Tutmuştu canım hatta tek yumurta ikiziydi ama 28 temmuzda düşük yaptım. Pazartesi histeroskopi olucam ben deAminnn allah razi olsun canim. Senin tuttumu haziranda peki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutmuştu canım hatta tek yumurta ikiziydi ama 28 temmuzda düşük yaptım. Pazartesi histeroskopi olucam ben deAminnn allah razi olsun canim. Senin tuttumu haziranda peki.
9 yumurtam toplandı ama 2 tanesi olgun çıktı diğer 7 tanesi de kimisi gelişmemişti kimisininde içi boştu. 2 tane embriyom oluşmuştuMerhaba kızlar bende tüpbebek tedavisine başladım, cuma günü opu olucak.Amh 4.34 ama ultrasonda 7 yumurta görünüyor, doktor herşey çok güzel dedi ama canım çok sıkıldı, oldukça endişeliyimÇikolataya kisti olup opu olanlar kaç yumurtanız toplanmıştı?
Ben 2. Günü gitmiştim. 18.gün transfer oldu. Bu süreçte bazı ilaçlar kullanıyorsunuz bakteri enfeksiyon vs olmaması için bir de rahmi kalınlaştırmak için. Rahim uygun hale gelince transfer için gün veriyor doktor. Hormonlarda da sıkıntı yoksa transfer yapıyorlar. Umarım her şey yolunda gider ve yavrunuza kavuşursunuzKizlar gunaydin , dondurulmus embriyo transferi olan arkadaslara bir soru sormak istiyorum ben 2 ay sonra tek dondurabildigim evladimi koydurucam insallah tek atis yani. daha once taze transfer oldugum icin bilemedim dondrulmus tranfsfer nasil oluyor yani regliyken mi doktora gitmek lazim yoksa sonrasinda mi ? Dondrulmus icin extra biseyler yapmak gerekiyor mu?
Tesekkur ederim insalah Sizde saglikla kucaginiza alirsiniz insallahBen 2. Günü gitmiştim. 18.gün transfer oldu. Bu süreçte bazı ilaçlar kullanıyorsunuz bakteri enfeksiyon vs olmaması için bir de rahmi kalınlaştırmak için. Rahim uygun hale gelince transfer için gün veriyor doktor. Hormonlarda da sıkıntı yoksa transfer yapıyorlar. Umarım her şey yolunda gider ve yavrunuza kavuşursunuz
Peki amh kaçtı, eş problemi yoktu demi?Sonuç ne oldu canım?9 yumurtam toplandı ama 2 tanesi olgun çıktı diğer 7 tanesi de kimisi gelişmemişti kimisininde içi boştu. 2 tane embriyom oluşmuştu
Ayyy çok üzüldüm kuzum Yakında kavuşacaksınız inşallah bebeğineTutmuştu canım hatta tek yumurta ikiziydi ama 28 temmuzda düşük yaptım. Pazartesi histeroskopi olucam ben de
Üzüldüm canim herseyde bir hayir vardir diyelim. Histereskopide bir sorun varsa hemen çözümünü yapıyorlar. Hayirlisiolsun. Bundan sonrasında saglikla mutlulukla gelsin bebişin veya bebislerin insallah.Tutmuştu canım hatta tek yumurta ikiziydi ama 28 temmuzda düşük yaptım. Pazartesi histeroskopi olucam ben de
Canim benim bu sefer insallah tutsun ıkiside hayirlisiyla bebislerimiz az kaldi kavusmaya. Cumartesi benimde kontrol. Banada farkli ilaclar kullanilicak transfer gunu. Yaradanimiz bizide mutlu edicek bu kez bizim için güneş dogacak. Kedileri sevicez yine ama ekstra bebislerimizide sevicez.Benim transfer tarihi de belli oldu 15 i benim tek ekstra durum narkozlu olacak bu sefer ilaçlar aynı bakalım inşallah tutar da sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Estrofem yok diye cylo-prognava kullandım dekort aspirin oxsapar progestan fitil, dupaston, prognaf 3 gün ztromax kullandım 5gğnde birde pruluton Depot vuruldum baya çoktuInsallah canim nerde isteyen varsa Allah en guzelinden nasip etsin insallah. Hangi ilaclari kullanmistin sen.
Tabiki de yaş faktörü de önemli seneye 28 olmuş olucam o zaman a kadar beklemekte sıkıntı yok ya amh eksikliği de yok şükür o yüzden biraz dinlenmek istiyorum yaUmarim tup bebege gerek kalmadan hamis olursun canim bazen salmak lazim. Bende salmak istedim ama yas 39 vakit yok. Allah yardimcimiz olsun
İnşallah inşallahCanim benim bu sefer insallah tutsun ıkiside hayirlisiyla bebislerimiz az kaldi kavusmaya. Cumartesi benimde kontrol. Banada farkli ilaclar kullanilicak transfer gunu. Yaradanimiz bizide mutlu edicek bu kez bizim için güneş dogacak. Kedileri sevicez yine ama ekstra bebislerimizide sevicez.
İnşallah gerek kalmaz tüp bebeğe ya da herhangi bi tedavi şeklineTabiki de yaş faktörü de önemli seneye 28 olmuş olucam o zaman a kadar beklemekte sıkıntı yok ya amh eksikliği de yok şükür o yüzden biraz dinlenmek istiyorum ya
Hey masallah bence doktora gore de degisiyor bazi ilaclar. Bazilari zaten kaliplasmis , estrofem ve progestan gibi .Estrofem yok diye cylo-prognava kullandım dekort aspirin oxsapar progestan fitil, dupaston, prognaf 3 gün ztromax kullandım 5gğnde birde pruluton Depot vuruldum baya çoktu
Tabiki de yaş faktörü de önemli seneye 28 olmuş olucam o zaman a kadar beklemekte sıkıntı yok ya amh eksikliği de yok şükür o yüzden biraz dinlenmek istiyorum ya
3 deneme olucak. Arti 1 defada ilac kullandim ama yumurta yoktu sonlandirdik 7 gunden sonra yumurta yokken ilac kullandim yumurta cikacakmis sonra vs devlette oyle sacma bir durum yasadim.P Papatya321f senin kaçıncı denemen?
Tabiki de yaş faktörü de önemli seneye 28 olmuş olucam o zaman a kadar beklemekte sıkıntı yok ya amh eksikliği de yok şükür o yüzden biraz dinlenmek istiyorum ya
Benim de 3.deneme hadi bakalım inşallah bu sefer olacak3 deneme olucak. Arti 1 defada ilac kullandim ama yumurta yoktu sonlandirdik 7 gunden sonra yumurta yokken ilac kullandim yumurta cikacakmis sonra vs devlette oyle sacma bir durum yasadim.
Insallah doktor kontrolunden geldik. Cuma gunu transfer kesinlesti. Az kaldi kavusmayaBenim de 3.deneme hadi bakalım inşallah bu sefer olacak
Ayyy hadi inşallah bugün başladım ben de ilaçlara hayırlısıyla olsun vallahi insan yoruluyorInsallah doktor kontrolunden geldik. Cuma gunu transfer kesinlesti. Az kaldi kavusmaya