- 1 Mayıs 2021
- 335
- 431
- 34
37kızlar bir yaşları tekrar desenize, yaş ortalamasını görelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
37kızlar bir yaşları tekrar desenize, yaş ortalamasını görelim :)
Daha ortada bir şey yok neden umutsuzlanıyorsun ki benim hiç göğüs hassasiyetim olmadı hala da yok. Sadece kasık ağrım vardı. Belirti olmuyor çoğu zaman zaten.Deniyorum ben hic bisey hissetmedim tedevi boyunca tam umutladim buraya girdim yazdim ama dunden beri gitti umut hayir aslinda kasik ağrım da var aslinda ama ne biliyim göğüs hassaslığı gidince bnm umut gitti .s
43 anında yükseltirim ortalamayıkızlar bir yaşları tekrar desenize, yaş ortalamasını görelim :)
34kızlar bir yaşları tekrar desenize, yaş ortalamasını görelim :)
Belirti için de çok erken. Göreceğin belirtiler de muhtemelen adet belirtilerine benzer olacak. Gitmesin umut, olumsuz düşünceleri uzaklaştırınDeniyorum ben hic bisey hissetmedim tedevi boyunca tam umutladim buraya girdim yazdim ama dunden beri gitti umut hayir aslinda kasik ağrım da var aslinda ama ne biliyim göğüs hassaslığı gidince bnm umut gitti .s
İnşallah canım nazlı çıktı sıpalar :))İnşallah daha fazla bekletmez bu eşekler bizi
senle aynıyız43 anında yükseltirim ortalamayı
Ankara'dayım ben canım, hastane değil, özel tüp bebek merkezi novaart'ta tedavi görüyorum. Sen hangi şehirdesin, nerede tedavi görüyorsun? Belki bu denemeden sonra yoluna bakmana gerek kalmaz :)) olumlu sonuçlanır..cagcag78 unutuyorum ben sordum mu hangi şehir hangi hastane, bu denemeyide yaptıkdan sonra artık yoluma bakacağım
Ben önümüzdeki ay 29 olacam geçenlerde aile hekimine gittim tam kan sayımı yaptırdım beta verdim vs bana diyo ki neden bu kadar erken tüp bebek yaptırdın soruya bakar mısınız ne kadar can sıkıcı. 3 düşüğüm var deyince bi duraksadı hmm şimdi anladım diyo yaşamayan hiç kimse anlamıyor bu durumu boş boş konuşmalar aptal saptal sorularkızlar bir yaşları tekrar desenize, yaş ortalamasını görelim :)
Kaç yaşındasın çocuk yok mu hadi siz de yapın artık vs vs hayır sanane dimi sen sordun diye olmayacak vardır insanların bir derdi bir sıkıntısı ya da keyiften yapmıyordur. Eşim bir akrabamıza hadi daha yapmıyor musunuz deyince leyleklere ısmarladım getirecekler demiş toplum olarak çok seviyoruz her şeye burnumuzu sokmayıBen önümüzdeki ay 29 olacam geçenlerde aile hekimine gittim tam kan sayımı yaptırdım beta verdim vs bana diyo ki neden bu kadar erken tüp bebek yaptırdın soruya bakar mısınız ne kadar can sıkıcı. 3 düşüğüm var deyince bi duraksadı hmm şimdi anladım diyo yaşamayan hiç kimse anlamıyor bu durumu boş boş konuşmalar aptal saptal sorular
Hm ne biliyim cogu gebelik göğüs hassaslığı ile oluyomus ya oyuzden kasik agrisi bende var hatta daha biraz önce dola dogru uzandim bi anca bicak girergibi keskin bi aci oldu bi 1 dk surdu cnm baya yandi iste bole seyler oluyo umutlaniyorum kndime kiziyorum amann denge yokDaha ortada bir şey yok neden umutsuzlanıyorsun ki benim hiç göğüs hassasiyetim olmadı hala da yok. Sadece kasık ağrım vardı. Belirti olmuyor çoğu zaman zaten.
Bilmem hemsirem doktorumun yaninda bebeginle konus o var hisseder iki gune belirtide baslar dedi sonucda canli sadece tutunmasi gerekiyo dedi oyuzden bnde umut ve umutsuzluga giriyorumBelirti için de çok erken. Göreceğin belirtiler de muhtemelen adet belirtilerine benzer olacak. Gitmesin umut, olumsuz düşünceleri uzaklaştırın
17 18 yaşlarındaydım bi tanıdığın düşükleri vardı sağlıklı bi gebelik oluşmuyodu malesef. O ergen yaşlarımda bile bununla ilgili konuşulmaması gerektiğini soru sorulmaması gerektiğini bilirdim hiç sormaz konusunu dahi açmazdım. Ama 50-60 yaşlarında görmüş geçirmiş baksan daha tecrübeli daha bilinçli olması gereken insanların sormadıkları soru değinmedikleri detay kalmıyor.Kaç yaşındasın çocuk yok mu hadi siz de yapın artık vs vs hayır sanane dimi sen sordun diye olmayacak vardır insanların bir derdi bir sıkıntısı ya da keyiften yapmıyordur. Eşim bir akrabamıza hadi daha yapmıyor musunuz deyince leyleklere ısmarladım getirecekler demiş toplum olarak çok seviyoruz her şeye burnumuzu sokmayı
Evet aynen rahim dinlendirme oldu. Insallah cifter cifter versin hepimizeÇok teşekkür ederiim rahim dinlendirme yapmak istemiş demekki vardır bi bildikleri, inşallah peşpeşe güzel haberleri duyarız artık negatif duymayalım bu topikte
İnşallah canım dualarımız seninleÇok teşekkür ederim kızlar hepinize Rahim kalınlaşma sürecim, kimyasaldan sonra rahim içimin temiz kalması sürece başlamamıza engel olmadı çok şükür böyle gider İnşallah bu sefer pozitifi duyup sağlıkla ilerler
Oh oh hadi bakalim gelsin bebisler sagliklacukulatam heyecanlı mısın eğer bi aksilik çıkmazsa 2 haftaya benim de transferim olacak
24 temmuz da yola çıkıyoruz inşallah baya yerleri işaretledik gezmek için Antalya Manavgat tarafından başlayıp Muğla ya doğru ilerleyeceğiz Akdeniz güzel doğası iyi gelir inşallahSen tatili ne zaman planlıyorsun ? Sana da biraz nefes almak iyi gelecektir..