Estrofem 3 gün sonra bitecek lutinus da 2 hafta sonra.diğerleri bittiMerhaba kızlar, bugün kalp atışını duydum çok şükür bebişin
6hafta 4 günle uyumlu dedi doktor. Ama ilaçları 12. Haftaya kadar kullanmanızı tavsiye ediyoruz dedi. Normal kadın doğum doktoruna gideceksin, o önerirse bırakabilirsin dediler. Sizde durum nasıl, bıraktığınız ilaçlar var mıgeçen hafta prednolü bırakmıştım sadece.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda öncelikle yolumuz çok zorlu geçen test vermeye gidicem demiştim dün gittim değer çok şükür 447 çıktıyarın tekrar vericem Allah’ın izniyle her şey olumlu ilenrler inşallah Rabbim devam ettirerek mutluluğumuzu arttırsın hepimizin emekleri boşa çıkmasın inşallah sağlıkla sıhhatle
Amin canım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırızAyy maşallaj çok şükür çok güzel değersağlıkla devam etsin inşallah
Çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun inşallah miniğin. rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımRabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda öncelikle yolumuz çok zorlu geçen test vermeye gidicem demiştim dün gittim değer çok şükür 447 çıktıyarın tekrar vericem Allah’ın izniyle her şey olumlu ilenrler inşallah Rabbim devam ettirerek mutluluğumuzu arttırsın hepimizin emekleri boşa çıkmasın inşallah sağlıkla sıhhatle
İlk transferimde benim de böyleydi iki güne bir kan vermeye 6. günde başlamıştım hatta değerler nasıl çıkacak diye iki hastanede birden verdiğim de olmuştuKızlar ben yine dayanamadım ve test verdim. İlki tutmayınca, bu defa orada olduğunu bilmek iyi hissettirdiği için 2 güne bir kan veriyorumBirde doktor 21inde kese kontrolü dedi zaman hiç geçmiyor. Size de öyle mi, yoksa ben mi çok takıntı yaptım
İnşallah canım hepimiz için çok aminÇok sevindim, hayırlı uğurlu olsun inşallah miniğin. rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
Kızlar güzel haberlerinizi alınca öyle mutlu oluyorum ki pozitif görenler kalp atışını duyanlar.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahİlk transferimde benim de böyleydi iki güne bir kan vermeye 6. günde başlamıştım hatta değerler nasıl çıkacak diye iki hastanede birden verdiğim de olmuştuo sebeple gayet normal canım Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah sağlıkla sıhhatle hayırla tüm isteyenlere nasip olsun
Hoşgeldin, umarım hakkında hayırlısı olurSelam ben de katıldım aranıza, hayırlısı olsun
Sizin 12 hafta olmuş ne güzelEstrofem 3 gün sonra bitecek lutinus da 2 hafta sonra.diğerleri bitti
Bende lekelenme olduğu için kesmişlerdi.lekelenme bitince tekrar kan sulandırıcı başlayacaklar ama hangisini başlarlar bilmiyorum.oksapar çok kötü gerçekten inşallah corasprin başlarlarSizin 12 hafta olmuş ne güzel
Ben en çok oksaparı bırakmak istiyorum, göbeğim morardı çok acıyor artık
Canım öncelikle tebrik ederim sağlıcakla büyüt inşallah oksaparla başım belada benimde her gün göbekten ellerim titreyerek vurunuyorum lanet olası iğneyi dün bi damla kan geldi sonrasında da morardı korktum bende bişey olur mu ki hastaneye gitsem miSizin 12 hafta olmuş ne güzel
Ben en çok oksaparı bırakmak istiyorum, göbeğim morardı çok acıyor artık
Gözün aydın sımsıkı tutunsun inşallahKızlar transfer günü netleşti bi aksilik çıkmazsa haftaya perşembe saat 12.30 da transfer olacam bakalım
Hadi hayırlı olsun canım, güzel haberler ver bizeKızlar transfer günü netleşti bi aksilik çıkmazsa haftaya perşembe saat 12.30 da transfer olacam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?