Sen kaçıncı gundesın
İnşallah ya ağrı ve acı var gerçekten ama bel ağrım falan geçti bi anda hepsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya ağrı ve acı var gerçekten ama bel ağrım falan geçti bi anda hepsi
Aynen birde iki embriyo transferlerini bir kaç gün daha geç çağırıyoruz dedi iyi hoş ama gel birde bize sor günler nasıl geçiyorAmin inşallah Ben öyle olacağına inanıyorum.. Ben fakültede tedavi görüyorum özel olmadığı için yoğunluk falan ondan da erken çağırabiliyorlar. Beklemek zor ama daha iyi belki her dr farklı yöntemi farklı. Yavrularımıza kavuşucaz inşallah
Benim iki ondan mı acaba ama değerimden belli tek olduğu ,ama senin çift benceAynen birde iki embriyo transferlerini bir kaç gün daha geç çağırıyoruz dedi iyi hoş ama gel birde bize sor günler nasıl geçiyor
Amin canım inşallah
Aynen çift embriyolar biraz geç çağırılıyor geç tutunmadan ötürü biri erken gözüküp biri geç gözükebiliyormuşBenim iki ondan mı acaba ama değerimden belli tek olduğu ,ama senin çift bence
Yaa hadi sağlıcakla tutunsun inşallahKızlarr ben transfer oldum aşırı duygusalım
Hayırlı olsun.. Bebişin sana sımsıkı tutunsun inşKızlarr ben transfer oldum aşırı duygusalım
7. Günüm bugünSen kaçıncı gundesın
Sağlıkla tutunsun pozitifi gör inşallahKızlarr ben transfer oldum aşırı duygusalım
Bebegın sıkı sıkı tutunsun sana nasıl bı duyguKızlarr ben transfer oldum aşırı duygusalım
Aynıyız senle test yapmadın dımı ben gıbı aman7. Günüm bugün
İnşallah canımmYaa hadi sağlıcakla tutunsun inşallah
Mutluyum cok ya hep bu anı bekledimBebegın sıkı sıkı tutunsun sana nasıl bı duygu
İnşallahHayırlı olsun.. Bebişin sana sımsıkı tutunsun inş
Cıft koydun dımı sen canım sıkı sıkı tutunsun sana fazla su ıcmedın ınsallahMutluyum cok ya hep bu anı bekledim
Çok teşekkür ederim allah razi olsun gittik geldik hamdolsun rabbime dün kontrolüm vardı yumoslarim büyümüş cetrotide başladık bir sıkıntı yok şimdilik cnm sen cetrotide kullanırken ilacı suyla karıştırınca pürtüklü kaliyormuydu tozu acaba ilaç bozuk falan mi diye endişelendim birde vurduğun yerde aşırı kaşıntı ve kızarıklık oluyor sende de olmusmuydu inş onda da bir sıkıntı yokturYaşanmaz hayırlısı ile gidesiniz canım çok güzel olacak her şey İnan
Canm benim de olumsuz sonuçlandı maalesef. Kaç gün oldu senin ne zaman adet oluruz acabaiyiiyim ben ne olsun adet olayım diye bekliyorum sürekli bir ağrı bir şey var ama gelmedi hala bakalım nasip kısmet:) sen nasılsın var mı sıkıntı?
Ben ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra regl olmuştum.. ama 2 gün üst üste bebek sevmeye gitmiştim.. Bebekler 6-7 kilo olunca erken geldi diye düşünüyorum.. 4-5 saat elimde kalmışlardı.Canm benim de olumsuz sonuçlandı maalesef. Kaç gün oldu senin ne zaman adet oluruz acaba