- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
Yaaa ona bile razıyımBenim de kese randevum transferden sonra 24. Gün kalp atışı duyulmaz heralde ama bir arkadaşımla konuştum bugün bazen kalbin attığı görülebiliyormuş pıt pıt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ona bile razıyımBenim de kese randevum transferden sonra 24. Gün kalp atışı duyulmaz heralde ama bir arkadaşımla konuştum bugün bazen kalbin attığı görülebiliyormuş pıt pıt
Bende sürekli uyku hali var.. Yastığa başımı koyduğum an uyuyorum… Progestron 40 üstüydü zaten giderek artıyor diye düşünüyorum..MaviSasa234 sen ne durumdasın canım. Birşeyler hissediyormusun yan etki yani. Daha minnak için çok erkende. İlaçların yan etkisini.
Bu sivilceler iyiye işaret diye biliyorum hadi hayırlısıBende sürekli uyku hali var.. Yastığa başımı koyduğum an uyuyorum… Progestron 40 üstüydü zaten giderek artıyor diye düşünüyorum..
Birde yüzümde küçük küçük sivilceler çıkmaya başladı..
Bir öncekinde 4 gün belim ağrımıştı ama negatif görmüştüm
O yüzden belirti yakalamaya çalışmıyorum..
Hayırlı olsun, benim de 14 şubat transferim kese için ayın 9-10una randevu alabilirsin dedi hemşiremiz hoca 10unda yoktu 9 aldım ben, sizin de 11 bence çok geç değil, ama değeriniz yüksek belki kalp atışı da duyarsınızHerkese merhabalar öncelikle tüp bebek yolunda emek harcayan tüm herkesin en hayırlı sonuçlara ulaşmasını diliyorum arkadaşlar çünkü zor bir süreç..benim 14 şubatta 2 transferim oldu 25ine kadar birazda korkudan test yapamadım sonra 25inde 400 küsür çıktı 3 gün sonra 1440 sonrada yaklaşık 3000… kese için önümüzdeki cuma randevu verdiler çok geç değil mi?? Burda çoğu arkadaş erkenden görmüş:)içime bi merak düştü şimdi neden o kadar geç verildi diye?ne yapmalıyım arkadaşlar tekrar mı randevu alsam acaba
Evet canım bir gün önce yaptırdım cuma günü evet canım öyleymiş normalmiş son gönderilerde hep yüksek değerler görünce paniklemiştim ama şimdi yarınki değere bakacağız artma var mı yok mu pazar ya da pazartesi dedi hemşire ama yarın veririm diye düşünüyorum en azından artış var mı anlarız Senin şu an kaçıncı günİki gündür girememiştim zor buldum Test gününüzü c.tesi hatırlıyordum Cuma mı yaptırdınız? bence düşük değil benim 11. gün değerim 88 di, artış önemli yarın mı tekrar?
Belki direk kalp atışı duyarsınız Çok merak ediyorsanız öncesinde başka bi doktora kese görmeye gidin bence. Şuanda kesin görünüyordur. Çok güzelmiş bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim ben kalp sesinde dayanamam en önemlisi o diyordum ama keseleri gördük eşim bile ağladı.Herkese merhabalar öncelikle tüp bebek yolunda emek harcayan tüm herkesin en hayırlı sonuçlara ulaşmasını diliyorum arkadaşlar çünkü zor bir süreç..benim 14 şubatta 2 transferim oldu 25ine kadar birazda korkudan test yapamadım sonra 25inde 400 küsür çıktı 3 gün sonra 1440 sonrada yaklaşık 3000… kese için önümüzdeki cuma randevu verdiler çok geç değil mi?? Burda çoğu arkadaş erkenden görmüş:)içime bi merak düştü şimdi neden o kadar geç verildi diye?ne yapmalıyım arkadaşlar tekrar mı randevu alsam acaba
İnş güzel haberler bekliyoruz bugün senden, benim 20. Gün oldu çarşamba kese randevum var bakalım, sonra biraz daha idrak edicem sanırım durumuEvet canım bir gün önce yaptırdım cuma günü evet canım öyleymiş normalmiş son gönderilerde hep yüksek değerler görünce paniklemiştim ama şimdi yarınki değere bakacağız artma var mı yok mu pazar ya da pazartesi dedi hemşire ama yarın veririm diye düşünüyorum en azından artış var mı anlarız Senin şu an kaçıncı gün
Günaydın, acilde sorun olabiliyor sanırım, ben özelde verdim, aile hekimliğinde de bakıyorlar burda ama bizde ertesi gün çıkıyor ben beklemek istemedim acilde verenler oldu ne diyorlar bilmiyorum, normal tüp bebek test günü falan diyince sorun çıkarıyorlar heralde9. günden günaydın Bugün de şükür test tuzağına düşmeden güne başladık Ben test yapamıcam herhalde korkuyorum Bi de kızlar kan testini acilde mi verdiniz? Hastaneye ne diyosunuz hepsi sorunsuz yapıyor mu?
YaaaaBelki direk kalp atışı duyarsınız Çok merak ediyorsanız öncesinde başka bi doktora kese görmeye gidin bence. Şuanda kesin görünüyordur. Çok güzelmiş bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim ben kalp sesinde dayanamam en önemlisi o diyordum ama keseleri gördük eşim bile ağladı.
Kaçıncı gün oldu bugun varmı silik birşeyler canımBen hergun test yapıyorum ya
5. Gün çok erken canım üzülme sakınHayır hıcbısey yok 5.gün bugün
Gayet normal canım daha erken canını sıkma istersen yapmayı bırak ama insan bi başlayınca bırakamıyordur. Eminim pozitif olucak boşuna canımı sıktım diyeceksinHayır hıcbısey yok 5.gün bugün
Bakıyorum buralara bazen öğrenen de var benım de öyle olur sandım ama bırakıcam5. Gün çok erken canım üzülme sakın
Evet oda olabılır ama ınsan merak edıyor ıste acaba varmı dıye bılıyorum çok erken acaba bende buradakiler gıbı o duyguyu yaşayacak öıyım acabaGayet normal canım daha erken canını sıkma istersen yapmayı bırak ama insan bi başlayınca bırakamıyordur. Eminim pozitif olucak boşuna canımı sıktım diyeceksin