsun diye ama vuran kişi normalde başka birimdeymiş daha yeni geçmiş enjeksiyona diğer vuranlar alışmıştı artık bize 1 yıldır kanka olduyduk resmen amin hepimiz için inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahAcilde yoğunluk olduğunda bazen seri hareket ediyorlar öyle bir durum olmuş olabilir…bunlar minik şeyler çok takılma Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallahhhhİnşallah bütün bu emeklere değer
O kadar bekliyoruz demeyiz bence akşam eşim en çok beni sevecek olursa diyor, dedim iğneleri gösteririm, göbeğim morardı neler çektim sen gel diye duygu sömürüsü yaparım diyom, oldu sen çocuğun yüzüne vur hemen diyor dedim o da uğraştırmayıp gelseymiş en çok beni sevicek tabi diyomAma gerçekten öyle insan bu kadar şey yaşayıp uğraşıp didinip 1 tanesine bile sahip olamayınca olduktan sonra tekrardan aynı şeyleri yaşamaktansa oluyorsa olsun kafasında oluyor en azından şuan için tabi bebeğin ağlamaları masrafları gece uyutmamaları zorluklarını falan görünce 360 derece dönüp aman aman 1 tane Yeter de diyebiliriz
O zaman elden o yaaa bazen bi memur yapıyor hissetmiyorum bile bazen çok canım yanıyor sanıyorum sağlıkçıların tecrübesi ve ruh halleri ile de ilgilibende öyleyim şimdi sağlık ocağında hastanenin acilindeki sağlıkçı arkadaşlar ile samimiyet kurdum artık bir aydır neredeyseamin amin inşallahhh sağlıkla we hayırlısı ile…Kız hiç kimse yoktu 8.52 de gittik iğne 9 daydı sallana sallana yaptırdık 9 u bulsun diye ama vuran kişi normalde başka birimdeymiş daha yeni geçmiş enjeksiyona diğer vuranlar alışmıştı artık bize 1 yıldır kanka olduyduk resmen amin hepimiz için inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Dediğin gibi bütün cefayı biz çekelim sefasını onlar sürmek istesin haaa olay çıkar vallahi yok öyle dünyaO kadar bekliyoruz demeyiz bence akşam eşim en çok beni sevecek olursa diyor, dedim iğneleri gösteririm, göbeğim morardı neler çektim sen gel diye duygu sömürüsü yaparım diyom, oldu sen çocuğun yüzüne vur hemen diyor dedim o da uğraştırmayıp gelseymiş en çok beni sevicek tabi diyom
Hadi bakalım kat kat artsınVericem canım birazdan
Hayırlısı kuzum sen dene yine de şansın yüksek
Estrofem başlattı doktor, adetin 14. Günü 1 temmuzda muayene için gel dedi ve 6 yada 7 temmuz duruma göre transfer tarihim görünüyor. Allahım İnşallah, Rabbim bu süreçte herkesin duasını kabul etsinBende aynı süreçteyim, bende dün regli oldum ve yarın dr kontrolüm var transfer sürecim de belli olacak
Benim iğne fobim olduğu için ben hep acilde yaptırdım, evet elle alakalı bencede ya aslında eli çok hafifti hiç bir şey hissetmedim ama sonradan gördüm morardığınıO zaman elden o yaaa bazen bi memur yapıyor hissetmiyorum bile bazen çok canım yanıyor sanıyorum sağlıkçıların tecrübesi ve ruh halleri ile de ilgilibende öyleyim şimdi sağlık ocağında hastanenin acilindeki sağlıkçı arkadaşlar ile samimiyet kurdum artık bir aydır neredeyseamin amin inşallahhh sağlıkla we hayırlısı ile…
+1Gecikince belki bir umut demiştim ama ne yapalım olmuyorsa olmuyor beceremiyoruz anam biz çocuk yapmayı
Ben birde tüp bebek iğnelerini, hap koçanlarını atmadım ama aşılama ve yumurta takibindekileri attırdım hep pişmanım birde ben hep acilde vuruldum manyak mı bu napcak bu iğneleri demişlerdirDediğin gibi bütün cefayı biz çekelim sefasını onlar sürmek istesin haaa olay çıkar vallahi yok öyle dünya
Büyük gün Rabbim güzel bir transfer ardından da kooocaman bir pozitif nasip etsin inşallahKızlar kızlar az önce merkezden aradılar cumartesi transfer oluyorum inşallah. İçim kıpır kıpır şu an
Yaaa nasılsın nasıl gidiyor
Hadi hayırlısı olsun inşallah sevinçle çıkarsın bu süreçtenKızlar kızlar az önce merkezden aradılar cumartesi transfer oluyorum inşallah. İçim kıpır kıpır şu an
Maşallah maşallah sağlıkla keseyi kalp atışını da görürüz inşallahhhKızlarım 127.7’den 273.1 e yükselmiş çok şükür
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin kuzucukKızlarım 127.7’den 273.1 e yükselmiş çok şükür