- 19 Şubat 2022
- 232
- 223
- 18
- 34
İğne verdi mi doktorun proluton falan veya göbektenBu lekelenme beni mahvedecek galiba yine başladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne verdi mi doktorun proluton falan veya göbektenBu lekelenme beni mahvedecek galiba yine başladı![]()
Senin progestan iğne şeklinde miydi fitil mi ?Bu lekelenme beni mahvedecek galiba yine başladı![]()
Doktorunu aradın mı canım? Kendini yorcak bişey yaptın mı?Bu lekelenme beni mahvedecek galiba yine başladı![]()
Bende de çok oluyor. Bazen su gibi bazen beyaz kremsi ilaçla birlikteKızlar selam, aşırı su gibi akıntım var. Progestan akıntı yapardı ama bu kadar olmazdı gittikçe artıyor mu bu akıntı şiddeti resmen çamaşır ve pijamayı aşmıştı bugun akıntı :/
Maalesef konu hakkımda hiçbir bilgim yokBir sorum olacak bilenler cevaplar ise sevinirim. Divina tablet kullanıyorum bu 3. Kutu. Diğer iki kutuda ilaçlar bitince 3 gün içinde regli oldum bu sefer 5. Gün halen regli olmadım. Belirti olarak göğüslerim şiş sadece. Dün duş alırken sol göğüs ucu sızladı sanki iğne batar gibi ama başka bir belirti yok. Divina kullananlar kaçıncı günde regli oldunuz yada gebelik olabilir mi belirtileriniz nelerdi. Bilenler yorum yaparsa sevinirim.
Fitili derine atıp üzerne 2 saat kalkmazsam pütürlü şeyler gelmio bende onu keşfettim artık. Ama akıntı çok fena gerçekten çamaşır değişmekten yıldımmBende de çok oluyor. Bazen su gibi bazen beyaz kremsi ilaçla birlikte![]()
Bilen kimse de yok sanırım. Regli 2 gün geçti bakalım olmazsam 3 5 gün daha test yaparım. Cevap için tşk ederimMaalesef konu hakkımda hiçbir bilgim yok![]()
Benim de bir bilgim yok o yüzden yorum yapmadım hiç kullanmadımBilen kimse de yok sanırım. Regli 2 gün geçti bakalım olmazsam 3 5 gün daha test yaparım. Cevap için tşk ederim
Gebelik belirtileri için bir fikriniz var mı pekiBenim de bir bilgim yok o yüzden yorum yapmadım hiç kullanmadım
Benim de bi bilgim yok hiç kullanmadımBilen kimse de yok sanırım. Regli 2 gün geçti bakalım olmazsam 3 5 gün daha test yaparım. Cevap için tşk ederim
Hiç anlaşılmıyor kiGebelik belirtileri için bir fikriniz var mı peki![]()
Inşallah vardır. Biraz daha geçsin test yapimHiç anlaşılmıyor kiKendime bakıyorum göğsüme bakıyorum hiçbir şey yok gibi zaman zaman olan ağrılar normal zamanda da oluyordu sanki
Ama sizin gününüz geçmiş ben de daha önce adet düzenleyici kullanmıştım yine de bırakınca leke olsun geliyordu ,belli ediyordu kendini adet bence yine de bir test yapın siz inşallah vardır
![]()
Yok canım o belirti değil fitilden kaynaklıAma pütürlü beyaz zımbırtıdan da gelmedi bu arada hiç ç, gün geçtikçe doğru mu uygulamaya baslıyorum acaba diye de düşünmedim değil :)
Daha benim 2. Günüm transfer sonrası herhanfş bir belirti değildşr diye düşünüyorum
Merhaba iyi günler sanırım transfer olmuşsunuz inşallah güzel sonuçlar alırsınız birşey soracktim acaba covid aşısı oldunjz mu doktorunuz bununla alakalı birşey söyledi miArkadaşlar merhaba benim normalde bugün 10. Gün olmuş oluyor pozitif gördüğümden beri öyle çok akıntım yok yani normal mi acaba yani geliyor ama sanki normal günlerdeki gibi sanki çok fark yok. Henüz erken diye olabilir mi acaba?![]()
Benim doktorum mesela 21 22 günlerde transfer yapıyor her doktorun işleyişi farklıBugün estrofeme başladım ya ne zaman transfer olur aşağı yukarı acaba bi fikriniz var mı?
Devam edıyor kanama ben artık bısey beklemiyorum saol senden başka da durumumu sormadıgı ıcın sağolasın doktor kan ver dıyor bıde proluton mudur nedır onu vurul dıyor ben adet oldum dıyorum daha otesı varmı bıttı hayallerim çöp oldu benım orda negatıfı görünce daha mı mutlu olcam ben dünden berı kendımı mahvettim ağlamaktan sınır krızı gecırdım bugün resmen
Benim de çok yok canım fitili ağızdan alırsam hatta hiçe yakın oluyor,vajinal alınca tabi ya o geri geliyor ya da ona bağlı oluyor onun dışında aşırı bir akıntı yokArkadaşlar merhaba benim normalde bugün 10. Gün olmuş oluyor pozitif gördüğümden beri öyle çok akıntım yok yani normal mi acaba yani geliyor ama sanki normal günlerdeki gibi sanki çok fark yok. Henüz erken diye olabilir mi acaba?![]()
Reglin 16-20.günleri arası.. Rahim kalınlığına ce progestron değerine göre karar verecek..Bugün estrofeme başladım ya ne zaman transfer olur aşağı yukarı acaba bi fikriniz var mı?