- 10 Aralık 2021
- 1.909
- 1.739
Dusukten 2 gun sonra salgina yakalandim cok kotuyum. Ocak sonuda yeniden opuya hazirlanicam. Insallah bol yumurta cikar ve tutunurlar. Sen nasilsin canim iyimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dusukten 2 gun sonra salgina yakalandim cok kotuyum. Ocak sonuda yeniden opuya hazirlanicam. Insallah bol yumurta cikar ve tutunurlar. Sen nasilsin canim iyimisin
İnşallah inşallah İyiyim canım çok şükür kanama olduğundan beri lekelenmem var ama vücut atamayacak gibi doktor zaten kese yine gelişmiş o yüzden Bi önceki gebeliğin den büyük bu vücut atamayabilir atsa bile parça kalma ihtimali var dedi çok çok geçmiş olsun canım bol bol su iç ve mutlaka hava soğuk da olsa evini havalandırDusukten 2 gun sonra salgina yakalandim cok kotuyum. Ocak sonuda yeniden opuya hazirlanicam. Insallah bol yumurta cikar ve tutunurlar. Sen nasilsin canim iyimisin
İnşallah vücut en kısa zamanda sorunsuz Bi şekilde atar ve sonrasında sağlıklı gebelikler bizi bulur inşallahSağol canım düşüncen için ben bugün ilaç bırakalı 8. Günüm bugün doktorla konuştum ötesiyle kadar bekle ptesi de kanama başlamazsa Salı günü gel dedi hastaneye bekliyorum hala
Kürtaj mı olacak ? temizlensinde birşey kalmasın. Diğer transferinde sorun olmasın. Ne gerekiyorsa onu yapmak lazım. Ama benimde 9 gün sonra kanama başladı 10 gün sürdü. Aspirin içtim kanamam olsun diye. pazar günü kontrole gidicem bende acile. 8cm kist görmüştü doktor regliyle atarsın dedi hatta dostinex kullandım kisti atsın şansa bırakmadım. 20 gün sonra yeni opuya başlıcam. Evet haklısın akşam evi bir havalandırayım işe geliyorum ama kolumu kaldıramıyorum. Bu salgın çok kötü koruyun kendinizi. maskenizi takın. hakkımızda hayırlısı olsun valla.İnşallah inşallah İyiyim canım çok şükür kanama olduğundan beri lekelenmem var ama vücut atamayacak gibi doktor zaten kese yine gelişmiş o yüzden Bi önceki gebeliğin den büyük bu vücut atamayabilir atsa bile parça kalma ihtimali var dedi çok çok geçmiş olsun canım bol bol su iç ve mutlaka hava soğuk da olsa evini havalandır
e2 degılmı?Kızlar bugün estradiol kanda baktırdım 3000 in üzerinde çıktı normal mi bu bilgisi olan var mı acaba?
Yok canım 8. Haftalık şuan estrofem kullanıyorum günde 3 tane hala.e2 degılmı?
yumurta buuyutme aşamasında mısın ?
Doktor mi istedi bakmani?Kızlar bugün estradiol kanda baktırdım 3000 in üzerinde çıktı normal mi bu bilgisi olan var mı acaba?
Yok kuzum ilaç bırakma dönemleri ya tiroit hastasıyım ona baktırayım derken buna da baktırdım hiç bakılmamıştı bayadırDoktor mi istedi bakmani?
Ya onunla hic bir fikrim yok kac olmali, ama hamilelik sırasında, plasenta tarafından da üretildiği için estradiol seviyesi oldukça yükselir diye biliyorum,bence olmasi gerekendirYok kuzum ilaç bırakma dönemleri ya tiroit hastasıyım ona baktırayım derken buna da baktırdım hiç bakılmamıştı bayadır
aa hamılelıkte bılmıyorum canım e2 nasıl olmalı,Yok canım 8. Haftalık şuan estrofem kullanıyorum günde 3 tane hala.
Biraz araştırdım tüp bebek sürecinde 3000-4000 lere çıkabilir diyor. Yarın kontrolüm var bakalımYa onunla hic bir fikrim yok kac olmali, ama hamilelik sırasında, plasenta tarafından da üretildiği için estradiol seviyesi oldukça yükselir diye biliyorum,bence olmasi gerekendir
Kacinci haftada ilaclari birakmani söylediler sana canım? Benim bazilar 16ci haftaya kadar,bazilari da 10ci haftada arayıp öğrenicemYok kuzum ilaç bırakma dönemleri ya tiroit hastasıyım ona baktırayım derken buna da baktırdım hiç bakılmamıştı bayadır
Ozaman herşey cok güzel olsun inşallah yarın haber verirsinBiraz araştırdım tüp bebek sürecinde 3000-4000 lere çıkabilir diyor. Yarın kontrolüm var bakalım
Verdikleri kağıtta 10. Hafta yazıyor ama kendi doktorum başka bakalım o ne dicek yarınKacinci haftada ilaclari birakmani söylediler sana canım? Benim bazilar 16ci haftaya kadar,bazilari da 10ci haftada arayıp öğrenicem
Canım tüp bebek doktorumla konuştum normal dedi 10. Haftaya kadar kullan ilaçlarını sonrasında hepsini bırakabilirsin dedi. Dondurulmuş transfer olduğun için estrofemi kullanman gerek bırakma dedi.Ozaman herşey cok güzel olsun inşallah yarın haber verirsin
Muhtemelen kürtaj olacam hatta doktorum gittiğimde istersen hemen alalım demişti de ben 1 hafta bekleyelim demiştim belki vücut atar diye ama atmayacak belliKürtaj mı olacak ? temizlensinde birşey kalmasın. Diğer transferinde sorun olmasın. Ne gerekiyorsa onu yapmak lazım. Ama benimde 9 gün sonra kanama başladı 10 gün sürdü. Aspirin içtim kanamam olsun diye. pazar günü kontrole gidicem bende acile. 8cm kist görmüştü doktor regliyle atarsın dedi hatta dostinex kullandım kisti atsın şansa bırakmadım. 20 gün sonra yeni opuya başlıcam. Evet haklısın akşam evi bir havalandırayım işe geliyorum ama kolumu kaldıramıyorum. Bu salgın çok kötü koruyun kendinizi. maskenizi takın. hakkımızda hayırlısı olsun valla.
Belli olmaz atabilir doktora gidene kadar. Hayirlisi olsunMuhtemelen kürtaj olacam hatta doktorum gittiğimde istersen hemen alalım demişti de ben 1 hafta bekleyelim demiştim belki vücut atar diye ama atmayacak belli
Gunaydin hayirli olsun bebislerin. Prilam diye bir ilac mide bulantisi icin veriliyormuş. Kullaniyormusun boyle bir ilac. Bebisler iyi olsunda onlar icin katlanilir. Kucagina aldigin gunude buradan duyacagiz insallahGünaydın kızlar. Çok şükür dün miniklerin kalp atışlarını duyduk. 6+2 haftalıkmışız. Mide bulantılarım için de en son çare serum taktırcam artık