- 21 Kasım 2019
- 794
- 845
- 45
Evet işte idrarda yapılan testlerin hiçbiri güvenilir değil bence.ovülasyon testleri bile moral bozuyor vallahi, ben yumurtlamıyorum tüp bebek sonrası diye panik yaptım muayeneye gittim ki yumurtam çatlamış bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet işte idrarda yapılan testlerin hiçbiri güvenilir değil bence.ovülasyon testleri bile moral bozuyor vallahi, ben yumurtlamıyorum tüp bebek sonrası diye panik yaptım muayeneye gittim ki yumurtam çatlamış bile
Cok sevindim. Sen önden bayrağı taşı devaminda biz geliyoruz. ben baslayana kadar sen sonucu almis olsuncanım konuştum doktorla, muayene oldum yumurta yok paniği yaşadım ama olmuş çatlamış şükür, o arada konuştum sordum histereskopiyi, 2. tüp negatifden sonra yapıyorlarmış ama sana yaştan ve denemenin negatifliğinden yapalım dedi, haziran adetinde gel muayene ile başlayalım dedi, sonra temmuzda da tüp bebek 2. deneme hayırlısı ile
Çok iyi gelecektir hatta ve hatta kimyasal üstüne gebe kalanlar çok çok fazla tatilin motivasyonunu da dahil ederek değerlendirin bu zamanları24 temmuz da yola çıkıyoruz inşallah baya yerleri işaretledik gezmek için Antalya Manavgat tarafından başlayıp Muğla ya doğru ilerleyeceğiz Akdeniz güzel doğası iyi gelir inşallah
Tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Kesinlikle test yapmamak lazım. İyi ki 12 gün tutmuşum kendinimiKızlar 30 Mayısta 5. gün embriyo transferi olmuştum Evde yaptığım idrar testleri negatif olmasına rağmen bugün Beta Hcg 107 çıktı
O kadar iyi anlıyorum ki o hissettiğin duyguyu insanın kalbine çok ağır geliyor bazı şeyler fark etmiyorlar hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler insan yaşamadığı derdi anlamıyor işte rabbim kimseye de yaşatmasın bazı kişilerden uzak durmak Bizim için çok daha hayırlı gerçekten inşallah tez zamanda yüzünüz gülerBende yaşadığım birşeyi paylaşayım sizinle belki sizde de benim gibi hiç yoksa çocuk yaşamışsınızdır bu durumu…kalabalık bir arkadaş ortamına girmiştim hepsini de sewerim we keyif alırım zaman geçirmekten normalde ama o gün zaman geçmek bilmedi…4-5 saat birarada olduk bunun 3.5 saati çocuklar,gebelik vs konuşuldu aralarında tek çocuksuz bendim…öyle sıkıldım ki anlatamam size hayatım boyunca bu kadar sıkıldığımı ve dışlanmış hissettiğimi hatırlamıyorum…benim konu ile söyleyecek tek bir sözüm yoktu çünkü…ewe geldim gözlerim şişene kadar ağladım hemde bağıra bağıra…sonra aynı grup ile bir araya gelmekten kaçındım hep çünkü bu bana iyi gelmiyordu…kimsenin aklına benim çocuğumun olmadığı üzülebileceğim gelmemişti aslında beni en çok bu üzmüştü…
İnşallah canım bu yaz hepimizi tazeler yeniler inşallahNe güzel bir rota çizmişsiniz Eminim çok güzel geçecektir, tadını çıkarın
2 aydan az bir süre var bşr an önce gelsin günü istiyorum çok ihtiyacım var bu tatileGüzel bir rota olacak ve taZelenmiş, yenilenmiş şekilde evine döneceksin şimdiden iyi tatiller. Zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın ki yollardasın
Keşke yüzmeyi bilsem daha da çok eğlenebilirim yanımda simit götüreceğimOhhh içinize sinsin bol bol gez eşinle. Bol bol yüz. Tekne turu yakaladığınız yerde atlayın hemen.
Çadırda kalacağımız için nasıl olur bilmiyorum sanırım tatilde pek münakaşa edemeyeceğim ben şimdiki adetimi merak ediyorum ne zaman alacak 17 si olarak gözüküyor ama bakalımÇok iyi gelecektir hatta ve hatta kimyasal üstüne gebe kalanlar çok çok fazla tatilin motivasyonunu da dahil ederek değerlendirin bu zamanları
Demek ki neymiş testlere itibar edip üzülmemek gerekmiş maşallah güzel çıkmış sonucun kat be kat artsın inşallahKızlar 30 Mayısta 5. gün embriyo transferi olmuştum Evde yaptığım idrar testleri negatif olmasına rağmen bugün Beta Hcg 107 çıktı
O da güzel bi çözümKeşke yüzmeyi bilsem daha da çok eğlenebilirim yanımda simit götüreceğim
Bende aynıyım simit sağolsunKeşke yüzmeyi bilsem daha da çok eğlenebilirim yanımda simit götüreceğim
İnşallah Yenilenmeye benim de çok ihtiyacım var. Yavaş yavaş ben de bakmaya başladım tatil yerlerine. Bu yaz hepimize iyi gelecekİnşallah canım bu yaz hepimizi tazeler yeniler inşallah
Benim yüzme bilmeyen bir tanıdığım kolluk takmıştı. Çok rahat etti ve denizin tadını çıkardı. Senin zaten kilon da yoktu bence deneyebilirsinKeşke yüzmeyi bilsem daha da çok eğlenebilirim yanımda simit götüreceğim
Çadır, doğa, deniz, sevdiğin adam belki kimbilir bu ortam size iyi gelir, değerlendirirsiniz. Deniz havası insanın havasını değiştiriyor hemen. Münakaşa etmenize gerek yok zaten aşk edin sizÇadırda kalacağımız için nasıl olur bilmiyorum sanırım tatilde pek münakaşa edemeyeceğim ben şimdiki adetimi merak ediyorum ne zaman alacak 17 si olarak gözüküyor ama bakalım
Allah'tan eşimde çok yüzmeyi seven biri değil biz yürümeyi gezmeyi daha çok seviyoruz ama simitlede olsa mutlaka suların tadına bakmak gerekirBende aynıyım simit sağolsun
İnşallah Yenilenmeye benim de çok ihtiyacım var. Yavaş yavaş ben de bakmaya başladım tatil yerlerine. Bu yaz hepimize iyi gelecek
Benim yüzme bilmeyen bir tanıdığım kolluk takmıştı. Çok rahat etti ve denizin tadını çıkardı. Senin zaten kilon da yoktu bence deneyebilirsin
Bakalım artık simit kolluk halledeceğim bi şekilde ortam müsait olursa bakacağız artık değerlendirebilirmiyiz hele bi o gün gelsindeÇadır, doğa, deniz, sevdiğin adam belki kimbilir bu ortam size iyi gelir, değerlendirirsiniz. Deniz havası insanın havasını değiştiriyor hemen. Münakaşa etmenize gerek yok zaten aşk edin siz
Evet kesin denizin tadını çıkar Denizin havası, suyu insana çok iyi geliyor.Allah'tan eşimde çok yüzmeyi seven biri değil biz yürümeyi gezmeyi daha çok seviyoruz ama simitlede olsa mutlaka suların tadına bakmak gerekir
Aynen kesinlikle canımAllah'tan eşimde çok yüzmeyi seven biri değil biz yürümeyi gezmeyi daha çok seviyoruz ama simitlede olsa mutlaka suların tadına bakmak gerekir
Aynen canim.. gercekten ihtiyacim vardi.. butun yil cok yorulduk.. calistik ugrastik.. obur seneye zaten tatil isi biraz zor olacak belki gidemeyiz bu sene keyfini sureriz insallahTüp bebeğin stresini atmış olursun üzerinden sonrasında da gebeliğinin doya doya tadını çıkarırsın artık tatiller insana gerçekten enerji veriyor yeniliyor