- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
Önemli olan Faktör V ‘miş işte. Yoksa diğerlerinin çok önemi yokmuş öyle dediler. Bide folik asiti aksatmamak gerekiyormuşBenimde bu sekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan Faktör V ‘miş işte. Yoksa diğerlerinin çok önemi yokmuş öyle dediler. Bide folik asiti aksatmamak gerekiyormuşBenimde bu sekilde
aynen banada oyle demıs doktor,Önemli olan Faktör V ‘miş işte. Yoksa diğerlerinin çok önemi yokmuş öyle dediler. Bide folik asiti aksatmamak gerekiyormuş
Evet canım en önemlisi o bana da öyle demişti. Coraspin folik asit bu ikisi gerçekten çok önemliÖnemli olan Faktör V ‘miş işte. Yoksa diğerlerinin çok önemi yokmuş öyle dediler. Bide folik asiti aksatmamak gerekiyormuş
pes etmeyenlerden biri de ben. Dün çok üzüldüm ağladım. Bugün temmuz ayında tedavi planına başladımBu ay geçmiş olsun teskinini dilemekten yoruldum gerçekten çok üzülüyorum ya niye böyle olduk hepimiz anlamıyorum yılmaman harika pes etmek yok inşallah o pozitif bir gün hepimizi bulacak sağlıklı bir şekilde
Faktör 5 ne oluyor?birde pıhtılaşma testini doktorun mu istemesi lazım nasıl yaptırıyorsunuz ?Faktör 5 i baz alıyorlar değil mi canım
Merhaba, geçmiş olsun. Pıhtılaşma için coraspirin yada kan sulandırı iğne vermemişler miydi?Benim de özelde yaptırmayıp devlette yaptırdığım pıhtılaşma testim yeni sonuçlandı. Pıhtılaşmam varmış. O yüzden embriyo tutunamadı kimyasal oldu kesin en azından yeni tedaviye başlarken bileceğiz artık sorunun ne olduğunu
Eki Görüntüle 3078209
ben devlette yaptırdım canım tıbbı genetık bolumundeFaktör 5 ne oluyor?birde pıhtılaşma testini doktorun mu istemesi lazım nasıl yaptırıyorsunuz ?
amin canımÇok iyi anlıyorum seni Allah yardımcımız olsun inşallah
Ben de bu ay yaptıracağımben devlette yaptırdım canım tıbbı genetık bolumunde
aynen ben ıkı asılama sonrası yaptırdım, burda okmusutum 2 ay da cıktı.Ben de bu ay yaptıracağım
Sonuç ne çıktı canım. Benim de bir türlü tutmuyor. 2 aşılama, 3 tüp bebek negatifim varaynen ben ıkı asılama sonrası yaptırdım, burda okmusutum 2 ay da cıktı.
temmuz sonuda tup bebek dusunuyoruz kısmet
pıhtılasmaya yatkınlık var demıs doktor ,Sonuç ne çıktı canım. Benim de bir türlü tutmuyor. 2 aşılama, 3 tüp bebek negatifim var
Ben tüp bebeğe başlayacağım zaman doktorun ilk istediği testti.kan veriyorsun genetiğe gidiyor.Faktör 5 ne oluyor?birde pıhtılaşma testini doktorun mu istemesi lazım nasıl yaptırıyorsunuz ?
helal olsun, ben ıstemezler dıye yaptırmıstımBen tüp bebeğe başlayacağım zaman doktorun ilk istediği testti.kan veriyorsun genetiğe gidiyor.
Benim bir önceki gebelik kimyasal olunca direkt onu istedi zaten ama herkesten istiyorlarmış.bana şey demişti gebelik için amh kadar önemli olan birde pıhtılaşma testi var demişti.yapmazsak olmaz dedi.bende pıhtılaşma çıkmadı ama bir önceli gebeliğim yine de kimyasal oldu onu da anlamadım.bunda da yine de oksapar başlamıştı ama işte kanama oldu falan kesti.şimdi kan sulandırıcı kullanmadığım için tedirginim bişey olursa diye.kullansan bi türlü kullanmasan bi türlü bunu dahelal olsun, ben ıstemezler dıye yaptırmıstım
Tabiki yaparlaracaba özeller de yapar mı sabah aklıma geleydi bak
Bu testi çoğunlukla düşük ve kimyasalı olanlardan istiyorlar. Benim hiç gebeliğim olmadığı için doktor gerek görmemişti. Ama ben bu sefer yaptıracağım yine deBenim bir önceki gebelik kimyasal olunca direkt onu istedi zaten ama herkesten istiyorlarmış.bana şey demişti gebelik için amh kadar önemli olan birde pıhtılaşma testi var demişti.yapmazsak olmaz dedi.bende pıhtılaşma çıkmadı ama bir önceli gebeliğim yine de kimyasal oldu onu da anlamadım.bunda da yine de oksapar başlamıştı ama işte kanama oldu falan kesti.şimdi kan sulandırıcı kullanmadığım için tedirginim bişey olursa diye.kullansan bi türlü kullanmasan bi türlü bunu da
ay kaçırdım o test ne testi kim nerde nasıl yapıyor, yeminle heryerimiz test :)pıhtılasmaya yatkınlık var demıs doktor ,
kendı doktoruma soracagım bakalım o ne dıyecek
Ben baktırdım canım anestezi altında yapıyorlar sen bir şey hissetmiyorsun. Rahimin içinde bir problem var mı kanlanması iyi mi tüpler açık mı detaylı rahim içi inceliyorlarMerhaba arkadaşlar iki gün önce test verip negatifi almıştım ama drla irtibata geçmedim bugün tekrar test verdim dra sonucumu attım Dr ve emriyolog un ortak kararı rahime histereskobi ile bakmak aranızda histereskobi ile rahime baktiran oldumu nasıl oluyor