- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
Maşallah çok güzel katlana katlana artsın inşallahKızlar merhaba benim 2. Denemem ilki negatifti transferin 4. Gününden itibaren idrar testi silil çizgi çıktı transferin 7 günü kan verdim 38 beta hcg çıktı nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel katlana katlana artsın inşallahKızlar merhaba benim 2. Denemem ilki negatifti transferin 4. Gününden itibaren idrar testi silil çizgi çıktı transferin 7 günü kan verdim 38 beta hcg çıktı nasıl sizce
Dikkat edin, mümkün olduğunca fitil olarak kullanın sorun olmuyor.Benimde çok fena başım dönüyo tedavilerden sanıyodum
Güzel, önemli olan değer değil artış katsayısı zaten inş katlanarak artsınKızlar merhaba benim 2. Denemem ilki negatifti transferin 4. Gününden itibaren idrar testi silil çizgi çıktı transferin 7 günü kan verdim 38 beta hcg çıktı nasıl sizce
Ayy ciddi misiniz inşallah artarMaşallah çok güzel katlana katlana artsın inşallah
Hayırlısı ile kucağına da al inşallahKızlar merhaba benim 2. Denemem ilki negatifti transferin 4. Gününden itibaren idrar testi silil çizgi çıktı transferin 7 günü kan verdim 38 beta hcg çıktı nasıl sizce
Doktorunuza söyleyin çok baş dönmesi yapıyor diye. O zaten size fitil olarak almanızı söyleyecektir. Yalnız bazımız günde iki kez bazımız üç kez alıyoruz ikişer üçer vs. Doktora danışmadan dozunu alış şeklini değiştirmeyin bence.Benimde çok fena başım dönüyo tedavilerden sanıyodum
Çok sağolun allah isteyen herkese nasip etsinHayırlısı ile kucağına da al inşallah
Benimde 6. Gün 29du 3. Gün embriyosu değilmi?Ayy ciddi misiniz inşallah artar
Yok 5. Gün embriyosuyduBenimde 6. Gün 29du 3. Gün embriyosu değilmi?
Ben günde 4 kere alıyorum 2 sabah 2 akşamDoktorunuza söyleyin çok baş dönmesi yapıyor diye. O zaten size fitil olarak almanızı söyleyecektir. Yalnız bazımız günde iki kez bazımız üç kez alıyoruz ikişer üçer vs. Doktora danışmadan dozunu alış şeklini değiştirmeyin bence.
İstinye üniversitesi liv den mi bahsediyorsunuzKızlar liv hospital Bahçeşehir tüp Bebek fiyatını bilen var mı ? Bir de raporlu fiyatı ne kadar ??? Avrupa yakasında önerebileceğiniz hastaneler var mı ? Ben de bu ay yaptırmayı düşünüyorum kısmetse
Ben günde 4 kere alıyorum 2 sabah 2 akşam
birde estrofem kullanıyorum oda 4 tane hergün
Benim 9. Hün 25 ti arttı sorun etmeyinAyy ciddi misiniz inşallah artar
Doktor yazmamış mı nasıl alınacağını, vajinal ya da ağızdan diye? ben fitil verdi de siz ağızdan alıyorsunuz zanettim, yine doktorunuza danışın bence fitil almak sıkıntılı biraz ama baş dönmesi ve uyku sorununu çözüyor.Ben günde 4 kere alıyorum 2 sabah 2 akşam
birde estrofem kullanıyorum oda 4 tane hergün
Sizin dozlar yüksekmiş gerçekten, duphaston ne?Ben 6 tane sabah öğle akşam ikişer ikişer. Estrofem 3 kere onun dışında duphaston, oksapar, aspirin,folik asit,balık yağı,dvitamini. İlaç deposu gibi olduk valla
Oooo süper iyi gidiyor maaşallah
farketmez istediğin şekilde kullanabilirsin yutuldugunda çok uyku sorunu yaptıgı için fitil olarak kullanılsın diyoruz dedi ama senin için sorun yoksa agızdan al demiştiDoktor yazmamış mı nasıl alınacağını, vajinal ya da ağızdan diye? ben fitil verdi de siz ağızdan alıyorsunuz zanettim, yine doktorunuza danışın bence fitil almak sıkıntılı biraz ama baş dönmesi ve uyku sorununu çözüyor.
Benim de öyle kan sulandırıcı var bir de bende sizde zaten kan suluydu galiba Taze transferin ve özellikle ilk transferin ilacı daha az oluyor sanırım, yoksa doktora göre bu kadar aşırı değişiklikler olmaz diye düşünüyorum.Ya siz ne kadar çok ilaç alıyorsunuz ben bir tek fitil progestan günde 3 tane, bir de 2 tane estroferm bu kadar