Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana normal hayatına devam et demişlerdi. Yine de ben havuza girmemiştim, enfeksiyon kapmamak için. Ayrıca opudan 2 hafta sonra adet dönemine de denk gelebilirsin.Bu arada birsz rahatladiktan sonra transfer öncedi otele tatile gitmeyi planliyoruz sorum su: opudan iki hafta sonra denize veya havuza girmekte skainca olur mu ?
Havuza ben normal zamanda bile girmiyorum ama bence denizin bir sakincasi olmaz yine de doktorunuza bence bir sorun, kafaniz rahatlar.Bu arada birsz rahatladiktan sonra transfer öncedi otele tatile gitmeyi planliyoruz sorum su: opudan iki hafta sonra denize veya havuza girmekte skainca olur mu ?
Hayirli olsun surecin kuzum . Insallah sonucu bebiş olur amh kac benimde düşüktü 3 yumurtam çıkmıştı 2 si dollenmisti.Selam kizlar , bende dun basladim tedaviye suan 3 yumurtam var buna da sukur malum amh dusuk olunca yumurta da az oluyor, 5. Gune yollamak istiyorum aslinda bu sefer ama az yumurta olursa elimizde o riske girmeyiz dedi doktor bakalim neler bekliyor beni. Fiystlarin masallahi var.
0.78 canim , cok tesekkur ederim seninki kacti? Benim de bir oncekinde toplandiginda 4 vardi 2 si dollendi , oyuzden de 3. Gun embriyosu olarak koymustuk ama olmadi maalesef.Hayirli olsun surecin kuzum . Insallah sonucu bebiş olur amh kac benimde düşüktü 3 yumurtam çıkmıştı 2 si dollenmisti.
Benimde hemen hemen o civardaydi rezervin azalmış dedi doktorum. 2 dölleneni 3. Gün transfer oldu kimyasal oldu kismet değilmiş malesef0.78 canim , cok tesekkur ederim seninki kacti? Benim de bir oncekinde toplandiginda 4 vardi 2 si dollendi , oyuzden de 3. Gun embriyosu olarak koymustuk ama olmadi maalesef.
Benimde senin gibi oldu tek fark benim kimyasal bile olmadi , sonrasinda hamile kaldim ama dis gebelik cikti, insallah yakin zamanda hersey istedigin gibi olurBenimde hemen hemen o civardaydi rezervin azalmış dedi doktorum. 2 dölleneni 3. Gün transfer oldu kimyasal oldu kismet değilmiş malesef
Gecmis olsun sana da kuzum. Insallah hepimizin dilegi isteği biran once olurBenimde senin gibi oldu tek fark benim kimyasal bile olmadi , sonrasinda hamile kaldim ama dis gebelik cikti, insallah yakin zamanda hersey istedigin gibi olur
Sonucun çıktı mı?Kızlar ben bugün yine beta için kan verdim daha kese görmedim en azından orda olduğunu böyle bari bileyim
Çıktı canım ama düşük geldi banaSonucun çıktı mı?
Kaçıncı gün kaç çıktı?Çıktı canım ama düşük geldi bana
3 temmuz 72.22Kaçıncı gün kaç çıktı?
ama katlanarak gitmiş canım neden düşük diyorsun ki, maşallah daha da çok katlansın, seninle olsun :)3 temmuz 72.22
5 temmuz 177.2
13 temmuz 603.9
İnşallah canım, inşallah cuma keseyi de görürüm hayırlısıylaama katlanarak gitmiş canım neden düşük diyorsun ki, maşallah daha da çok katlansın, seninle olsun :)
Ben kimyasal oldum tüp bebekte. Benim doktor hiç bundan bahsetmiyor ya. Güzel bir şeymiş amaMerhaba, embriyoglue uygulamasını ben de transferim esnasında doktorum önerince duymuştum. embriyo yapıştırıcı olarak Türkçeye çevrilebilir. Bize rahimdeki doğal ortama benzeyen, tutunma sırasında embriyoya destek olmak adına ihtiyaç duyduğu maddelerle zenginleştirilmiş bir sıvı olarak anlatmışlardı. Bazı doktorlar bunun tutunmayı kolaylaştırdığını savunsa da bazı doktorlar aynı görüşte olmayabiliyor. Bizim transferimizde ve doktorun olumlu sonuç aldığı tüm transferlerde bunu kullandığını yine doktorun grubundan da takip etmiştim.
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir sonraki denemede sağlıklı bir gebelik olur ve kalp atışını duyarsın Çok farklı uygulamalar var araştırınca öğreniyorsun. Ama doktorların yaklaşımları da farklı. Doktorunla birlikte ne olacağına karar vermelisin. Her şey gönlünce olsunBen kimyasal oldum tüp bebekte. Benim doktor hiç bundan bahsetmiyor ya. Güzel bir şeymiş ama
Aynı benim embriyolarda böyle 3. Günde 1. Kalite sonra yavaşlıyorBazı aylar diğerlerine göre daha az yumurta olabiliyor, merak etme gayet normal. Tıkır tıkır işleyen makine değil vücudumuz, bazen dinleniyor. Benim de bir türlü 5.güne gitmiyor embriyolar. Hep 4.gün transfer oluyorum ve yavaş gelişen embriyolar oluyor. Bu sefer 2. veya 3.günde transfer olsam durum değişir mi doktora soracağım. 4’e giderken 3.gün seviyesinde kalıyorlar. Bu sefer kalitesi iyi, 5.günü denemek istiyoruz dediler, ama yine olmadı 4.gün 6-8 hücreli embriyo transfer edildi.