- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
Yaaa kıyamam Rabbim mutlu sona ulaştırsın inşallah sağlıkla hayırla amin amin aminBugün transfer harici 12. Gün umarım bende pozitif görürüm dua et ne olur titriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa kıyamam Rabbim mutlu sona ulaştırsın inşallah sağlıkla hayırla amin amin aminBugün transfer harici 12. Gün umarım bende pozitif görürüm dua et ne olur titriyorum
Maşallah ya çok güzel haber inşallah kat kat artarak devam eder canım harikaKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Cok sevinfim. Saglikla gelsin bebişinKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Cok sevinfim. Saglikla gelsin bebişin
1800 TL ye ne tahlili yapıyorlarmış öyle. Ben verdim hatta ben gelmeden sonuç çıktı whatsaptan gönderdim bakalım ne dicekler. Tahliller çok aşırı pahalı yaBenim de geçen ki kan tahlili muhabbeti bayrama denk gelmişti acilde almadılar e bayram olduğu için poliklinik kapalı. Bi özele gittim bana çıkardı 1800 tl tahlillere yuh dedim başka bi özele gittim 300 tlye vermiştim orda. Ben de öyle uğraşmıştım sonuç tutmadı ama olsun elbet alacaz emeklerimizin karşılığını
Lh fsh e2 progesteron bu 4 değere 1800 demişlerdi de allahtan başka bi hastanede 300 e hallettim. İğne ilaç tahlil her şey aldı başını gitti Allah ın izniyle tutsa da sağlıkla alsak yavrularımızı kucağımıza umarım değerlerin transfere uygun çıkar1800 TL ye ne tahlili yapıyorlarmış öyle. Ben verdim hatta ben gelmeden sonuç çıktı whatsaptan gönderdim bakalım ne dicekler. Tahliller çok aşırı pahalı ya
Ne diyeceğimi bilemiyorum allah en kısa zamanda sağlıklı pozitifler göstersin inşallahHepiniz sağolun canlar ailemden önce size haber verdim desteğiniz duaniz için çok sağolun evet çok zor ama toparlancam mecbur pazartesi hastaneyi Arıcam bakaalim ne dicekler
Tebrikler gözünüz aydınKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
ayyyy maşallah canım :)Kızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirip, sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Bende onların 3 ünü verdim bugün 57 TL aldılar bendenLh fsh e2 progesteron bu 4 değere 1800 demişlerdi de allahtan başka bi hastanede 300 e hallettim. İğne ilaç tahlil her şey aldı başını gitti Allah ın izniyle tutsa da sağlıkla alsak yavrularımızı kucağımıza umarım değerlerin transfere uygun çıkar
Eklenmedi galiba sonuçların?Kızlar bugün ki kan sonuçlarım
Tebrikler gözünüz aydın
ayyyy maşallah canım :)
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirip, sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ekleyemedim galiba fotoyuEklenmedi galiba sonuçların?
Hayırlı uğurlu olsun canımmm nasıl sevindim sağlıkla kıcağına al inşallahKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Hayırlı uğurlu olsun canımmm nasıl sevindim sağlıkla kıcağına al inşallah