- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
Hayırlısı ile şu iğneler den kurulunca şükür namazı kılmak lazım vallahiİlkinde göbekten vuruluyodum şimdi kalçadan Ben de hep çok korkuyodum ama avantajı her gün olmaması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı ile şu iğneler den kurulunca şükür namazı kılmak lazım vallahiİlkinde göbekten vuruluyodum şimdi kalçadan Ben de hep çok korkuyodum ama avantajı her gün olmaması
Yok canım cuma tekrar kan vereceğim sonrabsra61 kuzum kese randevusu verdimi doktorun maşallah güzel artmış
Şimdi böyle dedin ya ben 7. Gün idrar testi yaparım bak
Kalçadan mı ayy felç ediyor o insanı ya 5 tane başta vardı bitti şükürİlkinde göbekten vuruluyodum şimdi kalçadan Ben de hep çok korkuyodum ama avantajı her gün olmaması
Herkese progestan fitil olarak verilmiş bana iğne verdiler. Tırstım hafiften kalçadan iğne vermemislerdi hiç bana yaa. Siz böyle söyleyince bende gerildim. Daha kullanmadım transferden sonra hayırlısı artıkYanş gerçekten doğru dedi kız biz plass anneyiz bunlara katlanmak gerçekten zor her yönüyle umarım doktorum progestanı iğne vermez çok korkuyorum ondan ben kendimi kasmaktan çocuk düşer zaten yani
Hayırlısıyla kuzumYok canım cuma tekrar kan vereceğim sonra
Hem fitil hem iğne kullanıyorum ben progestanıHerkese progestan fitil olarak verilmiş bana iğne verdiler. Tırstım hafiften kalçadan iğne vermemislerdi hiç bana yaa. Siz böyle söyleyince bende gerildim. Daha kullanmadım transferden sonra hayırlısı artık
Ben daha opu olmadan derdine düştüm onunHerkese progestan fitil olarak verilmiş bana iğne verdiler. Tırstım hafiften kalçadan iğne vermemislerdi hiç bana yaa. Siz böyle söyleyince bende gerildim. Daha kullanmadım transferden sonra hayırlısı artık
Test günüme kadar 6 tane yazmış. 3 günde bir yarım doz İlk kez geçen gün vurulduğum çok çok acıdı, diğerleri eh işteKalçadan mı ayy felç ediyor o insanı ya 5 tane başta vardı bitti şükür
Ben deeHem fitil hem iğne kullanıyorum ben progestanı
Bahçeşehir 17.5 Bursa'da raporlu fazla bi indirim yok 2-3 lira sanırım Liv hakkında hiç bi bilgim yokKızlar liv hospital Bahçeşehir tüp Bebek fiyatını bilen var mı ? Bir de raporlu fiyatı ne kadar ??? Avrupa yakasında önerebileceğiniz hastaneler var mı ? Ben de bu ay yaptırmayı düşünüyorum kısmetse
Aynen sıkıntı yokKızlar tebrik ederim süper gelişmeler okuyorum cevap veremiyorum tek tek çok sevindim darısı hepimize
Bir şey soracağım pozitif olan arkadaşlar progestan fitili attıktan 2-3 saat sonra bile lavobaya gidince beyaz beyaz görüyorum sizlerde de oluyor mu?
İlaçlardan 5-6 aylık hamile gibi olmuştum ben geçiyor bir süre sonraAlaturka wc kullanan var mı aranızda? Bugün işe gelince onu kullanmamak için aşağı kata iniyorum. Niye korktum bilmem Bir de bi tek benim göbeğim böyle şişmiş olamaz değil mi yaa Daha ortada bişey yok karın çevremde şişlik var hareketlerimi kısıtlıyor
Baş dönmesi yapabiliyor önermiyorlar, mecbur kalmadıkça almayınBen progestan fitili agızdan alıyorum sorun olurmu
Oooo süper iyi gidiyor maaşallahÇıktıııı 656.1
Sonunda , iğnenin etkisi geçmiştir, silik çizgi gebeliktir büyük ihtimal, sabah bir test daha mı o zamanBak ben 9.güne kadar sabrettim buna bile niye yaptın diyenler oldu beklemek gerek bence beklemelisin bak benimki nasıl muallakta bıraktı 5.gün embriyosu ilk saniyeden çıkmadı birkaç dakikaya çok silik bi çizgi oldu yarın bi kaset test daha yaparım sabah
Benimde çok fena başım dönüyo tedavilerden sanıyodumBaş dönmesi yapabiliyor önermiyorlar, mecbur kalmadıkça almayın