Evet bi hayalet çizgi var inşallah pozitiftir bebişin seninledirGörebildiniz mi sizde hayalet dedikleri bu mu oluyor ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi hayalet çizgi var inşallah pozitiftir bebişin seninledirGörebildiniz mi sizde hayalet dedikleri bu mu oluyor ki![]()
Ben de çalışıyorum ama özellikle birkaç saat oturduktan sonra baya bel ağrım oluyo. Eve gidip sırt üstü yatıp dinlenene kadar da geçmiyor maalesefyatamıyorum da çalışıyorum, dayanılmayacak gibi değil ama ,kendini fena hissettiriyor
aynen oturunca daha çok ağrıyor iş yerinde tur atıyorum:)Ben de çalışıyorum ama özellikle birkaç saat oturduktan sonra baya bel ağrım oluyo. Eve gidip sırt üstü yatıp dinlenene kadar da geçmiyor maalesef
inşallah canım Allahım herkesin yüzünü güldürsünİnşallah hiçbir sıkıntı yoktur![]()
Kanaman var ise doktoruna söyle mutlakayatamıyorum da çalışıyorum, dayanılmayacak gibi değil ama ,kendini fena hissettiriyor
kanamam yok canım çok şükürKanaman var ise doktoruna söyle mutlaka
İyi canım yer açıyordur kendine o yüzden kasılma olabilir benimde dün akşam baya şiddetliydi insan korkuyor malesefkanamam yok canım çok şükür
Maalesef canım ,geçmişte kötü tecrübeler oldugu için psikolojik olarak korkuyorum.İyi canım yer açıyordur kendine o yüzden kasılma olabilir benimde dün akşam baya şiddetliydi insan korkuyor malesef![]()
Bende de sabah ayni sekilde oldu.Kızlar selam, aşırı su gibi akıntım var. Progestan akıntı yapardı ama bu kadar olmazdı gittikçe artıyor mu bu akıntı şiddeti resmen çamaşır ve pijamayı aşmıştı bugun akıntı :/
Evet canım benimde düşüğüm var o yüzden aşırı tedirgin hissediyorum seni çok iyi anlıyorumMaalesef canım ,geçmişte kötü tecrübeler oldugu için psikolojik olarak korkuyorum.
Ben 2Kızlar selam, aşırı su gibi akıntım var. Progestan akıntı yapardı ama bu kadar olmazdı gittikçe artıyor mu bu akıntı şiddeti resmen çamaşır ve pijamayı aşmıştı bugun akıntı :/
o zaman bütün kötü düşünceleri atalım,her şey güzel olsun:)Evet canım benimde düşüğüm var o yüzden aşırı tedirgin hissediyorum seni çok iyi anlıyorum![]()
Bende de sabah ayni sekilde oldu.
Gun icerisinde takip edecegim tekrarlayacak mi diye.
Deneyimleyenler bilgilendirsin bakalim![]()
Ama pütürlü beyaz zımbırtıdan da gelmedi bu arada hiç ç, gün geçtikçe doğru mu uygulamaya baslıyorum acaba diye de düşünmedim değil :)Ben 2yani doğum mu yaptım dedim acaba aynı sizin gibi oldu ama tamamen fitil kaynaklı malesef
@mucizemibeklerken111 Erken test ile tekrarla canım kaset test ile değil onda hiç çıkmıyor bende bugun daha dikkatli baktım. Sen yakından daha iyi görüosundr varmı
Üşütmüş olabilir misin acaba benim yorulunca bel ağrım oluyor dinlenince geçiyor dün birqz üşüttüm sanki o zaman da alt karın ağrım olduKızlar sürekli,belim,kasıklarım ve alt karın bölgem ağrıyor nomalmi ya, kese için pazartesi gideceğim korkmaya başladım![]()