Amiiin inşallah. Hiç korkmayın amniyosentezden tek iğneyle kısa sürede halloluyor. Hele tek bebekse işiniz daha kolay. Benim kordosentezde 10 iğne girişi oldu çoook çoook uzun sürdü işlemim. Bizde fetal dna da bebeklerden biri için risk çıktı ama şükür sonuçlarımız temizİkizlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah Ben de amniosentez olacağım Siz niçin olmuştunuz ? Kısa süren bir işlem sanırım Gelmiş geçniş olsun
Hadi inşallah çifter çifter tutunurlar canım.. ben de önümüzdeki ay sil baştan başlayacağımBende çok üzüldüm kuzumbakalım inşallah bu sefer tutunurlar hemde çift transfer olacak artık 3.deneme olduğu için dondurulmuş 5.gun embriyosu
Yaa ne güzel Amin kuzum İnşallah yaHadi inşallah çifter çifter tutunurlar canım.. ben de önümüzdeki ay sil baştan başlayacağımtranaferlerimiz denk gelebilir.. bu sefer mucizelerimiz bize gelecek inşallah..
Nerde başlıyorsunuz tedavi yeHadi inşallah çifter çifter tutunurlar canım.. ben de önümüzdeki ay sil baştan başlayacağımtranaferlerimiz denk gelebilir.. bu sefer mucizelerimiz bize gelecek inşallah..
Şişli Memorial diyoruz şimdilik.. farklı bir yol denemek istedim nedense..Nerde başlıyorsunuz tedavi ye
İnşallah güzel geçer kuzumŞişli Memorial diyoruz şimdilik.. farklı bir yol denemek istedim nedense..
Hayırlı olsun. Gebelik olusunca genelde alttan bakmıyorlar. Üstten göründü mü?Arkadaşlar bugün 3 de kese görmeye gideceğim tüp bebekle hamileyim pazar günü 17. Gün değerim 4600 dü keseye alttan mı baktırayım vajinal mi bilgim yok çünkü
10 gün sonraydı sanırım. Normal adet dönemine denk geldiğini hatırlıyorumMerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum yumurta toplama sonrası kaç gün sonra âdet oldunuz?
Hadi bakalım inşallah çok çok çok güzel olurŞişli Memorial diyoruz şimdilik.. farklı bir yol denemek istedim nedense..
Ayyy sağol canımmmHadi bakalım inşallah çok çok çok güzel olur
Evet karından baktı doktor göründü çok şükürHayırlı olsun. Gebelik olusunca genelde alttan bakmıyorlar. Üstten göründü mü?
Bugün çatlatma iğnemi vurulalı 14. Günüm genelde çatlatma iğnesi vurulduğum zamanlar 17.günü adet oluyorum. Yani gebelik yoksa bi kaç güne adet olurumAyyy sağol canımmmo çok çok çok güzel haberi önce senden duymak için sabırsızlanıyorum ama
Hatta bugün baya bi kasıklarım ağrıyo umarım bugün adet olmamBugün çatlatma iğnemi vurulalı 14. Günüm genelde çatlatma iğnesi vurulduğum zamanlar 17.günü adet oluyorum. Yani gebelik yoksa bi kaç güne adet olurum
canım test yaptın mı, 12-14 günde gebelik testinde çıkıyor. İnşallah hersey guzel olurBugün çatlatma iğnemi vurulalı 14. Günüm genelde çatlatma iğnesi vurulduğum zamanlar 17.günü adet oluyorum. Yani gebelik yoksa bi kaç güne adet olurum
Geldi kırmızılarcanım test yaptın mı, 12-14 günde gebelik testinde çıkıyor. İnşallah hersey guzel olur
İyi ki endrokine gitmişsin canım. Çok önemli tiroid değerleri. Tiroid değerlerin yoluna girsin, başlarsın tekrar tedaviye. Merak etme sağlığın da yaşın da elverecek tekrar başlamaya. Önündeki büyük bir engeli kaldırmayla çok yol kat edeceksinselam kızlar nasılsınız, ben bayadır girmedim topiğe canım sıkkın idi, şimdi tedavi görüyorum, teşhis tam kondu artık zehrli guatr mevcut, artk ne kadar sürer bilemiyorum ama tedavi bitince sağlığım ve yaşım el verirse o zaman deneyeceğim, kasımda endokrinde kontrolüm olacak inşallah o zamana düzelmiş olurum da başlarım. bütün iğnelerim hazır bekliyor