Progestan iğnesini ne kadar vurulacaksın?Ben de bunları kullanıyorum bide estrofem ve progestan eklendi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan iğnesini ne kadar vurulacaksın?Ben de bunları kullanıyorum bide estrofem ve progestan eklendi :)
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer sağlıklı bir pozitif yakalarsınOldum canım transferi
Kesinlikle mayıs ayı yaralı aydı![]()
Evet mayıs biraz uğursuzdu. Haziran iyi başladıkızlar şöyle bir baktığım kadarı ile mayıs ayı hiç iyi bir ay değilmiş, maşallah haziranda pozitifler coşuyor ayyy maşallah, maşallah, 2. yaptıracaklarda pozitife doğru adım attı :) (2. ler arasında bende olacağım inşallah :))
Vajinal fitil olarak kullanıyorum cnm 2 adet sabah ve akşam. Devamlı yazmış testten sonra negatifse birsktirir herhalde bilmiyorum kiProgestan iğnesini ne kadar vurulacaksın?
Teşekkür ederim inşallahAmin canım benim, senden de güzel haberler bekliyorum. Dualarımdasın![]()
Dikkatli bakınca görünüyor. Ama erken yapmışsın. İnşallah değerler artar hayırlı güzel haberler gelir. TebriklerKizlar ben test yaptim merak işte ve cok cok silik bi cizgi cikti ama erken gebelik testi degil resimde tam gözükmüyor normalde daha net efektli de cektim atiyorum pazartesi bi daha yapcam
7.gunum bugun.
Dimi dimi ben yanlis yapmadim ay cok mutlu oldum hemde erken gebelik testi degil insallah 17.de kanim pozitif olur pazartesi daha koyu olur testDikkatli bakınca görünüyor. Ama erken yapmışsın. İnşallah değerler artar hayırlı güzel haberler gelir. Tebrikler![]()
bakayım ben de haziran histerskopi sonra temmuzda başlıyorum inşallah, anam çok heyecanlı :)
AmiiinnnnSımsıkı tutunsun inşallah kuzucuk sağlıkla gelsin
![]()
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer sağlıklı bir pozitif yakalarsınerkenden test yapmak Yok
![]()
Günaydın. Çok erken olmuş. Hayal meyal bir şey görünüyor gibi. Çatlatma iğnesinin üstünden kaç gün geçti? O da vücuttayken pozitif gösterir. İnşallah pazartesi daha koyu çıkarKizlar ben test yaptim merak işte ve cok cok silik bi cizgi cikti ama erken gebelik testi degil resimde tam gözükmüyor normalde daha net efektli de cektim atiyorum pazartesi bi daha yapcam
7.gunum bugun.
Kalp atışını duyduktan sonra tüp bebek doktoru ile işiniz bitiyor ve süreciniz kadın doğum doktoruna geçiyor.Arkadaşlar tüp bebek tedavisinden sonra pozitif görünce tüp bebek doktoru ne zaman takibi normal bir kadın doğum uzmanına bırakıyor? Bilginiz var mı?
Onun cevabını bilen biri olsa bu işi çözmüştüKızlar sizce embriyolar neden tutunmaz iki kez transfer oldu ikisindede hiç tutunmamislar dedi herşey normal çıkıyor testlerde hiç bir sorun yok ama olmuyor son iki embriyolar kalmıştı onların kalitelerinin de iyi olmadığını öğrendim kendimi sanki okyanusun ortasında boşa kürek çekiyormuş gibi hissettim Dr en iyiler tutunmadi bunlarında tutunacagini sanmıyorum dedi çöpe gideceğine bunlarıda koyalım sanmıyorum ama dedi kaç gündür ne yediğim yemeğin ne içtiğim suyun tadı var son transfer son şans bı daha yeniden başlamaya ne maddi ne manevi yönden hiç bişey kalmadı![]()
Bu süreçte moral ve motivasyon çok önemli doktorunuzun daha başından böyle bir yorum yapmasını anlamlandıramadım. En başından olumsuz sonucu empoze ediyor. O embriyonun tutunmasını artırıcı uygulamaları önermesini beklerdim. Düşünün iyi kalite embriyonun tutmayıp orta kalite embriyonun tuttuğu çok örnek var. Yada iyi kalite embriyonun tutunup kimyasala dönüştüğü yada düşükle sonuçlandığı durumlar da var. Açıkçası imkanınız olduğu sürece denemenizi tavsiye ediyorum. Denemeden ne yaşanacağını bilemezsiniz. Umarım her şey gönlünüze göre olurKızlar sizce embriyolar neden tutunmaz iki kez transfer oldu ikisindede hiç tutunmamislar dedi herşey normal çıkıyor testlerde hiç bir sorun yok ama olmuyor son iki embriyolar kalmıştı onların kalitelerinin de iyi olmadığını öğrendim kendimi sanki okyanusun ortasında boşa kürek çekiyormuş gibi hissettim Dr en iyiler tutunmadi bunlarında tutunacagini sanmıyorum dedi çöpe gideceğine bunlarıda koyalım sanmıyorum ama dedi kaç gündür ne yediğim yemeğin ne içtiğim suyun tadı var son transfer son şans bı daha yeniden başlamaya ne maddi ne manevi yönden hiç bişey kalmadı![]()
aynı soru ve sorun bende de var canım. ben kendiliğimden 2 kere gebe kaldım kanda gördüm değerim de güzeldi ama 2 tüp bebekte de 0.00 gördüm hiç asla tutunma olmadı hatta biri ilaç kullanmama rağmen kanama başladı.. biraz da nasip kısmet olarak bakıyorum ben artık çünkü zorladıkça ve istedikçe bir problem çıkıyor kafa rahatlığı da önemli yapabilene ne mutlu..doktorum bile benden daha çok ümitliydi olacağına dair ama olmadı..arkadaşın dediği gibi o çözülse zaten tüm sorunlar kalkacak ortadan ama maalesef belli bir nedeni yok..Kızlar sizce embriyolar neden tutunmaz iki kez transfer oldu ikisindede hiç tutunmamislar dedi herşey normal çıkıyor testlerde hiç bir sorun yok ama olmuyor son iki embriyolar kalmıştı onların kalitelerinin de iyi olmadığını öğrendim kendimi sanki okyanusun ortasında boşa kürek çekiyormuş gibi hissettim Dr en iyiler tutunmadi bunlarında tutunacagini sanmıyorum dedi çöpe gideceğine bunlarıda koyalım sanmıyorum ama dedi kaç gündür ne yediğim yemeğin ne içtiğim suyun tadı var son transfer son şans bı daha yeniden başlamaya ne maddi ne manevi yönden hiç bişey kalmadı![]()
Günaydın ben oksapar kullanıyorum ve yazdırıyorum sağlık ocağına. Hatta pazartesi tekrar gidip yazdıracağımGünaydın hanımlar bişey sorucam oksapar ve prolutex iğne kullanıyorum bunları sağlık ocağında yazdırabiliyor muyuz. Ödüyorsa ne kadarını ödüyor devlet. Eşimin çalıştığı şirket ilaçların bi kısmını karşılıyor diye biz hiç araştırmamıştık yazdırılabileceğini..
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Oksapar sağlık ocağı yazar. Prolutex i devlet karşılamıyorGünaydın hanımlar bişey sorucam oksapar ve prolutex iğne kullanıyorum bunları sağlık ocağında yazdırabiliyor muyuz. Ödüyorsa ne kadarını ödüyor devlet. Eşimin çalıştığı şirket ilaçların bi kısmını karşılıyor diye biz hiç araştırmamıştık yazdırılabileceğini..