- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
cukulatam canım nasılsın iyi misin?
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cukulatam canım nasılsın iyi misin?
Arafa kafam karışıyor düşüncelere dalıyorum ama onun dışında çok şükür iyiyim baktım da şimdi 5 gün olmuş transfer olalı az kaldıİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Arafa kafam karışıyor düşüncelere dalıyorum ama onun dışında çok şükür iyiyim baktım da şimdi 5 gün olmuş transfer olalı az kaldı
Duzenli diyete girdim vitamine devam ediyorum birde ekstra redostim diye bir ilac basladik. Kan degeri mi sıkıntılı diye dusundum acikcasi ama hep ayni yerde verdim kan degeriniher hangi bir takviye kür bir şey uyguladın mı canım kendine peki, vaaayy maşallah
Ay valla beni de heyecan bastı inşallah tutunmuştur kuzucuk bu sefer tutar mı acaba tutarsa devam eder mi transfer nasıl olacak umarım iptal olmaz umarım yeteri kadar sıkışabilirim gibi düşünceler kafama takılıyor sonra kafam karışıyor ama sonunda titreyip kendime geliyorum yani klasik insani şeylerNeden karışıyor aklın kuzu karıştırma hiç aklını
Ay evet 5 gün oldu 18’inde belli olacak artık heyecanlıyım
Cok iyimis fiyat. Benim 6 bin tlTeşekkür ederim cevap için transfer ücreti ayın18inde ödiyeceğiz. Yarın arayacsğım fiyat için 2000 falan diye düşünüyorum
2.transfer mi yalnız fiyat çok uygun muayeneler kan tahlilleri de içinde mi bu fiyatın?Teşekkür ederim cevap için transfer ücreti ayın18inde ödiyeceğiz. Yarın arayacsğım fiyat için 2000 falan diye düşünüyorum
Cok şükür oluştu canımÇok teşekkürler bilginiz için. Sonrasında gebeliginiz oluştu mu acaba..?
Yaşım 31 öncesinde hafif pko var demisti doktorum. Korona oldukdan sonra hizli bir sekilde rezervim düşmeye basladi . Tup bebek icin rezerve azligindan rapor cikardi nisan ayinda 0.84 ve 0.76 ölçüldü degerimYaşınız kaç pco var mı sizde?
Ay valla beni de heyecan bastı inşallah tutunmuştur kuzucuk bu sefer tutar mı acaba tutarsa devam eder mi transfer nasıl olacak umarım iptal olmaz umarım yeteri kadar sıkışabilirim gibi düşünceler kafama takılıyor sonra kafam karışıyor ama sonunda titreyip kendime geliyorum yani klasik insani şeyler
kuzum cokk guzel degerınnn,Duzenli diyete girdim vitamine devam ediyorum birde ekstra redostim diye bir ilac basladik. Kan degeri mi sıkıntılı diye dusundum acikcasi ama hep ayni yerde verdim kan degerini
Insallah kuzum düzelmiştir baya kafama takıyordumkuzum cokk guzel degerınnn,
bende 6 ay once 1,38 di.
bu ay 1,50 olmus demekkı amh yedıklerımız ıctıklerımız ve vıtamınler ıle düzeliyor
sen ne kullanıyorsan devam et, dıyet vs.Insallah kuzum düzelmiştir baya kafama takıyordum
Sonucumuz pozitif olsunda tek saglicakla kucagimiza alalalim ne yencekse yiyelim vallasen ne kullanıyorsan devam et, dıyet vs.
saglıklı yasamında faydası var ,vıtamınlerınde
ay ınsallaah yaaaa,Sonucumuz pozitif olsunda tek saglicakla kucagimiza alalalim ne yencekse yiyelim valla
inşallah canım :)İnşallah herhangi bi sıkıntı çıkmaz da için rahat eder
mesela diyet nasıl trden ve vitamin nedir birde redostim ne olaki aklımda deli sorular :) yaş kaç idiDuzenli diyete girdim vitamine devam ediyorum birde ekstra redostim diye bir ilac basladik. Kan degeri mi sıkıntılı diye dusundum acikcasi ama hep ayni yerde verdim kan degerini
Bende de pco var şükür ki bi etkisini görmedim adet düzensizliği insülin direnci vs yok. Referans değerlerini görünce şaşırdım benim amh 15 çıkmıştı. Bu durumda pco olunca amh ya çok yüksek ya da çok mu düşük oluyoYaşım 31 öncesinde hafif pko var demisti doktorum. Korona oldukdan sonra hizli bir sekilde rezervim düşmeye basladi . Tup bebek icin rezerve azligindan rapor cikardi nisan ayinda 0.84 ve 0.76 ölçüldü degerim
Transfer olalı 5 gün olduysa ayın 18 i test günü için çok erken değil mi?Neden karışıyor aklın kuzu karıştırma hiç aklını
Ay evet 5 gün oldu 18’inde belli olacak artık heyecanlıyım
Nasıl çözdün yaAmiin inşallahhh
O sorunlar hiç bitmiyorkiii inşallah tutacak bu sefer amin amin amiiin Çiş olayını ben çözdüm 2’dir tam geliyo sıkışmıyorum çok